Maldino Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Χαίρεται, Επειδή η καρτουλα μου καηκε πριν λιγο καιρο σκοπευω να αγορασω μια για μετριο gaming χωρις πολλες απαιτησεις. Το budget είναι σχετικά σφιχτό, γύρω στα 170€ κυμαίνεται. Games που παιζω ειναι: LoL, PES (ξερω δεν εχουν και τρελες απαιτησεις οποτε θεωρω οτι η καρτα θα τα παιζει νερο). Απο εκει και περα να μπορει να σηκωνει και νεα παιχνιδια τυπου fps. Η οθονη μου ειναι 1080p και το υπολοιπο συστημα θα το δειτε στην υπογραφη. Μην σας απασχολει το θεμα bottleneck αν υπαρχει, καθως θα αναβαθμισω και τα υπολοιπα parts σταδιακα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Zapee995 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2354755/Club3D-Radeon-HD7850-1GB-royalKing.html ή http://www.skroutz.gr/s/3320901/EVGA-GeForce-GTX650-Ti-Boost-1GB-Superclocked.html Περιπου στην ιδια αποδοση κυμαινονται. Εγω θα κοιταγα και σε μεταχηρισμενες απο 650ti-7850 και πανω.
Hawk7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Aν ειναι για Ti και 650,καλυτερα να δει σε 2GB μνημη.Τα παιχνιδια σημερα ειναι αδηφαγα. http://www.skroutz.gr/s/3078865/Gigabyte-GeForce-GTX650-Ti-Boost-2GB-OC.html Η οποια ειναι φοβερη καρτα.Και σε ψυξη,ρολογια,κ.α. Αν ειναι για amd,το ιδιο με μια μικρη υπερβαση. http://www.skroutz.gr/s/448561/Gigabyte-Radeon-HD7850-2GB.html Αλλιως πιο πανω,7870 amd. Η 650ti που ειπα παντως ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη,και στα λεφτα που ο φιλος αναζητει.
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Και άλλος με καμμένη κάρτα?Μητρικές,κάρτες γραφικών τελευταία φεύγουν... Δες για 7850 2gb.Μεγάλο overclocking headroom,3 παιχνίδια δώρο,καλύτερη κατανάλωση από την αντίστοιχη nv.
Maldino Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καταρχήν ευχαριστω για τις προτασεις. Αν και ξεφευγει η 7850 2GB σε τιμη, ισως τα μαζεψω. Αυτο με τα 3 δωρεαν παιχνιδια που φαινεται και δεν το εχω παρατηρησει?
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Never settle reloaded bundle λέγεται και θα το ζητήσεις από το κατάστημα.
cabdik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 φιλε μου, οποια καρτα και να παρεις, αν δεν αλλαξεις επεξεργαστη, θα φαει ΠΟΛΥ bottleneck. o 250 (τον ειχα στο HTPC που βλεπεις στην υπογραφη μου) δεν σηκωνε-τσιτωνε, ουτε καν την 6670 που ειχα πριν..!! στο λεω αυτο για να μην νομιζεις, οτι με την νεα καρτα θα δεις θεαματικη βελτιωση στην αποδοση. ναι μεν, σε υψηλες αναλυσεις, θα πας πολυ καλυτερα απο την 4850, αλλα.... ο επεξεργαστης δεν μπορει να την τροφοδοτησει οπως πρεπει..!!! αν αλλαξεις στο αμεσο μελλον, και το υπολοιπο συστημα, ΟΚ! αν ομως θελεις αμεσα αποτελεσματα, βρες κι εναν οποιονδηποτε 3-4πυρηνο Athlon ή Phenom, και θα καταλαβεις τι εννοω..!!
Maldino Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οπως ειπα και στο πρωτο ποστ, ξερω οτι θα φαει bottleneck αλλα δεν σκοπευω να μεινω με τον 250. Γενικα δεν αναβαθμιζω συχνα οποτε μια καλη καρτα γραφικων τωρα και ενας επεξεργαστης λιγο αργοτερα θελω να κρατησουν. Αν ας πουμε αγορασω την 7850 2gb θα εχω προβλημα στα παιχνιδια που ηδη παιζω με την onboard της μητρικης μου? Θελω να πω, οκ δεν θα πιανω 100 fps στο lol, αλλα θα ειναι playable εστω. Κανω λαθος?
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Εντάξει θα είσαι απλά θα σε κόβει λίγο ο επεξεργαστής σε κάποια μέχρι να αλλάξεις.
Ashmadia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 συμφωνω με cabdik και θα συμπληρωσω την αποψη μου, ας την κρινεις εσυ και οποιοσδηποτε εχει μεγαλυτερη εμπειρια. Το κυκλικο update θα πρεπει να ξεκιναει απο μητρικη-cpu-ram. Ειδικα οταν αναφερεσαι σε gaming pc. Αυτο γιατι αν παρεις gpu, μεχρι να μαζεψεις για πλατφορμα, παλιωσε και θα χρειαζεται ξανα αλλαγη η καρτα για το κατι παραπανω. Συν αυτο που αναφερει ο cabdik στην περιπτωση σου, ο αδυναμος επεξεργαστης. Η περιπτωση σου ειναι απ την αλλη περιεργη, εχεις καμενη καρτα που επειγει. Προτεινω και σκεψου αν θελεις να ακολουθησεις ολη την διαδικασια, να βαλεις προσωρινα μια αδυναμη καρτα. 70-80-90Ε το πολυ. Μια 7750 η την 6670 σε καλη τιμη. Οταν αποφασισεις να κανεις αναβαθμιση, ξεκινας απο τα βασικα, κουτι, πλατφορμα, τροφοδοτικο και καταληγεις σε ανωτερη καρτα, πουλωντας αυτην που θα αγορασεις τωρα (εκει ειναι το δυσκολο κομματι που πολλοι δεν αναλαμβανουν να περασουν, και το καταλαβαινω). Για τα παιχνιδια που ειπες θα εισαι μια χαρα αλλα τα νεα δυσκολα. Ομως θα την εχεις βγαλει με τα μισα εξοδα. Δεν θελω να "παιξω" με τα χρηματα σου, σου προσφερω μια εναλλακτικη που ισα-ισα μπορει να σε γλυτωσει και απο περιττα εξοδα σε βαθος χρονου. (Η προταση μου βασιζεται παρα πολυ στο οτι η αγορα των καρτων γραφ. εξελισσεται πολυ πιο γρηγορα απο αυτη των επεξεργαστων με την παροδο του χρονου.)
Maldino Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 συμφωνω με cabdik και θα συμπληρωσω την αποψη μου, ας την κρινεις εσυ και οποιοσδηποτε εχει μεγαλυτερη εμπειρια. Το κυκλικο update θα πρεπει να ξεκιναει απο μητρικη-cpu-ram. Ειδικα οταν αναφερεσαι σε gaming pc. Αυτο γιατι αν παρεις gpu, μεχρι να μαζεψεις για πλατφορμα, παλιωσε και θα χρειαζεται ξανα αλλαγη η καρτα για το κατι παραπανω. Συν αυτο που αναφερει ο cabdik στην περιπτωση σου, ο αδυναμος επεξεργαστης. Η περιπτωση σου ειναι απ την αλλη περιεργη, εχεις καμενη καρτα που επειγει. Προτεινω και σκεψου αν θελεις να ακολουθησεις ολη την διαδικασια, να βαλεις προσωρινα μια αδυναμη καρτα. 70-80-90Ε το πολυ. Μια 7750 η την 6670 σε καλη τιμη. Οταν αποφασισεις να κανεις αναβαθμιση, ξεκινας απο τα βασικα, κουτι, πλατφορμα, τροφοδοτικο και καταληγεις σε ανωτερη καρτα, πουλωντας αυτην που θα αγορασεις τωρα (εκει ειναι το δυσκολο κομματι που πολλοι δεν αναλαμβανουν να περασουν, και το καταλαβαινω). Για τα παιχνιδια που ειπες θα εισαι μια χαρα αλλα τα νεα δυσκολα. Ομως θα την εχεις βγαλει με τα μισα εξοδα. Δεν θελω να "παιξω" με τα χρηματα σου, σου προσφερω μια εναλλακτικη που ισα-ισα μπορει να σε γλυτωσει και απο περιττα εξοδα σε βαθος χρονου. (Η προταση μου βασιζεται παρα πολυ στο οτι η αγορα των καρτων γραφ. εξελισσεται πολυ πιο γρηγορα απο αυτη των επεξεργαστων με την παροδο του χρονου.) Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Ειναι απολυτα κατανοητο πως δεν θα τραβηξω για πολυ με το υπαρχων συστημα. Αρχικα σκεφτομαι να "επενδυσω" στην συγκεκριμενη καρτα που φαινεται δυνατη. Ουτως η αλλως δεν ειμαι κανας hardcore gamer που θελει να τρεχει το εκαστοτε παιχνιδι σε full αναλυσεις με φιλτρα κλπ και δεν κατευθυνομαι προς ενα απολυτα gaming pc. Αφου παρω την καρτα θα κοιταξω και για επεξεργαστη (phenom II 965 σκεφτομαι) χωρις να αλλαξω μητρικη μιας και καλυπτονται οι αναγκες μου. Πιστευω πως για αλλα 3-4 χρονια δεν θα εχω προβλημα οπως δεν ειχα και με την 4850/athlon 250. Επισης θα αλλαξω και τροφοδοτικο προφανως για να υποδεχτει την νεα καρτα. 1
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ανεβασε βρε καμια 0.5ghz τον επεξεργαστη.εχεις και καλη ψυξη.και δεν θα εχεις θεμα τοτε η τουλαχιστον θα το περιορισεις. Εισαι απο τις περιπτωσεις που συμφαιρει το Overclock.(ενημερωτικα τον εχω βαλει τον 250 στο Pc του αδερφου μου και ανεβηκε μπαμ μπαμ).
Maldino Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παλαιοτερα δοκιμασα αρκετα, ειχα ποσταρει και στο σχετικο thread. Μεχρι 3.6 πηγαινα σχετικα ευκολα και σταθερα.
jimgeroul Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω και εγώ σε λίγες μέρες την 7850 αλλά δεν ξέρω αν "κολλάει" με το υπάρχων σύστημα. Δηλαδη: Core 2 Duo E8800 (oc @ 3.6Mhz) 2Gb DDR3 1333 RAM 550W τροφοδοσία Σε Asus P5Q3 mobo. Αξιζει η αγορα (απο εξωτερικο) ή θα χρειαστει να αλλαξω τα αλλα πρωτα? Ενδιαφερομαι κύριος για iRacing σε δυο οθόνες κ σε λιγο καιρο για eyefinity. Ευχαριστώ Δημήτρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα