Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μενει να το δουμε

.μετα τα φετινα ματς που ηταν τραυματιας παει και αυτη η δικαιολογια.φενεται η διαφορα με μεσσι και χωρις μεσσι ξεκαθαρα

Μονο που φετος η Μπαρτσελονα τα πηγε καλυτερα απο περυσι αν εξαιρεσεις την 7αρα απο την Μπαγερν.

Ασε που και η 7αρα της Μπαγερν δεν ηταν και πολυ χειροτερο αποτελεσμα απο τον αποκλεισμο απο την ανυπαρκτη Τσελσι αν το καλοσκεφτεις...

• Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με την τσελσι ειχα 4 δοκαρια οπου ενα απο αυτα να ειχε μπει θα ηταν προκριση. με την τσελσι επαιξα μπαλλα ενω με την μπαγερν δεν υπηρχα στο γηπεδο.

κλαρινα και τα 2, οπως λεγαμε σε αλλο τοπικ, βεβαια...

Δημοσ.

Μονο που φετος η Μπαρτσελονα τα πηγε καλυτερα απο περυσι αν εξαιρεσεις την 7αρα απο την Μπαγερν.

Ασε που και η 7αρα της Μπαγερν δεν ηταν και πολυ χειροτερο αποτελεσμα απο τον αποκλεισμο απο την ανυπαρκτη Τσελσι αν το καλοσκεφτεις...

Δεν εχει σχεση αυτο.Φετος μπορει να εκανε περισσοτερες νικες αλλα οχι με τα σκορ τα περσυνα,κερδιζε πολυ πιο δυσκολα φετος απο τι περσυ..

Δημοσ.

με την τσελσι ειχα 4 δοκαρια οπου ενα απο αυτα να ειχε μπει θα ηταν προκριση. με την τσελσι επαιξα μπαλλα ενω με την μπαγερν δεν υπηρχα στο γηπεδο.

κλαρινα και τα 2, οπως λεγαμε σε αλλο τοπικ, βεβαια...

Φιλε μου ασε τα αν και τα αμα. Κι εγω περυσι αμα δεν την εστελνε την μπαλα ο Ραμος στον θεο και φετος αμα δεν ειχε τις _αυλες του ο Λεβαντοφσκι, θα ειχα πει τελικο και δεν θα ειχαμε τετοια τοπικ οπου ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.

Με πορδες δεν βαφονται αυγα οποτε....

Ωχ!Τωρα ειδα αυτο το τοπικ..ο special τι?o Special Μαλάκας ισως

Ελα ρε, ομορφο. Τιποτα πιο ψαγμενο εχεις να μας πεις?

Δημοσ.

οποτε αφου δε δεχεσαι τα "αν" μου (κατι το οποιο αποδεχομαι και σεβομαι) δε δεχομαι και τα "παραλιγο να περασω φετος τη ντορτμουντ" του CROM..

με αν δε γινεται δουλεια!! συμφωνω...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ασε τα αν και τα αμα. Κι εγω περυσι αμα δεν την εστελνε την μπαλα ο Ραμος στον θεο και φετος αμα δεν ειχε τις _αυλες του ο Λεβαντοφσκι, θα ειχα πει τελικο και δεν θα ειχαμε τετοια τοπικ οπου ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.

Με πορδες δεν βαφονται αυγα οποτε....

Ελα ρε, ομορφο. Τιποτα πιο ψαγμενο εχεις να μας πεις?

Κατι πιο ομορφο?οτι εφερ την βρωμια στο Ισπανικο ποδοσφαιρο?οτι οι παικτες του ηταν κωλοπεραδες μετα απο προτροπη του ιδιου?και καταφερε με τοσα μυρια που ξοδεψε?ενα πρωταθλημα και ενα κύπελο?και αυτα σε ενα πρωταθλημα οπου ειναι ναι μεν οι δυο κορυφαιες ομαδες στον κοσμο αλλα με ολες τις υπολοιπες παρε την μια χτυπα την αλλη.και μην μου μιλησετε για κατι Μαλαγα κτλ ειδαμε την καταντια της να μην μπορει να παιξει οτυ europaleague

• Like 1
Δημοσ.

Πια βρωμια ρε παιδια. Ακουτε τα παραμυθια του Ινιεστα που αγαλιασε η ψυχη του που εφυγε ο τιμωρος...

Δημοσ.

Πια βρωμια ρε παιδια. Ακουτε τα παραμυθια του Ινιεστα που αγαλιασε η ψυχη του που εφυγε ο τιμωρος...

Ποιος τιμωρος ρε φιλαρακι? Του 0-5? Ή του ενος πρωταθληματος?

• Like 1
Δημοσ.

οποτε αφου δε δεχεσαι τα "αν" μου (κατι το οποιο αποδεχομαι και σεβομαι) δε δεχομαι και τα "παραλιγο να περασω φετος τη ντορτμουντ" του CROM..

με αν δε γινεται δουλεια!! συμφωνω...

Προφανως φιλε μου και με τα αν δεν γινεται δουλεια. Γι αυτο και η θητεια του στην Ρεαλ κρινεται αποτυχημενη. Ωστοσο, λαμβανοντας υπ'οψην οτι πριν τον Μουρινιο, η Ρεαλ αποκλειοταν απο τους 16 καθε χρονιά, τοτε ισως δεις το πραγμα απο μια διαφορετικη σκοπια.

Κατι πιο ομορφο?οτι εφερ την βρωμια στο Ισπανικο ποδοσφαιρο?οτι οι παικτες του ηταν κωλοπεραδες μετα απο προτροπη του ιδιου?και καταφερε με τοσα μυρια που ξοδεψε?ενα πρωταθλημα και ενα κύπελο?και αυτα σε ενα πρωταθλημα οπου ειναι ναι μεν οι δυο κορυφαιες ομαδες στον κοσμο αλλα με ολες τις υπολοιπες παρε την μια χτυπα την αλλη.και μην μου μιλησετε για κατι Μαλαγα κτλ ειδαμε την καταντια της να μην μπορει να παιξει οτυ europaleague

Ελα φιλε μου χαλαρωσε. Το οτι ειχαμε και εχουμε στην ομαδα καποια κρυαρια, δεν κανει ολη την Ρεαλ βρωμικη. Εφαρμοζοντας την δικια σου "λογικη" στην Μπαρτσελονα, θα μπορουσα να πω κι εγω οτι η Μπαρτσελονα ειναι η ομαδα της "φΟusτι@s" λογω των επανελλημενων θεατρων των ποδοσφαιριστων της. Δεν θα ηταν αδικο και ανουσιο να πω κατι τετοιο?

Ηρεμηστε λιγο με αυτη την προπαγανδα που τρωτε με την "κακια" Ρεαλ και την "καλη" Μπαρτσελονα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν εχω καταλαβει για ποια αποτυχια του Μουρινιου μιλαμε στη Ρεαλ.

Πηρε μια ομαδα που ετρωγε μπατσες απο παντου και εφτασε 3 χρονιες στα ημιτελικα του chl, την 2η χρονια σαρωσε τα παντα στο ισπανικο πρωταθλημα, και πηρε τον αερα της Μπαρτσελονα στα μεταξυ τους παιχνιδια.

Αν λαβεις υποψη και το γεγονος των εξωαγωνιστικων προβληματων που ειχε την 3η χρονια καταλαβαινεις πως δεν γινοταν να κανει κατι παραπανω.

Οτι οι προσδοκιες ηταν για κατι παραπανω δεκτο. Οχι ομως οτι απετυχε. Πηρε μια ομαδα σαβουρα και την εκανε μεγαλη παλι.

Δημοσ.

μμμμ για να σκεφτω λιγο...

το 2011-2012 που καταφερε και εφτασε στα ημιτελικα ποιες απεκλεισε;;; CSKA και ΑΠΟΕΛ!! μεγαθηρια..

το 2010-2011 απεκλεισε Lyon (ΟΚ) και Tottenham (ΟΚ) αλλα εφαγε τρελες σφαλιαρες απο εμας...

το 2012-2013 απεκλεισε Manchester (ΟΚ) και Galatasaray (δεν τη λες και μεγαθηριο) κι εκανε κλαρινακι στη Dortmund.

δηλαδη απο τις 3 παρουσιες στα ημιτελικα η 1.5 ηταν ψιλοευκολη.. τελωσπαντων, οπως εχω πει και στο παρελθον, εχει να κανει με το πως βλεπεις το ποτηρι. μισογεματο η μισοαδειο. οταν εχεις σκασει τα εκατομμυρια του αιωνα και θεωρεις επιτυχια το οτι φτανεις στα ημιτελικα σιγουρα το βλεπεις μισογεματο. εγω απο την αλλη, αν δεν φτασω τελικο, το βλεπω ψιλοαποτυχια, οποτε το βλεπω μισοαδειο.

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να σκεφτεις ομως και τι ηταν η Ρεαλ πριν παει ο Μουρινιο... Μια ομαδα που ετρωγε την μια μπατσα πισω απο την αλλη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...