Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τις Corsair Vengeance  2x 4gb σε 8-8-8-24 και κυριολεκτικα με κρεμασαν, οποτε οπως και εσυ κοιταω σε αλλη εταιρια ;/

Δημοσ.

Το τωρινο συστημα μου, οπως και το προηγουμενο ( s1156 - foxconn h55mxv  i3 540) κρασαρουν  καθε 10-20 λεπτα με αυτες ενω με κατι παλιες της kingston 2x 2gb 9-9-9-24 1333mhz εδω και 15 ωρες δουλευει ρολοι. Η φωτο θα αργισει λιγο καθως τις εδωσα σε ενα γνωστο μου που κατι παραπανω ξερει απο μενα για δοκιμη στο συστημα του.

Δημοσ.

Εαν οντως εχεις προβλημα,και τελικα μπεις στην διαδικασια επιλογης μνημης,εγω θα κοιτουσα αυτο πρωτα,και μετα θα επελεγα,για να αποφυγω τυχον προβληματα.

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/memory_ga-970a-ud3.pdf

Οσον αφορα για αυτες που εχεις,τι προβλημα ακριβως εχεις,και πιο ειναι το ακριβες μοντελο;

Δημοσ.

Οπως αναφερα πιο πανω, με αυτες το συστημα κρασαρει πανω στο 20λεπτο περιπου. Το μοντελο ειναι CMZ8GX3M2A1600C8

Δημοσ.

Οπως αναφερα πιο πανω, με αυτες το συστημα κρασαρει πανω στο 20λεπτο περιπου. Το μοντελο ειναι CMZ8GX3M2A1600C8

Συνεπως,και αν βλεπω καλα,ειναι μεσα στην λιστα συμβατοτητας της εταιρειας.

Αρα,η' η εταιρεια καπου εκανε λαθος,αν ειναι ετσι οπως τα λες,η' οι μνημες σου εχουν προβλημα.

Οι μνημες εχουν εφ'ορου ζωης εγγυηση.Τις πηγες για ελεγχο;Της ελεγξες με ενα προγραμματακι memtest;

Εγω θα τις εστειλα πρωτα για ελεγχο,και θα τους ελεγα,να μου δωσουν αλλες.

Κια'γω ειχα καποτε παρει corsair απο plaisio,τους ειπα παιδια,δεν εχει συμβατοτητα ασχετως κι αν ειναι μεσα στην λιστα της μητρικης,και μου τις αλλαξανε.Απο τοτε αλλαξα 2 μητρικες,και κανενα προβλημα.

Συμβαινουν αυτα.

Δημοσ.

Δε νομιζω να μην ειναι συμβατες. Να εχουν προβλημα, ισως πιθανοτερο. Τρεξε ενα mem test για να δεις ωστε αν εχον προβλημα και υπαρχει εγγυηση, να γινει αντικατασταση.

Δημοσ.

Δε νομιζω να μην ειναι συμβατες.

Επειδη μου εχει συμβει,γι'αυτο το ανεφερα.

Οταν τις πηρε το πλαισιο πισω,και τις βαλανε σε αλλο συστημα δουλεψανε.Δεν ειχαν προβλημα.Ετσι μπορει να συμβαινει και με τον φιλο.

Συμβαινουν αυτα.Ας κανει πρωτα ενα μικρο ελεγχο μονος του,και μετα ας τις γυρισει απο εκει που της πηρε,αναφερωντας το προβλημα του.Αν ειναι σωστοι επαγγελματιες,θα του τις αλλαξουνε,με καποιες αλλες που να εχουν συμβατοτητα.

Δημοσ.

Ειχα κανει και memtest αλλα κατι περιεργο συνεβη. Τις αναγνωριζε σαν ddr 2  στα 400 ή 600mhz αν θυμαμαι καλα ενω ειναι ddr3. Δεν βρηκε κανενα error αλλα τις kingston τις αναγνωρισε κανονικα σαν 1333mhz και ddr3. Οταν τις παρω πισω θα ποσταρω φωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...