Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βλεπατε και τον αγωνα και δεν σας επαιρνε ο υπνος στο 10λεπτο δεν θα τα λεγατε ομως αυτα!

Οποτε αλλη φορα 5 καφεδες πριν εναν αγωνα ομαδας του Μουρινιο για να μπορεσετε να δειτε τον αγωνα και να μπορειτε να κρινετε!

Φαρσα?? :blink:  Τι εισαι? 8χρονο, 12χρονο, 15χρονο, 16χρονο ή ανωριμος ενηλικας?

Όλο τον αγώνα τον είδα και μια χαρά τον ευχαριστήθηκα :-)

Όσο αφορά το Φάρσα,όταν σας έθιξα την ομάδα αμέσως πέσατε όλοι να με φάτε,όταν λέτε όμως τον Mourinho μεταφραστή κτλ εκεί δεν  έχετε λογική 12 χρόνου.Double standards  λέμε...

Δημοσ.

Ειχαμε προπονητες κερκιδας τωρα εχουμε και προπονητες καναπε. Κατεβειτε προπονητες στη chelsea ρε παιδια βαλτε ενα λεωφορειο να δουμε ποσους τιτλους θα παρετε.

Στο hall of fame γραφουν οι τιτλοι και οχι ο τροπος που ηρθαν ή το ποδοσφαιρο που επαιξε.

Στη δουλεια μου ο εργοδοτης μου ζηταει αποδοση , δεν τον ενδιαφερει ο τροπος.

Και ο πελάτης στο προϊόν που πουλάτε θέλει απόλαυση.

• Like 1
Δημοσ.

Στη δουλεια μου ο εργοδοτης μου ζηταει αποδοση , δεν τον ενδιαφερει ο τροπος.

Η δουλεια σου ομως δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο.

ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ το παραδειγμα σου!!

Η δουλεια σου δεν βασιζεται στα εσοδα της αποκλειστικα απο το ποσοι την παρακολουθουν.

Και μαντεψε? Το ποδοσφαιρο δεν θα υπηρχε χωρις θεατες να το παρακολουθουν.

Ειτε στην κερκιδα, ειτε απο την τηλεοραση(και τα εξοδα απο διαφημισεις εχουν να κανουν αποκλειστικα με την θεαματικοτητα-το ποσοι θεατες παρακολουθουν το παιχνιδι δηλαδη).

Οποτε αν αυτο που προσφερεις ειναι τα λεωφορεια του Μουρινιο το θεαμα εξαφανιζεται.

Το βασικοτερο ολων δηλαδη!

Οποτε η ΟΥΕΦΑ πρεπει να σκεφτει τροπους να το καταπολεμησει αμεσα αυτο. Δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο βεβαια.

Δημοσ.

Και ο πελάτης στο προϊόν που πουλάτε θέλει απόλαυση.

Ντάξει όπως είπα και πριν γούστα είναι αυτά.

Εγώ είμαι της άποψης η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα,άλλοι προτιμούν το καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Από κει και πέρα το θεωρώ πολύ άδικο να κρίνουμε μια ομάδα επειδή παίζει γερή άμυνα,ενώ να εκθιάζουμε μια άλλη επειδή παίζει τέρμα επιθετικά.Ναι δε λέω είναι ωραίο το επιθετικό παιχνίδι και παρόλο που ποτέ δεν ήμουν Barcelona επί εποχές Ronaldinho γούσταρα πολύ να τους βλέπω (μετά με Pep τη θεωρώ έκτρωμα,όπως και το ίδιο ισχύει και για Bayern),αλλά το ίδιο απολαυστικό θεωρώ το να βλέπω και μια ομάδα να σκυλιάζει στην άμυνα και να εξουδετερώνει ότι της ρίχνει ο αντίπαλος.

Αυτά,δεν ασχολούμαι άλλο γιατί βαριέμαι να γράφω.

Δημοσ.

Όλο τον αγώνα τον είδα και μια χαρά τον ευχαριστήθηκα :-)

Ναι καλα σε πιστεψαμε τωρα. Εδω με 5 καφεδες μαζεμενους πριν τον αγωνα και τα ματια μου εκλειναν....

Όσο αφορά το Φάρσα,όταν σας έθιξα την ομάδα αμέσως πέσατε όλοι να με φάτε,όταν λέτε όμως τον Mourinho μεταφραστή κτλ εκεί δεν  έχετε λογική 12 χρόνου.Double standards  λέμε...

Καμια σχεση.

Ο Μουρινιο ηταν μεταφραστης!

Τωρα κανει τον προπονητη.

Η Μπαρτσελονα ποτέ δεν λεγοταν Φαρσελονα.

Μόνο ενας με λογικη 10-15χρονου θα την αποκαλουσε ετσι.

Από κει και πέρα το θεωρώ πολύ άδικο να κρίνουμε μια ομάδα επειδή παίζει γερή άμυνα,

Ο Μουρινιο δεν παιζει γερη αμυνα. Παιζει ΜΟΝΟ αμυνα βαζοντας ολους τους παικτες μπροστα απο την μεγαλη περιοχη.

Εξαλλου το αποτελεσμα ειναι τελειως αντιαισθητικο και αντιποδοσφαιρικο.

Αλλά οκ ξεχασα, πηρε 0-0....

ενώ να εκθιάζουμε μια άλλη επειδή παίζει τέρμα επιθετικά.Ναι δε λέω είναι ωραίο το επιθετικό παιχνίδι και παρόλο που ποτέ δεν ήμουν Barcelona επί εποχές Ronaldinho γούσταρα πολύ να τους βλέπω (μετά με Pep τη θεωρώ έκτρωμα,όπως και το ίδιο ισχύει και για Bayern),αλλά το ίδιο απολαυστικό θεωρώ το να βλέπω και μια ομάδα να σκυλιάζει στην άμυνα και να εξουδετερώνει ότι της ρίχνει ο αντίπαλος.

Μακαρι λοιπον, ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΟΛΟΙ οι προπονητες να μιμηθουν τον Μουρινιο και να στηνουν ενα λεωφορειο 10 παικτων εξω απο την περιοχη τους και το μόνο που θα βλεπουμε θα ειναι τενις με νοητο φιλε την γραμμη του κεντρου, με την μπαλα απο βολε απο την μια περιοχη στην αλλη.

Αυτο προωθεις αν δεν το καταλαβες!! :mad:

Ε αφου σου αρεσει το να το κανει μια ομαδα μακαρι να το υιοθετησουν ΟΛΕΣ! Να σας δω μετα εσας πόσο θα βλεπετε αγωνες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι της άποψης η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα,άλλοι προτιμούν το καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Από κει και πέρα το θεωρώ πολύ άδικο να κρίνουμε μια ομάδα επειδή παίζει γερή άμυνα,ενώ να εκθιάζουμε μια άλλη επειδή παίζει τέρμα επιθετικά.Ναι δε λέω είναι ωραίο το επιθετικό παιχνίδι και παρόλο που ποτέ δεν ήμουν Barcelona επί εποχές Ronaldinho γούσταρα πολύ να τους βλέπω (μετά με Pep τη θεωρώ έκτρωμα,όπως και το ίδιο ισχύει και για Bayern),αλλά το ίδιο απολαυστικό θεωρώ το να βλέπω και μια ομάδα να σκυλιάζει στην άμυνα και να εξουδετερώνει ότι της ρίχνει ο αντίπαλος.

Σαφώς και ο καθένας επιλέγει τι του αρέσει.

Εμένα μ'αρεσει να βλέπω θέαμα-δημιουργία-φάσεις και γκολ ,σε άλλους όχι.

Όχι και έκτρωμα η Μπαρτσελόνα. Δεν είμαι υποστηρικτής της αλλά δεν μπορω

να πω τίποτα για την καλύτερη ομαδα όλων των εποχών που ακομα και σήμερα πέφτει το σαγόνι σου όταν την παρακολουθείς.

Δημοσ.

Ναι φυσικα εβγαλες συμπερασμα οτι δε ξερω απο μπαλα γιατι η δικη μου αποψη για το συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι η τακτικη. Εννοειται πως και εγω προτιμω να δω δυο ομαδες πανω κατω να τρεχουν αλλα οχι να ισοπεδονουμε και τον μου επειδη μετα το 2009 γινατε ολοι μπαρτσελονα.

Το συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι η κατοχη δηλαδη. Ας παρουμε παραδειγμα τον μεγαλο venger. Εχει μπουκωσει απο τιτλους με το ποδοσφαιρο που παιζει η αρσεναλ τοσα χρονια. Που ειναι ο μουρινιο και που ο venger στο προπονητικο lobby.

Ε φυσικα θα υπαρχουν καθετες πασες και αυτοματισμοι. Το goal κυνηγανε οι ομαδες. Αλλα μην ξεχνας μιλαμε για πρωτο αγωνα στα ημιτελικα του Cl. Πανω απολα το αποτελεσμα

Αν θελεις θεαμα και οχι αμυνες , αλλαζεις αθλημα και πας στο Nba.

Δηλαδη τακτικη ονομαζουμε τωρα 10 ατομα πισω απο την μπαλα μεχρι το 70' και μετα και οι 11? Τακτικη ονομαζουμε ολα αυτα που ειπα πριν προσθενοντας και τις καθυστερησεις που κανουν οι παικτες του Μουρινιο (με εντολες φυσικα) λες και παιζει Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος και το σκορ ειναι 0-1? Και δεν φταιει που ειναι στα ημιτελικα,ισως εκει που εφτασε να υπαρχει ενα αλλοθι λογω ημιτελικων αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο στα ημιτελικα,ειναι σχεδον στα περισσοτερα παιχνιδια του.

Ακομα και την Πρεμιερ ετσι ηθελε να την παρει..Φουλ λεωφορεια καθυστερησεις κτλ με τις ομαδες που βρισκονται απο την 7η θεση και πανω -μην πιασει καμια αποδοση και μας ριξουν καμια 4αρα- και απο την μεση και κατω,ε παιζει λιιιιγο πιο ανοιχτα..Ελα ντε που το πουλμαν δεν γινεται να πιανει σε μια σειρα απο 20 αγωνων σερι,ηρθαν και οι φαπες και τωρα...

Θεωρεις εκτρωμα την Μπεγερν και την Μπαρτσα του Πεπ λογω τσικι τσακα,που παραλληλα ομως εβλεπες φανταστικο ποδοσφαιρο,φανταστικες φασεις,συνδιασμους και και και...Και δεν θεωρεις εκτρωμα αυτο που ειδες και εκανε ο Μουρινιο χθες...Μαλλον εχεις αλλη αντιληψη για το ποδοσφαιρο γενικα!

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό και το ποδόσφαιρο της μπάρτσας θεωρούνταν τόσο τέλειο όπως στο playstasion ενώ το ποδόσφαιρο της Τσέλτσι άντε να θυμίζει bus stasion! :P

• Like 1
Δημοσ.

Το να έθει οποιαδήποτε uefa και να βγάλει όρους στον τρόπο παιχνιδιού ή κάτι ανάλογο για να μην βλέπουμε λεωφορεία ειναι το λιγότερο αστείο. Θα γελάνε και τα τσιμέντα στα γήπεδα.

Επίσης οταν μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αυτό που κάνει ο μουρίνιο και δεν αρέσει ακόμα και σε μένα δεν μπορεί να το κάνει άλλος.

Η δουλεια σου ομως δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο.

ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ το παραδειγμα σου!!

Η δουλεια σου δεν βασιζεται στα εσοδα της αποκλειστικα απο το ποσοι την παρακολουθουν.

Κάνεις λάθος. Η δουλεια μου αν θα υπάρχω δηλαδή βασίζεται άμεσα απο τα έσοδα της εταιρίας με την λογική ότι χωρίς πελάτες , ούτε έσοδα , ούτε δουλεια.  Ο ρωσσός όμως δεν έχει και τόσο ανάγκη που το ποδόσφαιρο της chelsea ίσως (μάλλον όχι ) θα του κοστίσει κάποιους θεατές . Στα @@ του αν αυτό θα τον πάει τελικό και τσιμπήσει το χρήμα και ίσως και κούπα.

Και στα δύο υπάρχει επαγγελματική σχέση μεταξύ εργοδότη και προσωπικού. Αντίστοιχα δηλαδή ρώσσος και ομάδα ( προπονητές , ποδοσφαιριστές κλπ)

Αποτέλεσμα θέλουν και οι δύο. Η μόνη διαφορά είναι οι πελάτες οι οποίοι να μεν δεν είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο δουλειάς αλλα φεύγουν χαρούμενοι απο το αποτέλεσμα. Μια  χαρά ταιριάζει το παράδειγμα μου με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο , απλά έχρηζε ανάλυσις :P

Δημοσ.

Το να έθει οποιαδήποτε uefa και να βγάλει όρους στον τρόπο παιχνιδιού ή κάτι ανάλογο για να μην βλέπουμε λεωφορεία ειναι το λιγότερο αστείο. Θα γελάνε και τα τσιμέντα στα γήπεδα.

Επίσης οταν μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αυτό που κάνει ο μουρίνιο και δεν αρέσει ακόμα και σε μένα δεν μπορεί να το κάνει άλλος.

Μια χαρά το κάνει ο μαθητής του, που λέει και ο Αλέφαντος, ο Σιμεόνε. Σε λίγο θα το κάνουν και άλλοι. Εδώ το έκανε και ο Ρεχάγκελ, αυτός, τουλάχιστον, είχε μια σοβαρή δικαιολογία.

Και καθόλου αστείο δεν είναι το παραπάνω. Αν συνεχιστεί αυτό το παραμύθι, το κρίνω απολύτως απαραίτητο. Οι κανονισμοί αλλάζουν κατά καιρούς για να προστατευτεί το άθλημα από τα φαινόμενα όπως το σίχαμα του προχθεσινού ματς, με στόχο πάντοτε να αβαντάρεται  το δημιουργικό ποδόσφαιρο, ο επιθετικός και το γκολ.

Όσο για το ... οικονομικό σκέλος, αν χαθεί το ενδιαφέρον του κόσμου, τότε τα λεφτά της κατάκτησης του ch.l. θα μειωθούν τόσο που δε θα αρκούν ούτε για τα λειτουργικά έξοδα ενός συλλόγου. Από που νομίζετε ότι πληρώνονται όλοι;

Όχι και έκτρωμα η Μπαρτσελόνα. Δεν είμαι υποστηρικτής της αλλά δεν μπορω

να πω τίποτα για την καλύτερη ομαδα όλων των εποχών που ακομα και σήμερα πέφτει το σαγόνι σου όταν την παρακολουθείς.

Σήμερα είναι χάλια, πριν από 3 χρόνια ναι. Φυσικά, οι μεγάλες ομάδες δε χάνονται, κάνουν κύκλους, έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Λεφτά να υπάρχουν και οπαδοί.

• Like 1
Δημοσ.

"Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το «ok» από τη διοίκηση της Τσέλσι για να χρησιμοποιήσει τα «δεύτερα» στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, την προσεχή Κυριακή, προκειμένου να ξεκουράσει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές εν όψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη εβδομάδα!"

Δημοσ.

Κατά τ'αλλα, πυρ και μανία για να γίνει ο αγώνας το Σάββατο... Τρολάρει όλη την Αγγλία ο τύπος.

Δημοσ.

Μεσα στην εδρα της Ατλετικο που οι υπολοιπες ομαδες σε καθε φαση κανουν την προσευχη τους, ο τεραστιος Ζοζε δεν απειληθηκε σοβαρα ουτε στιγμη! Πραγματικα απιστευτο!

Η προκριση φυσικα ειναι περα για περα ανοιχτη ακομα...

Κατα τα αλλα στο αλλο ματς το πηρε κανενας χαμπαρι πως η Μπαγερν δεν πηρε ηδη απο το 1ο ματς την προκριση εξαιτιας του Γκουαρντιολα και της Μπαρτσελονοποιησης της ομαδας που προσπαθει να κανει? Η περσυνη Μπαγερν θα ηταν ηδη στον τελικο...

Δημοσ.

Μεσα στην εδρα της Ατλετικο που οι υπολοιπες ομαδες σε καθε φαση κανουν την προσευχη τους, ο τεραστιος Ζοζε δεν απειληθηκε σοβαρα ουτε στιγμη! Πραγματικα απιστευτο!

Ναι, κανουν την προσευχη τους....

9247_74d6.gif

• Like 1
Δημοσ.

Η προκριση φυσικα ειναι περα για περα ανοιχτη ακομα...

Κατα τα αλλα στο αλλο ματς το πηρε κανενας χαμπαρι πως η Μπαγερν δεν πηρε ηδη απο το 1ο ματς την προκριση εξαιτιας του Γκουαρντιολα και της Μπαρτσελονοποιησης της ομαδας που προσπαθει να κανει? Η περσυνη Μπαγερν θα ηταν ηδη στον τελικο...

26-5 Οι τελικες. Οι 12 στο τερμα...Ουτε φαση λεμε,ουτε καν απειληθηκε...Μονοτερμα επαιζε η Τσελσι την Ατλεντικο μεσα στην Ισπανια..

Α ρε μεγιστε Ζοζε,αντι για αγαλμα ενα Bus Station πρεπει να σου φτιαξουν εξω απο το γηπεδο!!!

Αληθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...