Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ η βαρετή Barcelona του Guardiola θεωρείτε "η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών¨"

Ναι μωρέ, μάρκετινγκ ήταν όλα, μη μασάς, εσύ ξέρεις την αλήθεια. B)

• Like 2
Δημοσ.

pRlPAv6.jpg

Εχει κέφια ο firewalker , σήκωσε κούπα χτες. Παραλίγο να πνιγώ με την φώτο καθώς έτρωγα όταν την είδα ρε  :X

• Like 1
Δημοσ.

Κλαίω, πανηγύρισε ο GOAT προπονητής επειδή λέει έκοψε τον τίτλο στη Λίβερπουλ και θα τερματίσει τρίτος; Ας το βαφτίσουμε και αυτό λοιπόν μια τιτάνια επιτυχία του, το ότι έκανε καλή πορεία στην Αγγλία και κόβει τον τίτλο απ' τη βασική του αντίπαλο!

• Like 4
Δημοσ.

Ζοζε Μουρινιο. Ο special one...

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΑΞΟΝΕΣ

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑΣ – ΜΟΝΟΣ & ΔΙΠΛΟΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΟΡΩΝΕΣ-ΠΗΝΙΑ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΤΙΜΟΝΙΩΝ

ΒΑΛΒΙΔΕΣ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

ΤΑΣΙΑ

ΜΠΑΓΑΖΙΕΡΕΣ

ΦΑΝΑΡΙΑ-ΥΑΛΟΚΑθΑΡΙΣΤΗΡΕΣ....

τα παντα ολα για το λεωφορειο σου....... :blink:

• Like 4
Δημοσ.

Ναι μωρέ, μάρκετινγκ ήταν όλα, μη μασάς, εσύ ξέρεις την αλήθεια. B)

Εγώ και αυτός.http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=589259&h1=true#commentForm

Αλλά τι να ξέρει και ο γεροξεκούτης.Ε?

Τα football manager/pro είναι πιο αξιόπιστες "μαρτυρίες".

Τέσπα το κλείνω εδώ γιατί είμαστε οfftopic :P

Δημοσ.

Εγώ και αυτός.http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=589259&h1=true#commentForm

Αλλά τι να ξέρει και ο γεροξεκούτης.Ε?

Τα football manager/pro είναι πιο αξιόπιστες "μαρτυρίες".

Τέσπα το κλείνω εδώ γιατί είμαστε οfftopic :P

Από μπάλα ξέρει. Στα "εσωτερικά" προβλήματα του καθενός που γράφει "η βαρετή Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα" και εννοεί τη Μπάγερν του Γκουαρντιόλα του 2014, εκεί δε μπορεί να βοηθήσει, όχι.

Δημοσ.

<<Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως η Μπαρτσελόνα, ο κόσμος θα μας βαρεθεί και κανείς δεν θα έρχεται να μας δει»

{Kirileman mode on} "Είδες που η ανάγνωση λύνει και "εσωτερικά" προβλήματα?Aν ψαχτείς η επιστήμη έχει προχωρήσει και σε άλλα ζητήματα πιο περίπλοκα{Κirileman mode off}

υ.γΘεωρώ πως κάποιος mod θα μπορούσε να παρέμβει για το παραπάνω.Προσωπικά έχω να σταματήσει να ενοχλούμαι με τετοιου είδους τακτικές σε ελληνικά forum (μην γνωρίζοντας και το υπόβαθρο του συνομιλητή),απλά το επισημαίνω  για να μην επαναληφθούν στο μέλλον.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η αναφορά σου στην υποτιθέμενη (κατά εσένα) "καλύτερη ομάδα όλων των εποχών" αφορούσε στη Μπαρτσελόνα προ 5ετίας (εκείνη αποκάλεσαν έτσι μέχρι και το 2011, όχι την περσινή ή τη φετινή). Εκείνη τη Μπαρτσελόνα, κανείς δε τη βαριόταν, ούτε ο Μπεκενμπάουερ. Οι ομάδες, βλέπεις, περνάνε διάφορα στάδια και φάσεις. Άλλη η Μπαρτσελόνα του 2009, άλλη του 2013 με τον ίδιο προπονητή και άλλη η Μπάγερν του 2014.

Τώρα γιατί ασχολούμαι ακόμα με ένα μέλος που στο ποστ #689 μιλάει για τη Μπαρτσελόνα προ 5ετίας σχεδόν, στο ποστ #698 για τη Μπάγερν του 2014 και στο ποστ #700 επιμένει ουσιαστικά ότι αυτά που γράφει έχουν κάποια συνοχή και λογική, αυτό σχετίζεται με τα δικά μου "εσωτερικά" θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην προτρέχουμε γιατί εκτός του ότι έχουν ουσιαστικά χάσει το πρωτάθλημα, μπορεί να βρεθούν απέναντι στον μεταφραστή και αν τους κερδίσει, ποιός τον ακούει μετά τον Δεν-είμαι-προσωπολάτρης!

Δημοσ.

Αν σας πω ότι παρακαλάω να περάσει αύριο η Τσέλσι για να ξεφτιλιστεί 

ο σπέσιαλ απ' την πρώην του θα με πείτε γραφικό ;   :-D

Δημοσ.

Κακα τα ψεματα η Ρεαλ ειναι το ακλονητο φαβορι για το κυπελλο. Οποια απο τις 2 περασει αυριο πρεπει να κανει αθλο για να σηκωσει την κουπα. Αν εσπαζε ο διαολος το ποδι του και περνουσε αυτην η Μπαγερν του γκουαρντιολα το κυπελλο θα πηγαινε στον νικητη του ζευγαριου Τσελσι-Ατλετικο κατα πασα πιθανοτητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...