Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που πάω να βάλω μια καρτούλα που πήρα απο ένα φίλο εδώ...λέω νταξ...θα το αναβαθμίσω λιγάκι...πάω να ξεκουμπώσω μια ψυκτρούλα που είχα επάνω στο chipset της μητρικής (τσάμπα μ @ λίες το ξέρω) και μάλλον ξεκόλισε το chipset απο κάτω, πάντως η μητρική δεν ξεκινάει με τίποτις...

Asus P5N32 SLI SE Deluxe είναι...

Δοκίμασα άλλη κάρτα χωρίς τίποτα επάνω με άλλο τροφοδοτικό της έβγαλα τη μπαταρία ...δεν...

Δεν με καίει αφάνταστα επειδή το συγκεκριμένο το είχα σαν 2ο βοηθητικό αλλά πρέπει να γίνει...

Τα λοιπά που φοράει είναι DDR2 με έναν Core 2 Duo επάνω.

Ειλικρινά θέλω γνώμες...στο e-shop που έχει ακόμα κάτι της Asrock δεν μου γεμίζουν το μάτι (δεν ξέρω γιατί χαχα)...να πάρω καμιά μεταχειρισμένη (και μητρική είναι δύσκολη περίπτωση νομίζω τόσο παλιά να βρω σε καλή κατάσταση?!>?!) ή να το γυρίσω σε μια φτηνή με 4G μνήμες και έναν I5 φθηνό να τελειώνει...όσο πιο τσαμπέ γίνετε μιας και όλα τα υπόλοιπα τα έχω...δίσκους, vga, psu κτλ.

Χρήση ήταν να βοηθάει σε κανένα πρόγραμμα τύπου photoshop να κάνει κανένα render να κατεβάζει ότιδήποτε δεν είμαι σίγουρος και ο θεός μαζί του ...και να μπαίνει internet όταν έχω δουλειά στο άλλο.

Δεν ξέρω τι να το κάνω τώρα...για πείτε καμιά γνώμη...

Αγγούρια μια ζωή...

Δημοσ.

Δυσκολο. Πηγαινε σε καμια asrock, μια χαρα ειναι οι mobo αλλιως δωσε κατι παραπανω για Msi. Πρωτα ομως κοιτα ολες τις αγγελιες, σιγουρα θα βρεις κατι που να αξιζει.

Δημοσ.

Μωρέ έλεγα να δώσω μέχρι 60 κάπου... αλλά απο ότι βλέπω δεν γίνετε καν ζήτημα για μητρικές όπως P5N32 ή nForce 780i

Δημοσ.

Θα σε βοηθούσα αλλά έχω σβήσει τα πμ μου και δεν θυμάμαι τα chipsets τώρα...

(Είχα βάλει αγγελιά ζήτησης και είχα βρει και μερικά με nvidia chipsets στις αγγελίες...)

Δημοσ.

Το σκεπτικό είναι πως αν βάλω μια Asrock που το καλύτερο feature είναι η pci E δεν με πολυσυγκινεί...θέλω να βρω καμιά σαν αυτή που είχα.

Δημοσ.

Για πείτε μια γνώμη για μια μητρική με έναν i5 και 4G μνήμη...μητρική μέχρι 140ε και γενικά φτηνά πράγματα... ram απο Corsair κάτι...

Επειδή δεν το κόβω να το φτιάχνω και μάλλον θα το στείλω να τελειώνει...

Δημοσ.

Κοίταξε για amd fx 6300 καλύτερα...που είναι πιο φτηνοί από τους intel

Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για δεύτερο pc...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...