Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να μετανιωσει το socket 1155? Μια χαρα ειναι και σε ενα χρονο ακομα θα μπορει να βαλει και k αμα θελει. Γιατι να χρεωθει ψυκτρα αφου δε θα κλοκαρει? Καλοκαιρι ερχεται αλλα αυτα ειναι περιττα εξιδα παλι για τον ιδιο λογο. Απο την αλλη και ο 8320 ειναι πολυ καλος επεξεργαστης.

Δημοσ.

Τη ψύκτρα μπορεί αν θέλει να χρησιμοποιήσει την εργοστασιακή του 8320. Αλλά επειδή ούτε εγώ είχα σκοπό να clockarw cpu, την έβαλα αρχικά και με ζάλισε. Αν ο ts δεν έχει πρόβλημα με το θόρυβο μπορεί να μείνει με την εργοστασιακή.

Δημοσ.

Έχω cpu ι5 2300 2,8ghz δεν έχω κανένα θέμα με θερμοκρασία ακόμα και τώρα (67 max se full load) με στοκ ψήκτρα, άρα θα πάνε τζάμπα χρήματα στην ψήκτρα προς το παρόν. Επίσης έχω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.516468

και έχω παίξει assasins creed 3, metro last ligh, call of duty black ops 2 , crysis 3 κτλ σε full γραφικά 1920χ ανάλυση με κανένα κόλλημα. Οπότε πιστεύω είναι πολλά τα χρήματα για τέτοια κάρτα που δεν θα χρησιμοποιήσει 

Δημοσ.

Θα αλλάξεις τον i5 για να πάρεις 8320 και μάλιστα για gaming; Κάποιο λάθος κάνεις.

Διάβασε από την αρχή το thread :P

Δημοσ.

Λοιπον.Κατεληξα σε αυτην την συνθεση (αν χρειαστει να παρω και το τροφοδοτικο).

jip2c5.jpg

Ελπιζω το pc να παιζει τα καλυτερα games!Σας ευχαριστω.

Δημοσ.
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...