Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα απτις 42, οι 30 ειναι επαναληψη της ιδιας κασετας απο ενα ατομο, μην ψαρωνετε :D Και οι υπολοιπες 10-12 απαντησεις στην καραμελα.

Συντομα θα σας γραψει οτι 42 43 σελιδες σε ελληνικο φορουμ για ξενο προπονητη ειναι ρεκορ που το κατεχει μονο ο Μουρινιο, χειροπιαστη αποδειξη οτι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο κλπ.

• Like 4
  • Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάθε χρόνο και χειρότερος ο Μουρίνιο.

Αν ειναι δυνατόν να έχεις τέτοιους παιχταραδες και να παίζεις αυτό το άθλιο ποδόσφαιρο.

• Like 1
Δημοσ.

Έμαθα οτι παλι μαγεψε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η αρμαδα του Μουρινιο ε? Αληθεια είναι οτι παιζει κατι απο Ρεαλομπαρτσελονομπαγερν μαζι?

Δημοσ.

Στους 4 του CL πας για αποτελεσμα. Πολυ που νοιαζονται οι οπαδοι της chelsea για την μπαλα που επαιξε σημερα.

Δημοσ.

Στους 4 του CL πας για αποτελεσμα. Πολυ που νοιαζονται οι οπαδοι της chelsea για την μπαλα που επαιξε σημερα.

+1

Μια χαρά ευχαριστημένοι μείναμε από τον αγώνα και το αποτέλεσμα κι εγώ κι όλοι* οι οπαδοί της Chelsea.

Κάποιοι θεωρούν αισχρό το να παίζεις full άμυνα,εγώ από την άλλη βαριέμαι απίστευτα αυτό το tiki taka της Φάρσας και της φετινής Bayern.Γούστα είναι αυτά.

*Τουλάχιστον αν κρίνω από τα post σε ένα forum της Chelsea που συχνάζω.

Δημοσ.

Ακομα και να κραξουμε τον μου που κατεβαζει λεοφωρεια στην αμυνα , ειναι ο μονος που μπορει να το κανει καλα. Η διπλη ζωνη αμυνας μεταφραζεται σε αντιποδοοσφαιρο απο αυτους που κραζουν. Το τσικι τσικι 100 μπαλιες εκ των οποιων οι 90 παραλληλα και πισω μεταφραζονται μπαλαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με το προηγούμενο post μου στην προηγούμενη σελίδα με κάλυψα. :P

Για τους υπόλοιπους haters Mourinho: Ξέρετε τι σας περιμένει από το αγόρι 30 του μήνα βραδάκι έτσι και προκριθεί η Chelsea ε; :D

Ειλικρινά δε ξέρω τι αποτέλεσμα γουστάρω περισσότερο...

Δημοσ.

Το τσικι τσικι που λες,μπορει να ειναι σπαστικο αλλα στο 90% των περιπτωσεω προσφερει θεαμα,μπαλιες "τρυπες" απιστευτους συνδιασμους και αυτοματισμους...Και κανεις δεν μιλησε για το τσικι τσικι συγκεκριμενα αλλα για ενα και μοναδικο τροπο λεωφορειων που το κανει ΠΑΝΤΑ στα παιχνιδια του ο Μουρινιο.

Δεν φταιει επειδη ειναι στους 4 λοιπον,το ειδαμε και σε παιχνδια των ομιλων ακομα και στα περισσοτερα απο τα παιχνιδια του.Ακομα και στην Αγγλια τα ιδια.Και ειναι κριμα να εχει τετοιο ροστερ,με τετοιο μπατζετ και να παιζει τετοιο τραγικο αντιποδοσφαιρο.

Και αυτος μεταφραζεται σε μετρ της τακτικης (Των σταματημενων λεωφορειων δηλαδη) και ο Σπεσιαλ 1 που αφηνει πισω του τα Ιερα τερατα της προπονητικης.Αντε να χωνει και κανενα δακτυλο σε κανενα αυτι συναδελφου του ή να απαξιωνει τον καθενα γυρω του...

Ειδικα σε αυτο το τελευταιο οντως ειναι ο Special ONE ολων των εποχων...

• Like 2
Δημοσ.

Ακομα και να κραξουμε τον μου που κατεβαζει λεοφωρεια στην αμυνα , ειναι ο μονος που μπορει να το κανει καλα. Η διπλη ζωνη αμυνας μεταφραζεται σε αντιποδοοσφαιρο απο αυτους που κραζουν. Το τσικι τσικι 100 μπαλιες εκ των οποιων οι 90 παραλληλα και πισω μεταφραζονται μπαλαρα.

Προφανως και δεν γνωριζεις απο ποδοσφαιρο....

Γιατι αμα οι 90/100 πασες ειναι παραλληλες, αυτο γινεται επειδη καποιοι κατεβαζουν λεωφορεια αντι για ομαδες. Αμα εχεις μπροστα σου 11 ατομα μεσα στην περιοχη τι μπορεις να κανεις δηλαδη? Να τους περασεις ολους? Θα κανεις πασες προκειμενου να τους αναγκασεις να βγουνε πιο εξω και να βρεις ελευθερο χωρο..

Σημερα:

Bl2dXDZCQAI5XF7.jpg

Δημοσ.

Προφανως και δεν γνωριζεις απο ποδοσφαιρο....

Γιατι αμα οι 90/100 πασες ειναι παραλληλες, αυτο γινεται επειδη καποιοι κατεβαζουν λεωφορεια αντι για ομαδες. Αμα εχεις μπροστα σου 11 ατομα μεσα στην περιοχη τι μπορεις να κανεις δηλαδη? Να τους περασεις ολους? Θα κανεις πασες προκειμενου να τους αναγκασεις να βγουνε πιο εξω και να βρεις ελευθερο χωρο..

Σημερα:

Bl2dXDZCQAI5XF7.jpg

Έλαααα, υπερβολές....

Λείπει ένας. :P

Τραυματίας θα 'ναι... :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φυσικα εβγαλες συμπερασμα οτι δε ξερω απο μπαλα γιατι η δικη μου αποψη για το συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι η τακτικη. Εννοειται πως και εγω προτιμω να δω δυο ομαδες πανω κατω να τρεχουν αλλα οχι να ισοπεδονουμε και τον μου επειδη μετα το 2009 γινατε ολοι μπαρτσελονα.

Το συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι η κατοχη δηλαδη. Ας παρουμε παραδειγμα τον μεγαλο venger. Εχει μπουκωσει απο τιτλους με το ποδοσφαιρο που παιζει η αρσεναλ τοσα χρονια. Που ειναι ο μουρινιο και που ο venger στο προπονητικο lobby.

Ε φυσικα θα υπαρχουν καθετες πασες και αυτοματισμοι. Το goal κυνηγανε οι ομαδες. Αλλα μην ξεχνας μιλαμε για πρωτο αγωνα στα ημιτελικα του Cl. Πανω απολα το αποτελεσμα

Αν θελεις θεαμα και οχι αμυνες , αλλαζεις αθλημα και πας στο Nba.

Δημοσ.

+1

Μια χαρά ευχαριστημένοι μείναμε από τον αγώνα και το αποτέλεσμα κι εγώ κι όλοι* οι οπαδοί της Chelsea.

Κάποιοι θεωρούν αισχρό το να παίζεις full άμυνα,εγώ από την άλλη βαριέμαι απίστευτα αυτό το tiki taka της Φάρσας και της φετινής Bayern.Γούστα είναι αυτά.

*Τουλάχιστον αν κρίνω από τα post σε ένα forum της Chelsea που συχνάζω.

Ο καθένας επιλέγει το ποδόσφαιρο που του... αξίζει! Άλλοι γουστάρουν Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι, άλλοι Ρόμπεν, Ριμπερί και Κρόος και άλλοι... Μουρίνιο. Μόνο από οπαδό του Μουρίνιο θα διαβάσει ή θα ακούσει κανείς τόσο απαξιωτικά σχόλια για δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες τις δεκαετίας. Ειδικά αυτά τα Φάρσα, Gaydrid και λοιπές παραφράσεις, απευθύνονται σε 8χρονα και μάλλον... εκστομίζονται από 8χρονα. Εντάξει, δεν περιμένω κανένα σεβασμό από Ελληναράδες (και όχι μόνο) για τους μάστερ κάθε είδους, είτε αυτό λέγεται μπάλα, είτε επιστήμες, είτε καλλιτέχνες κ.α. Κλασσικό φαινόμενο.

• Like 3
Δημοσ.

Ειχαμε προπονητες κερκιδας τωρα εχουμε και προπονητες καναπε. Κατεβειτε προπονητες στη chelsea ρε παιδια βαλτε ενα λεωφορειο να δουμε ποσους τιτλους θα παρετε.

Στο hall of fame γραφουν οι τιτλοι και οχι ο τροπος που ηρθαν ή το ποδοσφαιρο που επαιξε.

Στη δουλεια μου ο εργοδοτης μου ζηταει αποδοση , δεν τον ενδιαφερει ο τροπος.

Δημοσ.

Το ξαναλέω εδώ γιατί το έγραψα αλλού. Καλά κάνει ο Μουρίνιο και γαμάει το ποδόσφαιρο για το αποτέλεσμα. Ο άνθρωπος, άλλωστε, έχει δείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει η μπάλα, δεν τον ενδιαφέρει το άθλημα, δεν τον ενδιαφέρει καν η ομάδα του. Ενδιαφέρεται μόνο για την παρτάρα του. Μαγκιά του.

Δε θα σχολιάσω εδώ τους οπαδούς του, γιατί είναι φανερό ότι αυτοί οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι γουστάρουν το αποτέλεσμα της προπονητικής αυτού του ατόμου, μισούν το ποδόσφαιρο.

Το θέμα είναι τί κάνει η κεφαλή του αθλήματος για να προστατεύσει το προϊόν που λέγεται "ποδόσφαιρο" και ειδικότερα "champions league". Αν, λοιπόν, εγώ είχα τα ηνία, δε θα άφηνα τις ομάδες του Μουρίνιο όχι κούπα να πάρουν, αλλά ούτε τη κλήρωση για την 8αδα από την τηλεόραση να παρακολουθήσουν! Με κάθε μέσο, τίμιο και άτιμο, κυρίως άτιμο. Μέχρι να καταλάβει ο Μουρίνιο και οι επίδοξοι Μουρίνιο τί ακριβώς θέλουμε να παρουσιάζουμε και τί είναι αυτό που ζητάνε οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Αυτό τώρα το είδα και μου σηκώθηκαν οι τρίχες! Με επιβεβαιώνουν ορισμένα σχόλια...

*Είναι ξεφτίλα αλλά σε λίγο θα πωλούνται φανέλες Μουρίνιο αντί για φανέλες Ρονάλντο ή Μέσι. Άντε και σε φανέλες προέδρων, πχ φανέλα Μαρινάκη, xxlarge! Έτσι οραματίζονται μερικοί το ποδόσφαιρο, αντί να παρακολουθούμε τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές, να ασχολούμαστε με αυτούς που κάθονται απ' έξω. :-(

• Like 2
Δημοσ.

+1

Αν βλεπατε και τον αγωνα και δεν σας επαιρνε ο υπνος στο 10λεπτο δεν θα τα λεγατε ομως αυτα!

Οποτε αλλη φορα 5 καφεδες πριν εναν αγωνα ομαδας του Μουρινιο για να μπορεσετε να δειτε τον αγωνα και να μπορειτε να κρινετε!

Φαρσα?? :blink:  Τι εισαι? 8χρονο, 12χρονο, 15χρονο, 16χρονο ή ανωριμος ενηλικας?

Ε φυσικα θα υπαρχουν καθετες πασες και αυτοματισμοι. Το goal κυνηγανε οι ομαδες. Αλλα μην ξεχνας μιλαμε για πρωτο αγωνα στα ημιτελικα του Cl. Πανω απολα το αποτελεσμα

Ναι γιατι στα προημητελικα, στους 16 και στους ομιλους διδαξε μπαλαρα.... :eek:

??????? :blink: :-( :eek: :eek:

Εκπληκτικη λογικη!!!!!!!!

Και με το εκπληκτικη εννοω πιο τραγικη δεν γινεται.

Σημερα:

Bl2dXDZCQAI5XF7.jpg

Αυριο(οι μελλοντικες σκεψεις του Μουρινιο για την εξελιξη του συστηματος):

Bl3NqP_CAAA1hZN.jpg:large

Και παρομοιες φωτογραφιες που δεν ειναι για γελια δυστυχως. Εχει σοβαρεψει το πραγμα με το συστημα λεωφορειο του Μουρινιο και αυτων που τον ακολουθησαν(Ντι Ματεο, κλπ). Το ποδοσφαιρο καταστρεφεται!

Bl2VC3MIMAAufU3.jpg:large

Ενα γραφικο για τις θεσεις που κινουνταν οι παικτες της Τσελσι χθες:

Bl21YV9CIAA2h8C.png:large

Bl2uvhWIIAAsur0.jpg:large

Και το βιντεο με τα highlights του χθεσινου παιχνιδιου:

Bl2ZxNlIUAAFjy5.png:large

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...