pbp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα όποιος απο σας έχει το samsung galaxy s2 να μου πει σε πόση ώρα του φορτήζει το κινητό από 10% μέχρι 100% γιατί νομίζω ότι μάλλον έχω ένα μικρό προβληματάκι. Ευχαρισω πολύ για το χρόνο σας.
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δε το έχω αλλά 3 ωρες το λιγοτερο πρεπει να θελει με τον φορτιστη στην πρίζα και ακόμα παραπανω αν το φορτίσεις στον υπολογιστη. Τι πρόβλημα εχεις; αργεί;
pbp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δε το έχω αλλά 3 ωρες το λιγοτερο πρεπει να θελει με τον φορτιστη στην πρίζα και ακόμα παραπανω αν το φορτίσεις στον υπολογιστη. Τι πρόβλημα εχεις; αργεί; κανει 3 ωρες και 10 λεπτα με φορτιστή. Πολυ μου φαινεται :/
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Το χρησιμοποιείς κιόλας την ώρα της φόρτισης; Εξάλλου πάντα έτσι δε σου έκανε; Αυξήθηκε ξαφνηκά ο χρόνος φόρτισης ή είδες κανα xperia που μπορεί να φορτίζει σε μία ώρα και σου φαίνεται περίεργο; Πάντως ότι είναι καλύτερο για την ζωή της μπαταρίας να φορτίζει αργά παρά γρήγορα.
pbp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Το χρησιμοποιείς κιόλας την ώρα της φόρτισης; Εξάλλου πάντα έτσι δε σου έκανε; Αυξήθηκε ξαφνηκά ο χρόνος φόρτισης ή είδες κανα xperia που μπορεί να φορτίζει σε μία ώρα και σου φαίνεται περίεργο; Πάντως ότι είναι καλύτερο για την ζωή της μπαταρίας να φορτίζει αργά παρά γρήγορα. Πριν απο αυτο ειχα xperia Γι αυτο μου φαινεται πολυ περιεργο μαλλον. Το κινιτο φωρτιζει σε 3 ωρες και 10 λεπτα χωρις να κανω τιποτα... Αλλιως φορτιζει 10 φορες πιο αργα (σχεδον δε φορτιζει καθολου).
stevenosfp1999 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το Xperia p μου φορτίζει σε λιγότερο Απο μια ώρα απο 10% σε 100% επειδη η σονυ έχει την αντίστοιχη τεχνολογία ενσωματωμένη. Τα Samsung δεν το έχουν αυτό (ζήλια ψώρα). P.S:(πουλά το και πάρε το Xperia m που ανακοινώθηκε σήμερα :Ρ).
pbp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης...αμα το αφήνω να φορτίζει το βραδυ πειράζει που θα παραμενει στη πριζα και μετα το 100% για καμια 4 ωρες ?
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Είσαι με stock firmware? Αν ναι και δεν έχεις ούτε custom kernel τότε ο κερνελ οφείλει να κόψει την φόρτιση όταν φορτίσει πλήρως έτσι ώστε να μην φορτίζει συνέχεια μία ήδη φορτισμένη μπαταρία (γιατι δεν είναι καλό για τις μπαταρίες (η)λιθίου). Οπότε όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά μη σε παραξενεύσει αν το βγάλεις κάνα πρωί και δεν είναι στο 100%. Γιατί από τη στιγμή που η φόρτιση σταματήσει, τότε η μπαταρία καταναλώνεται κανονικά (και δεν ξέρω σε ποιο στάδιο αρχίζει να φορτίζει πάλι)
pbp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τι εννοείς stock firmware?Βασικά δεν θυμάμαι αν άλλαξα kernel πάντως έχω βάλει jelly bean μόνος μου από το pc γιατί για το s2 δεν υπάρχει επίσιμη ενημέρωση.Όταν φτάσει στο 100% μετά απο λίγο γράφει "charged" αλλά δεν ξέρω αν εξακολουθεί να φορτίζει ή όχι :/
PavelX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εμένα από το 10% στο 100% κάνει 2 ώρες. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά επειδή στο στρατό το έβαζα στην πρίζα 00:05 στο 10% και όταν το έβγαζα 01:50 ήταν κάπου στα 92%-94%.
stevenosfp1999 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 <p>Τι εννοείς stock firmware?<br> Βασικά δεν θυμάμαι αν άλλαξα kernel πάντως έχω βάλει jelly bean μόνος μου από το pc</p> <p>γιατί για το s2 δεν υπάρχει επίσιμη ενημέρωση.<br> Όταν φτάσει στο 100% μετά απο λίγο γράφει "charged" αλλά δεν ξέρω αν εξακολουθεί να φορτίζει ή όχι :/</p> Πριν βάλεις το jb φορτιζε γρηγορότερα; Επίσης να ξέρεις ότι οι μπαταρίες (η)λιθίου όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω χάνουν σιγά σιγά σε επιδόσεις (αν μπορώ να το πω έτσι) όσο τις φορτίζεις (δεν εννοώ να είναι στο 100% Στην πρίζα), οπότε θα σου κρατάει λιγότερο και θα φορτίζει πιο αργα η μπαταρία του κινητού.
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εμένα από το 10% στο 100% κάνει 2 ώρες. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά επειδή στο στρατό το έβαζα στην πρίζα 00:05 στο 10% και όταν το έβγαζα 01:50 ήταν κάπου στα 92%-94%.Υπερβολικά γρήγορα μου ακούγεται πάντως... Με το δικο του φορτιστη η με κάποιον άλλο μεγαλυτερο σε ma; Σε ρώτησα για στοκ κερνελ γιατί αυτός είναι που διαχειρίζεται όλα αυτά τα θέματα οποτε ο κάθε developer δε ξέρεις πως τον έχει πειράξει. (Αν εχεις custom)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα