sotris99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παιδιά πως θα μπορέσω να βάλω το κινητό σε dfu mode με το power button να μην δουλεύει?
iMarilina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 <p>Παιδιά πως θα μπορέσω να βάλω το κινητό σε dfu mode με το power button να μην δουλεύει?</p> Αλλαγή power button κοστιζει κανα 10-12 ευρώ έχω καλό τεχνικό να στο φτιάξει. Δες κι αυτο http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=23009
sotris99 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλημέρα! Θα ξεκινήσω πρώτα από το λινκ που έδωσες. Αυτό το λινκ το έχω τσεκάρει εδώ και καιρό όπως και άλλα που βάζουν το κινητό σου σε soft dfu μόουντ. Τα σχόλια από κάτω είναι αρκετά αποθαρρυντικά εώς πολύ αποθαρρυντικά. Μιλάνε για bicked iphones και χωρίς power button δεν θα μπορέσω να βγάλω το κινητό από το soft dfu mode. Για το θέμα του κουμπιού. 12 ευρώ? είσαι σίγουρη γιατί οι τιμές σε μερικά μαγαζιά που ρώτησα ξεκινάνε στην καλύτερη από τα 35 ευρώ. Ένας συμφορουμίτης τις προάλλες πούλαγε μέσω αγγελίας ένα 3G στα εξήντα ευρώ. Τέσπα αν όντως παίζει η τιμή με συμφέρει να το φτιάξω.
kickoff Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=23009 Μια χαρά δουλεύει! Υπάρχουν αρκετοί άχρηστοι εκεί έξω που δεν περιμένουν να εγκατασταθούν οι drivers του dfu mode
DjVassel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Την συγκεκριμένη διαδικασία την έκανα χθες με επιτυχια σε 4αρι. Απλα εκει επειδη δε μπορεις να πηγαινεις σε οποιο firmware θελεις οπως το 3G, πρεπει να κανεις custom της 6.1.3, να περασεις αυτη για να μπει σε dfu, και μετα κανονικα απο redsnow κανεις επαναφορα σε οποιο λογισμικο θελεις αρκει να εχεις τα shsh
sotris99 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 DjVassel, on 05 Jun 2013 - 2:32 PM, said: Την συγκεκριμένη διαδικασία την έκανα χθες με επιτυχια σε 4αρι. Απλα εκει επειδη δε μπορεις να πηγαινεις σε οποιο firmware θελεις οπως το 3G, πρεπει να κανεις custom της 6.1.3, να περασεις αυτη για να μπει σε dfu, και μετα κανονικα απο redsnow κανεις επαναφορα σε οποιο λογισμικο θελεις αρκει να εχεις τα shsh Υπέκυψα και εγώ στον πειρασμό να δοκιμάσω το enter_dfu_firmware και πλέον είμαι ένας ευτυχής κάτοχος 3g με whited00r. Ας είναι καλά η iMarilina που μου άνοιξε τα μάτια... Το 3GS που έχω είναι στην 5.1.1 που είναι μια καλή έκδοση. Αν και θα ήθελα να το πάω στην 4.3 για την εμπειρία. Αλλά επειδή το πήρα μεταχειρισμένο από ένα παιδί εδω μέσα δεν τον ρώτησα αν έχει κρατημένα shsh blobs.
iMarilina Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 <p>Καλημέρα!</p> <p> </p> <p>Θα ξεκινήσω πρώτα από το λινκ που έδωσες. Αυτό το λινκ το έχω τσεκάρει εδώ και καιρό όπως και άλλα που βάζουν το κινητό σου σε soft dfu μόουντ. Τα σχόλια από κάτω είναι αρκετά αποθαρρυντικά εώς πολύ αποθαρρυντικά. Μιλάνε για bicked iphones και χωρίς power button δεν θα μπορέσω να βγάλω το κινητό από το soft dfu mode.</p> <p> </p> <p>Για το θέμα του κουμπιού. 12 ευρώ? είσαι σίγουρη γιατί οι τιμές σε μερικά μαγαζιά που ρώτησα ξεκινάνε στην καλύτερη από τα 35 ευρώ. Ένας συμφορουμίτης τις προάλλες πούλαγε μέσω αγγελίας ένα 3G στα εξήντα ευρώ.</p> <p> </p> <p>Τέσπα αν όντως παίζει η τιμή με συμφέρει να το φτιάξω.</p> Εμ ρωτησες στους φαγάδες και συ Ο τεχνικός ο δικός μας τοσο το φτιαξε, ή 15 αν θυμαμαι καλα
sotris99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Αλλαγή power button κοστιζει κανα 10-12 ευρώ έχω καλό τεχνικό να στο φτιάξει. Δες κι αυτο http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=23009 error 37
kage Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 καπου διαβαζα παλιοτερα οτι αν ειχες jb μπορουσες να αλλαξεις path αντι για home button να πατας τον ηχο π.χ. ή virtual...ισχυει κατι τετοιο?
sotris99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) πάει το κινητάκι... τελευταίο error ήταν το 1600 , 1602 , 1604 και 2005 και τώρα το 3G δεν είναι ανιχνεύσιμο από κανένα pc και κανένα itunes... πρέπει αναγκαστικά να φτιάξω το power button και πρέπει να αλλαχτεί όλη η καλωδιοταινία που συνδέει το power με τα volume και το home button... UPDATE Δεν το βλέπει κανένα pc. Έχει κολλήσει σε soft-dfu mode και χωρίς power button δεν μπορώ να κάνω τίποτα.ήμουν σε soft-dfu mode στην 4.2.1 και πήγα να κάνω jailbreak με tick στο auto-exit.πήρα το μήνυμα usb communication problem. κατέβηκα στην 3.1.2 official και μετά πέρασα whited00r. > μετά δοκίμασα να περάσω μια prejailbroken 4.1. από το site του whited00r. Δοκίμασα τρεις φορές και πήρα τα 1600 , 1602 , 1600 μηνύματα. Ξανά περασα soft-dfu 4.2.1 για να κατέβω στην 4.1 από εκεί πήρα error 1604. Ανοιξα το ireb για να τσεκάρω ότι είναι σε dfu mode και ήταν. Ξανατρέχω itunes για να προσπαθήσω να κάνω restore την prejailbroken 4.1 Έμεινε στο προετοιμασία για επαναφορά για αρκετή ώρα και τράβηξα το καλώδιο. Error 2005 και τέλος του κινητού. UPDATE Δυστυχώς κανένα pc δεν το βλέπει για να μπορέσω να κάνω restore στην εργοστασιακή 4.2.1. και να το πάω για φτιάξιμο http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1324874 : - ( Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2013 από sotris99
sot.iphone3gs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 άστο μερικές μέρες να ξεφορτιστεί και ξαναπροσπάθησε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα