Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

γι αυτό κι εγώ πήγα στο e-shop... και πήρα τον ίδιο επεξεργαστή, τις ίδιες ραμ αλλά GIGABYTE 990XA-UD3...

Δημοσ.

Btw, η τιμη του 8350 αντι να πεσει ανεβηκε? Απο το you τον πηρα και εγω πριν 1 μηνα στα 189 νομιζω. Cooool! :P

Στο συγκεκριμένο κατάστημα τον ανέβασαν λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

ερώτηση εκτός θέματος, αλλά σχετική με την αναβαθμιση. αν λέει η κάρτα γραφικών απαιτούμενη τροφοδοσία 300watt ή 450watt τι ακριβώς εννοεί;

Δημοσ.

Απο ποτε οι fx ανεβάζουν σημαντικα αποδοση με γρηγορότερες μνήμες? Μηπως τους μπερδεύεις με τα FM2 APUs? 

Ναι βοηθάει και τους buldozer/piledriver η γρήγορη μνήμη, αρκετά πιο πολύ από όσο βοηθάει έναν sandy/ivy .

για 10 ευρώ διαφορά θα προτιμούσα 1866mhz

Δημοσ.

Ναι βοηθάει και τους buldozer/piledriver η γρήγορη μνήμη, αρκετά πιο πολύ από όσο βοηθάει έναν sandy/ivy .

για 10 ευρώ διαφορά θα προτιμούσα 1866mhz

Χμμμ κανενα λινκ με καμια μετρηση!!! 

ερώτηση εκτός θέματος, αλλά σχετική με την αναβαθμιση. αν λέει η κάρτα γραφικών απαιτούμενη τροφοδοσία 300watt ή 450watt τι ακριβώς εννοεί;

Οτι η εταιρεια προτεινει το μικροτερο τροφοδοτικο που θα μπει για το συστημα όλο να είναι τοσο!  

• Like 1
Δημοσ.

Οτι η εταιρεια προτεινει το μικροτερο τροφοδοτικο που θα μπει για το συστημα όλο να είναι τοσο!  

και δηλαδή σε πισί ενός φίλου που έχει 500watt τροφοδοσία η κάρτα ζητάει 450watt με core2quad πάνω 3.33ghz στις θύρες μόνο η κάρτα γραφικών, τα διάφορα ανεμιστήρια, ο ένα ΤΒ σκληρός του και το αντιγραφικό του, θα την αντέξει; γιατί θα την πάρω μάλλον κάποια στιγμή εγώ την ίδια (έχω 600watt) και τη θέλει κι αυτός.

Δημοσ.

ω ευχαριστώ, πήγα το πισί μου σήμερα και το σάββατο θα το παραλάβω έτοιμο. θα βάλω και τα αυθεντικά μου windows 8 pro 64bit και την κάρτα τηλεόρασης που είχα και θα έχω ένα πισί τούμπανο...

σας ευχαριστώ όλους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...