Lykos22 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Είμαι σχετικά καινούργιος με το Wordpress και ψάχνω κάποιο portfolio-plugin που να έχει χαρακτηριστικά όπως: την δυνατότητα να βάζεις tags (λέξεις-κλειδιά), περιγραφή κλπ κλπ όπως σε όλα τα portfolios να ανεβάζεις μία ή και περισσότερες εικόνες για το κάθε project-θέμα σου και να επιλέγεις την βασική εικόνα που θα είναι σαν "εξώφυλλο" στη δημόσια σελίδα του portfolio να εμφανίζεται η βασική εικόνα και τα λοιπά στοιχεία (περιγραφή, όνομα κλπ κλπ) - Το portfolio να μην φαινεται σαν σελίδα με posts δηλαδή- και πατώντας πάνω στην εικόνα να σε πηγαίνει στη σελιδα με τις υπόλοιπες εικόνες του θέματος. δυνατότητα να βάζω και links εαν θέλω. Πάνω-κάτω 2-3 plugins που δοκίμασα έχουν τα χαρακτηριστικά που ανέφερα, αλλά δεν τα βρήκα τόσο κοντά σε αυτά που ψάχνω, πχ άλλο εμφανίζει τη δημόσια σελίδα όπως τη σελίδα με τα posts, άλλο δεν έχει δυνατότητα να ανεβάσεις πολλές εικόνες για ένα θέμα ή τις εμφανίζει όλες μαζί στην ίδια σελίδα με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα ψιλο-μπάχαλο κλπ κλπ. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο που χρησιμοποιείτε σε παρόμοια project σας και να είστε ικανοποιημένοι?
Lykos22 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Plugin ψάχνεις ή theme? Plugin. Στο συγκεκριμένο site που ασχολούμαι τώρα έχω φτιάξει ένα theme εγώ, αλλά θέλω να του βάλω ένα portfolio-plugin. Αλλά και τα themes αν έχεις να μου προτε'ινεις για μελλοντική χρήση, καλοδεχούμενα είναι
angmar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αφού, όπως λες είσαι νέος στο WordPress, αλλά έκατσες κι έφτιαξες theme μόνος σου, άρα προφανώς σ' άρεσει/σ' ενδιαφέρει. Μη χρησιμοποιήσεις plugin. Κάνε ένα custom post type portfolio, δωσ' του και μια custom taxonomy και από κει και πέρα το πώς θα φαίνεται η cpt-archive ή το single-portfolio το καθορίζεις εσύ σύμφωνα με τα γούστα σου. (Για themes, στο link παραπάνω, έχει αρκετά να χαζέψεις)
Lykos22 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, το σκεφτόμουν να το κάνω μάλιστα, αλλά ήθελα να δω εάν κάτι έτοιμο δοκιμασμένο μπορεί να μου δώσει τη λύση που ψάχνω για να γλιτώσω λίγο χρόνο. Σε αυτό που μου ανέφερες υπάρχει κάποιος 'οδηγός' που μπορεί να με βοηθήσει? πχ για να φτιάξω το theme μου ακολούθησα το documentation .
angmar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Φυσικά και υπάρχει, αρχικά στο Codex και πιο όμορφα απ το Smashing Magazine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα