Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι δεν μιλατε με otenet να δειτε τι γινεται αφου εισαστε 2 που εχετε το ιδιο θεμα?

Yπαρχει προβλημα με τον server της otenet, προσπαθουν να επιλυσουν το προβλημα,απο οτι εχω δει απο ιστοσελιδες της otenet δεν εχουν ολοι οι χρηστες της προβλημα,μερικοι ανεβαζουν αρχεια.

• Λύση
Δημοσ.

Τελικά τό πρόβλημα ήταν ότι έχουμε παραφορτώσει τόν server μας πέραν τού επιτρεπτού ορίου,θέλει λίγο καθάρισμα τό directory από τά αρχεία .

Αυτό μού ανέφεραν σήμερα από 13888 τό έκανα καί επανήλθε.

Δημοσ.

Τελικά τό πρόβλημα ήταν ότι έχουμε παραφορτώσει τόν server μας πέραν τού επιτρεπτού ορίου,θέλει λίγο καθάρισμα τό directory από τά αρχεία .

Αυτό μού ανέφεραν σήμερα από 13888 τό έκανα καί επανήλθε.

και αν θυμαμαι καλα τα ορια ειναι σχετικα μικρα που δινουν σε megabyte.

Δημοσ.

και αν θυμαμαι καλα τα ορια ειναι σχετικα μικρα που δινουν σε megabyte.

10 mb ειναι αν θυμαμαι καλα ?

Πάντος παρατήρησα ότι μείωσαν τό όριο των mb ,γιατί δέν μπορώ νά έχω στό directory file ότι είχα καί πρίν,π.χ μπορούσα καί ανέβαζα 2 λεπτα time lapse video στόν server καί τώρα δέν μπορώ πάνω από 20 sec,βέβαια έχω πολλά αρχεία λόγο τού μετεωρολογικού σταθμού που ανεβάζω ,αλλά πρίν τό πρόβλημα στίς 2 Ιουνιου τά ανέβαζα όλα χωρίς κανένα πρόβλημα,ενώ τώρα δέν .....

Αρα γιά νά γίνει αυτό ξαφνικά σέ μερικούς χρήστες από τίς 2 Ιουνίου,σημαίνει ότι κατέβασαν τό όριο των mb στόν server τους.

Δημοσ.

10 mb ειναι αν θυμαμαι καλα ?

Πάντος παρατήρησα ότι μείωσαν τό όριο των mb ,γιατί δέν μπορώ νά έχω στό directory file ότι είχα καί πρίν,π.χ μπορούσα καί ανέβαζα 2 λεπτα time lapse video στόν server καί τώρα δέν μπορώ πάνω από 20 sec,βέβαια έχω πολλά αρχεία λόγο τού μετεωρολογικού σταθμού που ανεβάζω ,αλλά πρίν τό πρόβλημα στίς 2 Ιουνιου τά ανέβαζα όλα χωρίς κανένα πρόβλημα,ενώ τώρα δέν .....

Αρα γιά νά γίνει αυτό ξαφνικά σέ μερικούς χρήστες από τίς 2 Ιουνίου,σημαίνει ότι κατέβασαν τό όριο των mb στόν server τους.

τωρα αμα μειωσαν το οριο τι να πω..σε δωρεαν Hosting να πας παραπανω mbyte θα σου δωσουν

Απορώ γιατί έχει πελάτες ακόμα η οτενέτ, ειλικρινά απορώ.

ειναι ξεφτιλα να δινεις μονο 10 Mbyte>ποσα ατομα θα ζητησουν αυτα τα 10 Mb?ενα ατομο στα 100?τοσος χωρος τους ειναι?ε τοτε να σβησουν και τα email να μην πιανουν χωρο.και αλλοι περοχοι μεσα που δινουν 50 mbyte Μονο.τωρα γιατι εχει πελατες?γιατι πολλοι σου λενε ειναι οτε η οτενετ  αρα :

αμα εχω προβλημα θα το φτιαξουν πιο γρηγορα απ οτον παροχο αφου η οτενετ τεχνικους του οτε θα βγαλει 

β.οτι η βλαβη θα λυθει πιο γρηγορα και δεν θελουν εναλλακτικους διοτι τους σαμποταρει ο οτε με βλαβες και αργει να τις φτιαξει κτλ

γ.και ο οτε σου ενεργοποιει γραμμη σε 3 ημερες ενω τον παροχο τον συνδεουν με τα κεντρικα και του ενεργοποιουν γραμμη μετα απο 20 μερες περιπου

Δημοσ.

Οκ για το τηλέφωνο & adsl το καταλαβαίνω, ισχύουν αυτά που λες, αλλά για hosting, να μου το χάριζαν δε θα το χρησιμοποιούσα, πόσο μάλλον με τις τιμές που έχουν.

Μια φορά προσπάθησα να στήσω ένα WordPressακι στην οτενέτ και πρέπει να κόπηκαν 3 δάση για τα φαξ που τους έστειλα για να ενεργοποιήσουν τ αυτονόητα. 

Μακριά κι αγαπημένοι με την οτενέτ.

Δημοσ.

Οκ για το τηλέφωνο & adsl το καταλαβαίνω, ισχύουν αυτά που λες, αλλά για hosting, να μου το χάριζαν δε θα το χρησιμοποιούσα, πόσο μάλλον με τις τιμές που έχουν.

Μια φορά προσπάθησα να στήσω ένα WordPressακι στην οτενέτ και πρέπει να κόπηκαν 3 δάση για τα φαξ που τους έστειλα για να ενεργοποιήσουν τ αυτονόητα. 

Μακριά κι αγαπημένοι με την οτενέτ.

απλα σου λεω τι λενε οι αλλοι οχι οτι τα πολυπιστευω ολα αυτα.

τωρα για το Hosting δεν εχω ασχοληθει καθολου γενικοτερα.

απλα καποιοι βλεπουν τον οτε και την οτενετ σαν τους πιο παλιους παροχους αφου τα καλωδια ειναι δικα τους και οτι ειναι οι καλυτεροι και ειδικα τα ατομα μεγαλης ηλικιας που ειναι κολλημενα με τον οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...