Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να συνδέσω τηλεόραση με υπολογιστή που δεν έχει HDMI. Η τηλεόραση έχει VGA θύρα, οπότε για μεταφορά εικόνας είμαι ΟΚ.Για μεταφορά ήχου όμως;;; Να βάλω 3.5-->RCA καλώδιο; Με scart καλώδιο μπορώ να κάνω κάτι για ήχο και εικόνα μαζί;
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δες προσεκτικά,για να έχει vga θα έχει και είσοδο 3,5 jack για τον ήχο. 1
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δες προσεκτικά,για να έχει vga θα έχει και είσοδο 3,5 jack για τον ήχο. Δεν έχει έχει μόνο 3.5 για έξοδο. Από ότι είδα τραβάει ήχο από RCA. Οπότε θα την συνδέσω έτσι. Άλλη ερώτηση τώρα... VGA καλώδιο 10 μέτρα θα έχω θέμα με 1080p ανάλυση;
k_b Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Εξαρτάται κατά πολύ από το καλώδιο, δυστυχώς σε αυτά τα μέτρα πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά για καλώδιο που δεν θα δέχεται παρεμβολές εύκολα, εκτός αν βολευτείς με μία μέτρια εικόνα. Τι δωμάτιο είναι και θέλεις τόσο καλώδιο να πας από τον υπολογιστή στην τηλεόρασή σου; Μήπως μία διαφορετική διευθέτηση της θέσης του υπολογιστή και της τηλεόρασης στον χώρο σε γλύτωνε από περιττά έξοδα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα