Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα upgrade στον υπολογιστή μου που είναι όπως τον βλέπετε στην υπογραφή μου στις δημοσιεύσεις μου. Σκέφτομαι μιας και έχω 600 watt τροφοδοτικό και με παίρνει να κάνω ένα triple kit τώρα με motherboard για sli και μετά να πάρω δεύτερη κάρτα.

Σκέφτομαι για:

AMD FX 8350 4.Ghz

Gigabyte 990XA D3

Kingston HyperX Beast 2X4GB 1600mhz

Απορίες:

1. να πάρω 1866mhz ραμ; τα τρέχει ο επεξεργαστής χωρίς oc;

2. αξίζει να κάνω sli ή crossfire και να δώσω κοντά 95 ευρώ για μητρική ή να το κάνω οικονομικά με 70 ευρώ με μια ποιο απλή και απλά να αγοράσω κάρτα γραφικών όταν χρειαστεί;

3. αντιπροτάσεις από έμπειρους;

Δημοσ.

1) Οχι δεν αξίζει και όχι δεν τις τρέχει χωρίς υπερχρονισμό

2) Sli με την 250 οχι δεν αξίζει. Αν αργοτερα αποφασίσεις για cf/sli με σοβαρές καρτες τότε καλο θα είναι η μητρική να το υποστηρίζει σωστά.

Δημοσ.

1) Οχι δεν αξίζει και όχι δεν τις τρέχει χωρίς υπερχρονισμό

2) Sli με την 250 οχι δεν αξίζει. Αν αργοτερα αποφασίσεις για cf/sli με σοβαρές καρτες τότε καλο θα είναι η μητρική να το υποστηρίζει σωστά.

ευχαριστώ. το kit πως το βλέπεις γενικά; είναι καλό;

Και γιατι οχι τον 8320 που ειναι και αρκετα πιο φθηνος?

γιατί ο ένας με turbo core 3.0 πάει από 4.0ghz στα 4.2ghz ενώ αυτός που λες από τα 3.5ghz πάει 4.0ghz και προτιμώ για 12 ευρώ διαφορά να πάρω τον πιο καλό της.

Δημοσ.

12 euros διαφορα?απο που θα ψωνισεις?

στο 50ρικο σχεδον την βλεπω την διαφορα τους.

επειδή τον έχτισα από quest και είναι quest εκεί θα ξαναπάω.

Δημοσ.

Ωπα ωπα τι εχτισες απο quest και τι εκει θα ξαναπας?

τον 8320 τον βρισκεις πλεον στα 140 euros και στα 190 τον 8350.

Οκ,δικα σου ειναι τα λεφτα,εσυ ξερεις καλυτερα.αλλα σκεψου την διαφορα στην τιμη να την εβαζες σε μια καλυτερη καρτα γραφικων.

• Like 2
Δημοσ.

Ωπα ωπα τι εχτισες απο quest και τι εκει θα ξαναπας?

τον 8320 τον βρισκεις πλεον στα 140 euros και στα 190 τον 8350.

Οκ,δικα σου ειναι τα λεφτα,εσυ ξερεις καλυτερα.αλλα σκεψου την διαφορα στην τιμη να την εβαζες σε μια καλυτερη καρτα γραφικων.

μα εκεί θέλω να το πάω. κακό είναι; και εξ άλλου δε θέλω ακόμα να αλλάξω κάρτα. όσο τρέχει το bf3 καλά και κατάπάσα πιθανότητα και το 4 δε σκέφτομαι για κάρτα γραφικών επ ουδενί... από το 2014 και βλέπουμε.

Δημοσ.

οι FX ανεβάζουν επιδόσεις σημαντικά όταν έχουν γρήγορη μνήμη.

Νομίζω με ένα setting την βάζεις 1866 χωρίς να πειράξεις το cpu (στον phenom μέχρι τα 1600 έτσι γίνονταν).

ψάξτο και αν ισχύει πάρε 1866 ram.

αν δεν θες να κάνειςo/c πάρε 8350 αλλιώς δαγκωτό 8320 και με 1-2 μέρες ψάξιμο στα settings έχεις 8350.

Επίσης όσον αφορά την κάρτα σου κάνε το άλμα σε μια 7850,  ή 7790  ή έστω 7770. Θα εκπλαγείς με αυτό που θα δεις στην οθόνη σου.

Δημοσ.

οι FX ανεβάζουν επιδόσεις σημαντικά όταν έχουν γρήγορη μνήμη.

Νομίζω με ένα setting την βάζεις 1866 χωρίς να πειράξεις το cpu (στον phenom μέχρι τα 1600 έτσι γίνονταν).

ψάξτο και αν ισχύει πάρε 1866 ram.

αν δεν θες να κάνειςo/c πάρε 8350 αλλιώς δαγκωτό 8320 και με 1-2 μέρες ψάξιμο στα settings έχεις 8350.

Επίσης όσον αφορά την κάρτα σου κάνε το άλμα σε μια 7850,  ή 7790  ή έστω 7770. Θα εκπλαγείς με αυτό που θα δεις στην οθόνη σου.

Απο ποτε οι fx ανεβάζουν σημαντικα αποδοση με γρηγορότερες μνήμες? Μηπως τους μπερδεύεις με τα FM2 APUs? 

Δημοσ.

δεν προτίθεμαι να κάνω oc τώρα αν δε χρειαστεί -που με την τεχνολογία μπορεί και να μην χρειαστεί και ποτέ γιατί τα προγράμματα τείνουν να γίνονται ελαφρύτερα- οπότε πείτε μου με σιγουριά για τις μνήμες και παίρνω μια απλή mobo για την καθεαυτή δουλειά της, να στηρίξει το υπόλοιπο build.

Δημοσ.

Δεν θελεις και τοσο απλη μητρικη για τον οχταπυρηνο ασχετος εαν βλεπεις καποιες φθηνες οτι τον υποστηριζουν.

έχει μία με 70 ευρώ την 770A D3... είναι 20 ευρώ κάτω κι αν πάρω και τις 1600 αντί για 1866 θα είναι μείον άλλα 12 ευρώ... κρατάω 32 ευρώ στη άκρη.

Δημοσ.

Επειδη ετσι οπως σε κοβω θα την κανεις την πατατα και θα εχεις δωσει λεφτα αδικα,πες μας λιγο απο εκει που θελεις να το παρεις,ποσο θα σου βγει το συστημα.εννοω οτι βαλε Links με τα ποια parts ακριβως θα βαλεις και την τιμη τους απο διπλα.

Απλα εαν σου ειναι ευκολο,θελω να δω κατι.......

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...