Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια.Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια καθως εγω ειμαι παντελος αχρηστος.Ισως θα μπορουσε να καποιος να μου βγαλει την πληρη συνθεση + τροφοδοτικο σε φωτο μην κανω κανενα λαθος ;

Σας ευχαριστω ολους και παλι.Σημερα θα το παραγγειλω.

Επισεις , εχω σκοπο να το παρω απο visionstudio.Καταστημα στην Αθηνα εχουνε;Αν οχι , περιπου ποσο θα χρεωθω τα εξοδα αποστολης ;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οχι το μαγαζι ειναι μονο στην Θεσσαλονικη. Για μεταφορικα υπολογισε καπου στα 15 ευρω πανω κατω. Στην παρακατω συνθεση προσθετεις και αυτον τον SSD ,γραψτο στα σχολια να στον συναρμολογησουν και να προσθεσουν και τον SSD. Συνολο ολα θα σου ερθουν γυρω στα 870

post-244995-0-75917700-1370339429_thumb.png

Δημοσ.

Οχι το μαγαζι ειναι μονο στην Θεσσαλονικη. Για μεταφορικα υπολογισε καπου στα 15 ευρω πανω κατω. Στην παρακατω συνθεση προσθετεις και αυτον τον SSD ,γραψτο στα σχολια να στον συναρμολογησουν και να προσθεσουν και τον SSD. Συνολο ολα θα σου ερθουν γυρω στα 870

Νομιζω πως παμε λιγο στα ακριβα..Χωρις οθωνη το max θα ητανε γυρο στα 7-7μιση κατοσταρικα..

Δημοσ.

Εγω σου εκανα μια σουμα των προτασεων που εγιναν απο τα παιδια για να τα εχεις καπως μαζεμενα να ξερεις που κινεισαι. Μπορεις να βγαλεις τον SSD προς το παρων και ετσι θα πεσεις ενα 90ευρω. Αλλιως περιμενεις να δεις και αν θα σου κανει το τροφοδοτικο για να κερδισεις και απο εκει αλλα 70 ευρω. Σταθμιζεις τι μπορεις και παιρνεις

Δημοσ.

Εγω σου εκανα μια σουμα των προτασεων που εγιναν απο τα παιδια για να τα εχεις καπως μαζεμενα να ξερεις που κινεισαι. Μπορεις να βγαλεις τον SSD προς το παρων και ετσι θα πεσεις ενα 90ευρω. Αλλιως περιμενεις να δεις και αν θα σου κανει το τροφοδοτικο για να κερδισεις και απο εκει αλλα 70 ευρω. Σταθμιζεις τι μπορεις και παιρνεις

Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Συγνωμη αν το προιγουμενο ποστ φανηκε καπως αγενες , απλος ειμουν απασχολημενος και το εγραψα γρηγορα!!

Δημοσ.

Συγνωμη αν το προιγουμενο ποστ φανηκε καπως αγενες , απλος ειμουν απασχολημενος και το εγραψα γρηγορα!!

No problem μην ανησυχεις

Δημοσ.

Παιδες τελικα το εστησα απο πλαισιο.(Ξερω οτι ειναι τσιμπιμενες οι τιμες αλλα εχω καποιους λογους)

1124t9l.jpg

Ολα οκ με την συνθεση ; Εβαλα την Μοbo που ειπε ο Μιλ ,καθως δεν ειχε την αλλη.Επισεις εβαλα αυτο το κουτι.Περι τροφοδοτικου ποιο θα ητανε το πιο οικονομικο που θα μπορουσα να βαλω στην συνθεση ; Και μπορω σε 2-3 μηνες να το αλλαξω.

Ευχαριστω (Εχω κανει λαθος την moba - εβαλα την 970Α της Gigabyte απλα εκανα missclick.)

Δημοσ.

άλλαξε όπως είπες την μητρική για να μην γίνει κανα λάθος. άλλαξε την κάρτα γραφικών επειγόντως http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-PCI-X-7870XT-2GB-with-Boost-11199-20-20G.htm

Την αλλαξα πριν καν κανω το ποστ.

Ωραιος και για την παρατηρηση σου.Ευχαριστω.

Καμια ιδεα για κανενα οικονομικο τροφοδοτικο για αυτο το setup ?

Δημοσ.

Από το πλαίσιο φαντάζομαι ; Corsair Builder Series CX500 και CX600 ανάλογα τα χρήματα που θες να δώσεις. Να πεις η μητρική Gigabyte 970A-UD3 (όχι η D3) να είναι Rev 3.0 που γράφει ultra durable 4 στο κουτί απ εξω και ότι ΘΕΛΕΙΣ όλα τα κουτιά , γιατί δεν τα δίνουν όταν κάνουν αυτοί συναρμολόγηση. 

Δημοσ.

Επισης αλλαξε και της Ram γιατι με της Vengeance εχουν παρατηρηθει ασυμβατοτητες σε συστηματα AMD. Βαλε αυτες ή αυτες που ειναι και Low Profile μην στο μελλον χρειαστεις να βαλεις καμια ψυχτρα και βρισκει στις μνημες.

Δημοσ.

Από το πλαίσιο φαντάζομαι ; Corsair Builder Series CX500 και CX600 ανάλογα τα χρήματα που θες να δώσεις. Να πεις η μητρική Gigabyte 970A-UD3 (όχι η D3) να είναι Rev 3.0 που γράφει ultra durable 4 στο κουτί απ εξω και ότι ΘΕΛΕΙΣ όλα τα κουτιά , γιατί δεν τα δίνουν όταν κάνουν αυτοί συναρμολόγηση. 

Να τους το πω στα σχολεια η τηλεφωνικος ;

Επισεις μηπως με περνει να κοψω τιποτα απο κουτι ; Τιποτα ποιο οικονομικο ισως..

Δημοσ.

Στα σχόλια πιστεύω καλυτερα (αλλά και μέσω τηλ), καθώς και να σου κάνουν bios update. +1 για τις crucial

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...