Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1200-1250 (MAX)

Χρήση υπολογιστή : Multitasking και Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τίποτα συγκεκριμένο!

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Για οθόνη διαθέτω μέχρι 180 ευρό. Θέλω οθόνη ναι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα You,eshop,coolbytes,πλαίσιο,msystems αν δεν γίνεται απο αυτά κανενα πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε)  ή το σύστημα θα  στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το δέσω εγώ!

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο  Όχι θα πάρω Windows 7 απο τον θείο

Παιδιά θέλω έναν λειτουργικό υπολογιστή να μην κολλάει πουθενά. Θέλω να αντέχει και να τρέχει σφέρα σε multitasking και σε games. Να μην κολώνει πουθενά! Ευχαριστώ παιδιά :)

Δημοσ.

Αν δεν έχεις έναν μηχανικό δίσκο αλλάζεις τον ssd η τον βάζεις αργότερα.

Αν πάλι δεν σ'αρεσει αυτή η εκδοχή,πάμε σε πιο φτηνό i5 και αφαιρούμε την ψήκτρα.

Σε τιμές skroutz θα χωρέσει.

post-227308-0-40816200-1370259566_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Θα το πω ωμά, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος:

Που πάς ρε Καραμήτρο???

http://www.insomnia.gr/topic/486033-desktop%CE%AC%CE%BA%CE%B9/

http://www.insomnia.gr/topic/486492-new-desktop/

Είσαι ο 1000στός που ανοίγει 2-3 θέματα τον τελευταίο μήνα και μας σπάει τα ... νεύρα...

Ίδιες απαιτήσεις, ίδιες ατάκες και μόνο το budget αλλάζει, έλεος πια λέμε! Τη μία θες οθόνη, την άλλη όχι. Ξέρεις τι θες τελικά?

Γιατί δεν κάνεις την ανανέωση μέσα στο ίδιο θέμα, για να υπάρχει και συνέχεια και να μη ψάχνεστε γενικώς??????

Είναι τόσο μα τόσο δύσκολο πια??????????????????????

:-(  :-(  :-(

• Like 2
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...