Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λογικη ορισμενων ειναι πραγματικα εκπληκτικη. Αγνοουν το γεγονος πως  αυτη την μεταγραφικη περιοδο, ολες οι μεγαλες ομαδες ηθελαν τον Μουρινιο! Αυτοι δεν ξερουν, ειναι ασχετοι και απλα τους γυαλισε το ματι!

στα υπολοιπα που λες συμφωνω για αυτο τα εσβησα.διαφωνω εδω μονο.

εκτος απο united(που δε θυμαμαι να γινε καν επισημη προταση πιο πολυ οι οπαδοι της ως φημη το ελεγαν) δε βλεπω καποια αλλη μεγαλη ομαδα που να τον ηθελε.ολες οι μεγαλες εχουν προπονητη.εκτος αν λες οτι τσελσι και παρι ειναι μεγαλες ομαδες

Δημοσ.

στα υπολοιπα που λες συμφωνω για αυτο τα εσβησα.διαφωνω εδω μονο.

εκτος απο united(που δε θυμαμαι να γινε καν επισημη προταση πιο πολυ οι οπαδοι της ως φημη το ελεγαν) δε βλεπω καποια αλλη μεγαλη ομαδα που να τον ηθελε.ολες οι μεγαλες εχουν προπονητη.εκτος αν λες οτι τσελσι και παρι ειναι μεγαλες ομαδες

Λεγοντας μεγαλες εννοω αυτες που του χρονου θα ειναι δυνατες στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Προφανως και η Παρι δεν μπορει να συγκριθει με μεγεθη οπως η Ρεαλ ή η Μαντσεστερ, ωστοσο χωνει φραγκα αβερτα και θα ειναι δυνατη του χρονου.

Οποτε οπου μεγαλες, αντικατεστησε το με δυνατες και θα καταλαβεις τι εννοω. Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως ο Μουρινιο ειναι περιζητητος και αυτο δεν ειναι τυχαιο.

Δημοσ.

2 ομαδες ενδιαφερθηκαν φιλε μου.Πως ειναι περιζητητος ακριβως?

Προπονητης ειναι φιλε μου και ειχε κανει εκ των προτερων γνωστο οτι θα πηγαινε στην Τσελσι για να ολοκληρωσει αυτο που δεν ολοκληρωσε. Γι αυτο και δεν ακουστηκαν τα τρελα σεναρια.

Επισης, πλεον με αυτη την οικονομικη κριση, πολλες ομαδες που ειναι μεγαλες ως ονοματα, δεν θα μπορουσαν να καλυψουν ουτε κατα διανοια το κασε του. Σκεψου οτι ομαδες οπως Μιλαν, Λιβερπουλ, Αρσεναλ κλπ απλα δεν μπορουν να του δωσουν τα λεφτα που ζηταει.

Αμα εκανε τον εαυτο του διαθεσιμο δημοσια με 3 εκ ευρω τον χρονο, πιστευεις οτι δεν θα επεφταν οι προτασεις βροχη?

Δημοσ.

Προτασεις θα ειχε προφανως, μιας και ειναι ο πλεον προβεβλημενος προπονητης στον κοσμο και με τον ερχομο του στην ομαδα αυτοματως ανεβαινει και το πρεστιζ της. Το οποιο πρεστιζ δεν ειναι κατι γενικο κι αοριστο. Ειναι πολυ συγκεκριμενο. Πολυ πολυ μεγαλυτη προσοχη στην ομαδα απο ΜΜΕ, κοσμο, χορηγους κλπ. Κι αυτο ΕΙΝΑΙ λογος επιλογης του.

Το point ειναι, να μην λεμε οτι θελουν Μουρινιο επειδη ειναι ο σουπερ προπονηταρας. Παιζουν κι αλλα κριτηρια, για καποιους πιο σημαντικα.

ΥΓ. Ο Μουρινιο παντως, δε θα πηγαινε ποτε του σε ομαδα με μπατζετ μικροτερο απο τριψηφιο αριθμο εκατομυριων ευρω. Κι ας εριχνε το κασε του ο ιδιος στα 1000 ευρω το μηνα.

Δημοσ.

Προφανως και ειναι προβεβλημενος. Αυτα που εχει καταφερει δεν τα εχουν καταφερει πολλοι προπονητες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο. Δεν ειναι τυχαιο.

Σιγουρα ενας απο τους λογους ειναι οτι ανεβαζει το πρεστιζ μιας ομαδας. Ωστοσο εναν προεδρο ομαδας, που θα δωσει 200 εκ ευρω σε μεταγραφες και μισθους, τον ενδιαφερει να παιξει μπαλα η ομαδα, να κατακτησει τροπαια, να βγαλει λεφτα απο τα τηλεοπτικα κλπ οπως ειπες και εσυ. Πρωτιστως ομως τον ενδιαφερει να παρει εναν προπονητη που θα κανει την ομαδα οσο πιο ανταγωνιστικη γινεται. Αυτος ειναι ο κυριος λογος.

Το πρεστιζ ειναι το bonus .

• Like 1
Δημοσ.

Ειπαμε για μικρες ομαδες με πολλα λεφτα (chelsea,porto) αλλα και loser ομαδες με πολλα λεφτα (inter)  ειναι ο καλυτερος για να τις ανεβασει.Αλλα για μεγαλη ομαδα δεν κανει.

Δημοσ.

Έχω μια απορία προς τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πόσοι από εσάς που εκθειάζετε τον Μουρίνιο, προλάβατε στον πάγκο της ομάδας, τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε;

Και όσοι τον πρόλαβαν, πόσο σίγουροι είναι πως ο Μουρίνιο είναι καλύτερος προπονητής από τον Βιθέντε;

• Like 4
Δημοσ.

Ειπαμε για μικρες ομαδες με πολλα λεφτα (chelsea,porto) αλλα και loser ομαδες με πολλα λεφτα (inter)  ειναι ο καλυτερος για να τις ανεβασει.Αλλα για μεγαλη ομαδα δεν κανει.

Αφου το λες εσυ, ετσι θα ειναι.

Έχω μια απορία προς τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πόσοι από εσάς που εκθειάζετε τον Μουρίνιο, προλάβατε στον πάγκο της ομάδας, τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε;

Και όσοι τον πρόλαβαν, πόσο σίγουροι είναι πως ο Μουρίνιο είναι καλύτερος προπονητής από τον Βιθέντε;

Εγω τον προλαβα στα τελειωματα στην τελευταια του θητεια τον Ντελ Μποσκε. Αλλα οπως εχω ξαναπει, η διοικηση της Ρεαλ ειναι γτπ και αποφασισε να τον διωξει επειδη δεν ταιριαζε στο image της ομαδας. Δεν εκανε καποιος συγκριση μεταξυ των 2 προπονητων, οποτε τι ακριβως εξυπηρετει η ερωτηση σου? 

Δημοσ.

Εγω τον προλαβα στα τελειωματα στην τελευταια του θητεια τον Ντελ Μποσκε. Αλλα οπως εχω ξαναπει, η διοικηση της Ρεαλ ειναι γτπ και αποφασισε να τον διωξει επειδη δεν ταιριαζε στο image της ομαδας. Δεν εκανε καποιος συγκριση μεταξυ των 2 προπονητων, οποτε τι ακριβως εξυπηρετει η ερωτηση σου? 

Eξυπηρετει στο οτι σχεδον ολοι οι φιλαθλοι της Ρεα΄εξυμνουν τον Μουρινιο και λενε οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης που εχει περασει, ενω η ιστορια δειχνει οτι εχουν περασει αρκετα καλυτεροι προπονητες με μεγαλυτερο εργο...

• Like 2
Δημοσ.

Eξυπηρετει στο οτι σχεδον ολοι οι φιλαθλοι της Ρεα΄εξυμνουν τον Μουρινιο και λενε οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης που εχει περασει, ενω η ιστορια δειχνει οτι εχουν περασει αρκετα καλυτεροι προπονητες με μεγαλυτερο εργο...

Να με συγχωρεις linuslost,αλλα σε σελιδες για τη Ρεαλ στο fb,εβλεπα ολο σχολια(Mourinho leave)οποτε δεν ισχυει αυτο που λες

• Like 1
Δημοσ.

αυτα πες τα στον φιλο CROM που ειναι μουρινιακοτερος του μουρινιο! νομιζω οτι θα τυχει να παιξει Τσελσι-Ρεαλ και ο CROM θα λεει ακομη για το μουρινιο...

btw θα εχουμε ακομη ενα head-to-head μεταξυ Πεπ-Μουρινιο ετσι οπως τα εφερε η τυχη, για το ευρωπαικο super-cup!

προβλεψεις;;; 

Δημοσ.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20960987

Pro-Real Madrid Spanish sports newspaper Marca surveyed 704 supporters before last Sunday's win against Real Sociedad.

While 54.4% said Mourinho should stay next season, 41.8% said it was time for him to go.

http://www1.skysports.com/football/news/11835/8749145/Real-Madrid-fans-boo-Jose-Mourinho-before-final-game

Real Madrid manager Jose Mourinho was booed by the majority of a sparse home crowd before his final match in charge, against Osasuna on Saturday.

Που ειδες εσυ το "σχεδον ολοι οι φιλαθλοι της Ρεαλ εξυμνουν τον Μουρινιο" ενας θεος ξερει.

Δημοσ.

Δεν το λεω εγω τα εργα του το λενε.Σε μια μεγαλη ομαδα πηγε ,την Real και δεν καταφερε τιποτα.Πηρε ενα κυπελλο και ενα πρωταθλημα στα 3 χρονια......................πετυχημενος...................................

Δημοσ.

@linkin

Έγραψες πως τον συγκαταλέγεις ανάμεσα στους κορυφαίους.

Έγραψα, "όσοι από εσάς εκθειάζετε τον Μουρίνιο...", απαντάς εσύ, αφήνοντας υπονοούμενα, πως δεν τον εκθειάζεις. Άραγε αν πει κανείς πως είναι ο καλύτερος προπονητής ever, τότε μόνο θεωρείται εκθειασμός;

Στο παρόν φόρουμ (και στην Ελλάδα γενικότερα), όσοι υποστηρίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης, σχεδόν όλοι, δείχνουν μια συμπάθεια προς τον Πορτογάλο. Ε, ας μην κρυβόμαστε...

Στο εξωτερικό, είναι λογικό, να μην τον πηγαίνουν (έστω η πλειοψηφία των φιλάθλων, γιατί πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως π.χ. αυτοί που φαίνονται σε μια φώτο σε προηγούμενη σελίδα), γιατί υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Ο Ελληναράς όμως, που έχει πάντα δίκιο, δε πα να έκανε ο συγκεκριμένος προπονητής μπάχαλο την αγαπημένη (?) του ομάδα... μέχρι και ρίνγκτον θα βάλει με δηλώσεις του!

Με το παραπάνω ερώτημά μου, ήθελα να δείξω, πως στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμη και μετά το 2000, έχει κάτσει ένας πολύ ικανότερος προπονητής. Ένας προπονητής που κέρδιζε τον σεβασμό του αντιπάλου. Που κέρδιζε τον σεβασμό όλων. Που μπόρεσε σε μια ομάδα γεμάτη αστέρια, να κρατάει ισορροπίες και χαμηλά τους τόνους. Που δεν έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...