Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως όταν στραβώνει κάτι αμέσως να πεταχτείτε να την πείτε.

Για την 6αρα στην Arsenal δεν είδα να είπατε τίποτα όμως;

Btw από την αρχή της χρονιάς είχε πει ότι φέτος δε πάει για πρωτάθλημα.

Ενω με την Ρεαλ που το ειχε πει τα σαρωσε ολα!

• Like 1
  • Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw από την αρχή της χρονιάς είχε πει ότι φέτος δε πάει για πρωτάθλημα.

Α, έτσι εξηγείται που την έπεσε στο ball boy.

"Του είπα να μην το κάνει αυτό, επειδή διατρέχει το κίνδυνο κάποιος από τους παίκτες μου να χάσει την ψυχραιμία του και να τον χτυπήσει"

Δημοσ.

Τα καραγκιοζιλικια του ο Σπεσιαλ 0 δεν τα ξεχναει ομως..Αφου εφαγε την φαπα ειπε να ασχοληθει με κατι αλλο ωστε να ειναι στο επικεντρο..

Δημοσ.

Α, έτσι εξηγείται που την έπεσε στο ball boy.

"Του είπα να μην το κάνει αυτό, επειδή διατρέχει το κίνδυνο κάποιος από τους παίκτες μου να χάσει την ψυχραιμία του και να τον χτυπήσει"

Ιδου και η αποδειξη πως οτι ειπε ο Ζοζε ειναι αληθεια...

http://www.gazzetta.gr/football/article/600513/ball-boy-kai-o-moyrinio-vid

Ο μη προσωπολατρης και μη πανηγυρτζης χαθηκε παλι ε? :lol:

Να πω πως χαθηκα και καμια φορα αντε να το καταλαβω. Δεν φτανει που καθε φορα βγαινω και απαντω σε γραφικοτητες του τυπου ''ο Μουρινο εχασε παιχνιδι (!!!)'' λετε πως ειμαι και αφαντος...

Κατα τα αλλα ο Μου οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν ειπε εξαρχης πως δεν παει για πρωταθλημα. Η ομαδα στρωνεται. Και μαλιστα απο τα ερειπια των προηγουμενων χρονων εχει φτασει ηδη απο τον 1ο χρονο να διεκδικει το πιο δυσκολο πρωταθλημα του κοσμου.

Κατα τα αλλα η κριτικη στον Ζοζε ειναι τοσο ευκολη απο μερικους, ενω για καποιους αλλους που αναλαμβανουν ομαδες εκατομυριων και φτανουν σε σημειο να περιμενουν να αυτοκτονησει Ολυμπιακος και Παναθηναικος για να περασουν στους 8 της ευρωλιγκα τουμπεκι... Και μαλιστα στο μπασκετ που δεν μπορει να φτασει τον βαθμο δυσκολιας του ποδοσφαιρου οσον αφορα το στησιμο ομαδας και την κατακτηση τιτλων...

Δημοσ.

Εσυ δεν μας ελεγες οτι για πλακα θα παρει την Πρεμιερ λιγκ φετος?

Και οταν λεμε ερειπια ενοουμε την πρωταθλητρια Ευρωπης και πρωταθλητρια EL...Μαλιστα..

Βεβαια απο την μια αφηνει παρακαταθηκη στην Ισπανια και φετος η Ρεαλ πεταει (λογω Μουρινιο ντε!!!) και απο την αλλη παιρνει ερειπια...

Οπως τα σαρωσε ολα με την Ρεαλ 4 χρονια αλλα τον εφαγε ο Κασιγιας..

Δημοσ.
Κατα τα αλλα ο Μου Brendan Rodgers οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν ειπε εξαρχης πως δεν παει για πρωταθλημα. Η ομαδα στρωνεται. Και μαλιστα απο τα ερειπια των προηγουμενων χρονων εχει φτασει ηδη απο τον 1ο χρονο να διεκδικει το πιο δυσκολο πρωταθλημα του κοσμου.

FTFY

Δημοσ.

Σε λιγο αντι για τον Τσακ Νορις θα λενε για τον Μουρινιο τα ανεκδοτα....

Πχ, ο Μουρινιο ειναι ο μονος προπονητης που δεν χανει αγωνα.

Ο Μουρινιο ειναι ο μονος προπονητης που εκανε χατ-τρικ απο τον παγκο.

Οι ομαδες του Μουρινιο μπορουν να νικησουν χωρις να βαλουν γκολ.

Ο Μουρινιο ειναι ο μονος προπονητης που δεν χανει. Τους αφηνει για να χαρουν.

Αν κοιταξει καποιος προπονητης τον Μουρινιο πριν εναν αγωνα, θα νικησει. Αρκει και μια φωτογραφια.

Ο Μουρινιο ειναι ο μονος ανθρωπος που κοιταξε στα ματια τον Τσακ Νορις.

Δημοσ.

Εσυ δεν μας ελεγες οτι για πλακα θα παρει την Πρεμιερ λιγκ φετος?

Και οταν λεμε ερειπια ενοουμε την πρωταθλητρια Ευρωπης και πρωταθλητρια EL...Μαλιστα..

Βεβαια απο την μια αφηνει παρακαταθηκη στην Ισπανια και φετος η Ρεαλ πεταει (λογω Μουρινιο ντε!!!) και απο την αλλη παιρνει ερειπια...

Οπως τα σαρωσε ολα με την Ρεαλ 4 χρονια αλλα τον εφαγε ο Κασιγιας..

Ποτε ειπα εγω πως θα παρει για πλακα την πρεμιερ? Ρε πατε καλα?

Οταν λεμε ερειπια εννοουμε την ομαδα που τερματιζε 6η και καταιδρωμενη στην πρεμιερ.

Το επιπεδο της ομαδας το κοιτας στο πρωταθλημα σε σειρα αγωνων. Εκει φαινεται η ομαδα. Στο chl παιζει ρολο και η τυχη, οι κληρωσεις, η μερα και το γεγονος οτι μιλαμε για μεμονωμενα παιχνιδια κλπ. Στο πρωταθλημα αυτα δεν μετρανε σε βαθος χρονου. Και η Τσελσι και η Λιβερπουλ στο παρελθον π.χ. πηραν chl αλλα ισα ισα καταφερναν να βγουν ευρωπη...

Δημοσ.

Εχει πλακα το τρολλ που τελευταιως για να βγαλει τον Μουρινιο φοβερο και τρομερο, μας λεει για μπασκετ. Το πιο γραφικο ειναι οτι προσπαθει να συγκρινει τον βοσκο με τον Ζοτς για να αποδειξει ποσο μεγαλος ειναι ο βοσκος, και παραλληλα απαξιωνει τον Ζοτς. Δηλαδη πεφτει μονος του στην παγιδα του.

Σαν να εχω Φορντ και να λεω οτι εχω αμαξαρα επειδη τα Φορντ ειναι καλυτερα απτις Φερραρι. Και καπακια να λεω οτι οι Φερραρι ειναι χειροτερες απο τα Φιατ.

Αυτο το τοπικ πρεπει να μπει στο πανθεον του ινσομνια.

Δημοσ.

Παντως καποτε (πριν καμια διετια...) ειχαν κανει ερωτηση στον Ζοτς αν θεωρει τον εαυτο του Μουρινιο του μπασκετ και οχι το αντιθετο... Για να καταλαβετε λιγο την διαφορα στα μεγεθη και ποιος ειναι ο βοσκος αν ειναι να συγκρινουμε...

Κατα τα αλλα εγω την συγκριση την εκανα ειδικα για εσενα μπας και καταλαβεις τι μαργαριταρια πετας τοσο καιρο λογω της εμπαθειας σου στον Μουρινιο...

Δημοσ.

Παντως καποτε (πριν καμια διετια...) ειχαν κανει ερωτηση στον Ζοτς αν θεωρει τον εαυτο του Μουρινιο του μπασκετ και οχι το αντιθετο... Για να καταλαβετε λιγο την διαφορα στα μεγεθη και ποιος ειναι ο βοσκος αν ειναι να συγκρινουμε...

Εσυ την εκανες την ερωτηση?

Παντως βοσκος δεν ειναι ο Μουρινιο. Κλοουν, κωμικος, για αντικαταστατης στο Χολυγουντ του Τζιμ Καρευ, κατι τετοιο ναι ειναι....

Δημοσ.

Κατα τα αλλα εγω την συγκριση την εκανα ειδικα για εσενα μπας και καταλαβεις τι μαργαριταρια πετας τοσο καιρο λογω της εμπαθειας σου στον Μουρινιο...

Ειπε ο μη προσωπολατρης και μη πανηγυρτζης

Δημοσ.

Εγω ειπα. Εσυ δεν ξερεις τι να πεις πλεον...

Οχι ρε παιδια. Ας πει κατι. Ωστε να απαντησεις κλπ....

Αυτο το τοπικ μας διασκεδαζει μην πεθανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...