Προς το περιεχόμενο

ΠΟΙΟ Led monitor 23'' ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκτός απροόπτου γι αυτή πάω...

Και πολύ καλά θα κάνεις, είναι εξαιρετικό vfm και πλήρης χαρακτηριστικών.

Κράτα τα υπόλοιπα, δε ξέρεις που μπορεί να χρειαστούν. ;)

Δημοσ.

Ψάξε και δες και για αυτές:

http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html (δε πιστεύω να σε πειράζει που'ναι πάνω από 23'')

http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html

Εγω αγορασα την dell που σου προτεινει ο φιλος εδω και πραγματικα ειναι τρομερη.Την ειχα αγορασει 175ευρω αν θυμαμαι καλα...αλλα και παλι τα αξιζει τα λεφτα της.

Πολυ καλη κατασκευη και απο γενιες θεασης μια χαρα.Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν το σκέφτομαι λίγο για τα LG (παρ'ότι έχω LG και μ'αρέσει η υποστήριξη και η τιμή τους) είναι γιατί με γαργαλάει αυτό :

http://www.amazon.co.uk/Dell-Ultrasharp-U2412M-Widescreen-Monitor/dp/B005LNDPPS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1370410811&sr=8-1&keywords=dell+2412#productDetails

δηλαδή στη μία περίπτωση καθαρίζω με 160 ευρώα (την 2363 περίπτωση) στην δε άλλη, αυτή του 24η έρωτα, πάμε για 90 ευρώ παραπάνω (πακέτο με ταχυδρομικά). άρα τα 2 προβλήματά μου είναι α) η διαφορά κόστους και β) η υποστήριξη για ΚΑΘΕ ΚΑΜΕΝΟ pixel (που η LG την παρέχει)...

θα μου πείτε, μας λες κάτω από €200 οπωσδήποτε και τώρα κουβεντιάζεις για ένα μόνιτορ των 250? ΝΑΙ, γιατί το μόνιτορ που τώρα δουλεύω με "συντροφεύει" εδώ και 7-8 χρόνια... όπερ σημαίνει πως για τα μάτια σου μπορείς να κάνεις τέτοιες "επενδύσεις" ...

για να δούμε (κρατάμε σαν επικρατέστερη την 23ρα LG,  at the very moment..) ίσως τα 90 ευρώ για 1'' είναι too much ...

Επεξ/σία από neXTgen
Δημοσ.

χαρά μου (το γνωρίζω) το 16:10 ! (σωστά , είναι dell -> support).

όμως φίλε Millennium όταν βλέπω τα παραπάνω "μαγικά" (leap motion , etc) σκέφτομαι "γιατί 250 και όχι 160 τώρα" ? μάλλον τα πράγματα με τις οθόνες (ακόμα και τις ips απ'όσα διαβάζω, διορθώνονται, αλλάζουν και πάντως ΤΡΕΧΟΥΝ) . τι να πω...

Δημοσ.

Κοίταξε αφού αλλάζεις οθόνη κάθε 7-8 χρόνια καλύτερα να πάρεις όσο το δυνατόν καλύτερη (και μεγαλύτερη).Η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας+τα περισσότερα pixels όπως και να το κάνουμε είναι καλύτερα.

Τώρα για το leap motion,δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και δεν ξέρω να σου πω.

Δημοσ.

απλώς ανέφερα (με αφορμή το πιο πάνω video του φίλου) το γεγονός της καλπάζουσας εξέλιξης στο συγκεκριμένο χώρο. σωστό είναι το ότι η οθόνη έχει μείνει τόσα χρόνια όσα λες (σε βαθμό που ΔΕ μου κάνει καρδιά να την αλλάξω) όμως αυτό δε σημαίνει πως και μια επόμενη θα ριζώσει κατ'ανάγκη για τόσα χρόνια.

καταλαβαίνεις, στη μπαλάτζα από τη μία μεριά είναι τα +€90 και από την άλλη το [1920x1200] μαζί με το +1'' καθώς και το Dell....

είναι μάλλον πολύ vfm το πρώτο .. θα δούμε!

Δημοσ.

Παντως προχθες που τσεκαρα σε κατι καταστηματα κατι lg 23αρες μου φανηκαν πολυ ψευτικες σε θεματα στηριξης.. Με το παραμικρο κουνιεται.. Καμια στιβαροτητα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...