Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου ειπα περιμενω απαντηση απο MIDI και HERTHAN. Εγω κανω την ερωτηση, εγω θα απαντησω? Θα πω και εγω την γνωμη μου οταν (και αν...) παρω απαντησεις. Δεν θα απανταω στον εαυτο μου...

Εσυ προς τιμην σου εισαι ο μονος που εχεις δωσει μεχρι τωρα μια σοβαρη απαντηση...

Δημοσ.

Σου ειπα περιμενω απαντηση απο MIDI και HERTHAN. Εγω κανω την ερωτηση, εγω θα απαντησω? Θα πω και εγω την γνωμη μου οταν (και αν...) παρω απαντησεις. Δεν θα απανταω στον εαυτο μου...

Εσυ προς τιμην σου εισαι ο μονος που εχεις δωσει μεχρι τωρα μια σοβαρη απαντηση...

Αν! Μαλιστα..Αρα παιζει αυτο που σου λεω,οτι θελεις να δεις που θα κινηθουν οι απαντησεις των αλλων για να μην πεταξεις καμια κοτσανα..Τεσπα..

Δημοσ.

Οχι δεν παιζει αυτο που λες. Την απαντηση που θα δωσω εγω την ξερω πριν γραψω την ερωτηση.

Αλλα ρε φιλε κανω μια ερωτηση. Εγω θα την απαντησω?

Σου στελνω pm με την απαντηση (μιας και εσυ εχεις απαντησει ηδη και φαινεσαι βιαστικος να μαθεις :-D ) για να μην νομιζεις πως υπεκφευγω...

Δημοσ.

Αμα δε θεωρεις σοβαρη απάντηση το κατσαρολικο, μπες και λιγο στη θεση του ρωσου που τα σκαει εδω και χρονια.

Sent from my Lenovo P770 using Insomnia

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν ειναι σοβαρη απαντηση και το ξερεις φυσικα και εσυ. Τρολαρες ενταξει, δεν χρειαζεται να το συνεχιζεις...

Δημοσ.

Φιλε δεν μπορει ολοι να εχουν την δικη σου γνωμη.Δεν σημαινει λοιπον οτι τρολαρει με αυτο που εχει ως γνωμη ΤΟΥ!

• Like 1
Δημοσ.

δεδομενου οτι ειναι ο ... "σπεσιαλ ουαν", ο "μυθος", ο "καλυτερος ολων (τουλαχιστον των εν ενεργεια)" οτιδηποτε λιγοτερο απο κατσαρολικο (ΤσουΛου ντε!), ειναι αποτυχια . και -

μπατζετ εχει, παιχτες εχει, εμπειρια απο ευρωπαικες οργανωσεις η ομαδα εχει, συνεπως, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λιγοτερο απο το κατσαρολικο, για εναν "μυθο" της προπονητικης, ενα γατονι των παγκων, εναν πανουργο στρατηγο, ειναι αποτυχια. clear enough..

Ελα ρε Crash_Batic. Πιο οφθαλμοφανες τρολαρισμα δεν γινεται...

Δημοσ.

Ο κορυφαιος προπονητης ολων των εποχων αξιζει ενα δικο του topic.

so tell me.. do YOU like to troll YOURSELF?

εχω δωσει εδω και ωρα μια απαντηση (κατσαρολικο) αλλα ωιμε, δε με παιρνουν στα σοβαρα.

Δημοσ.

Ελα ρε Crash_Batic. Πιο οφθαλμοφανες τρολαρισμα δεν γινεται...

Τους οποιους χαρακτηρισμους ΕΣΥ εχεις δωσει για τον Μουρινιο.

Οποτε ποιο ειναι το θεμα σου? Εσυ ο ιδιος τον εχεις χαρακτηρισει ετσι.Οποτε η γνωμη του ειναι οτι θα πρεπει να παρει το CL..

• Like 1
Δημοσ.

ΚΑΜΙΑ σχεση το ενα με το αλλο.

Και αντε να φερω ενα τραβηγμενο παραδειγμα να το καταλαβετε.

Αν ο Ζοζε παει για προπονητης στον Ολυμπιακο π.χ. Ο ολυμπιακος θα ειναι αποτυχημενος αν δεν κατακτησει το chl?

Θα μας τρελανετε εντελως????? Τι λογικη ειναι αυτη που εχετε?

Αν θεωρηθει η Τσελσι αποτυχημενη που δεν θα κατακτησει το chl τοτε την Μπαρτσελονα, την Ρεαλ και την Μπαγερν πρεπει να τους κρεμασουν δημοσια...

Δημοσ.

δε με διαβαζεις.

εγραψα οτι η Τσελσι εχει μπατζετ, εμπειρια, ροστερ και "μυθο" στον παγκο. αρα δεδομενο ειναι οτι στοχευει σε κατσαρολα.

εκτος κι αν θεωρεις ισαξιες δυναμεις ολυμπιακο και τσελσι με μονη διαφορα τον προπονητη!

προφανως και ειναι αποτυχημενη σεζον οσον αφορα το Τσαμπιονς Λιγκ για οποιαδηποτε απο τις 3 ομαδες ανεφερες, αν τελικα δεν το σηκωσουν.

Δημοσ.

Ρε φιλε μπατζετ εχουν οι μισες ομαδες του chl. Ολες αποτυχημενες θα ειναι αν δεν σηκωσουν την κουπα?

Η σιτυ θα ειναι αποτυχημενη αν δεν παρει chl? H arsenal? Η γιουβεντους? Η Παρι? Η united?

Ακομα και για τα 3 μεγαθηρια η λεξη αποτυχια αν δεν παρουν την κουπα ειναι βαρια.

Τι ειναι το chl? Ελληνικο πρωταθλημα αντε το πηραμε? Προσγειωθειτε λιγο στην πραγματικοτητα...

Δημοσ.

ΚΑΜΙΑ σχεση το ενα με το αλλο.

Και αντε να φερω ενα τραβηγμενο παραδειγμα να το καταλαβετε.

Αν ο Ζοζε παει για προπονητης στον Ολυμπιακο π.χ. Ο ολυμπιακος θα ειναι αποτυχημενος αν δεν κατακτησει το chl?

Θα μας τρελανετε εντελως????? Τι λογικη ειναι αυτη που εχετε?

Αν θεωρηθει η Τσελσι αποτυχημενη που δεν θα κατακτησει το chl τοτε την Μπαρτσελονα, την Ρεαλ και την Μπαγερν πρεπει να τους κρεμασουν δημοσια...

Δηλαδη η μονη διαφορα μεταξυ Ολυμπιακου και Τσελσι ειναι μια και ειναι ο Μιτσελ αντι του Μουρινιο?

Μπορει να μην το κατακτησει γιατι ειναι η πρωτη χρονια (ας πουμε) αλλα οπως φαινεται θα χασει ΚΑΙ το πρωταθλημα και θα αποκλειστει απο τους 16 του CL.Επιτυχημενη πιστευω φετος θα ειναι η Τσελσι μονο αν φτασει στα ημιτελικα.Του χρονου ομως,οτιδηποτε αλλο εκτος του τελικου θα ειναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

Ρε φιλε μπατζετ εχουν οι μισες ομαδες του chl. Ολες αποτυχημενες θα ειναι αν δεν σηκωσουν την κουπα?

Η σιτυ θα ειναι αποτυχημενη αν δεν παρει chl? H arsenal? Η γιουβεντους? Η Παρι? Η united?

Ακομα και για τα 3 μεγαθηρια η λεξη αποτυχια αν δεν παρουν την κουπα ειναι βαρια.

Τι ειναι το chl? Ελληνικο πρωταθλημα αντε το πηραμε? Προσγειωθειτε λιγο στην πραγματικοτητα...

Δες το σφαιρικα το πραγμα.Μπορει η Παρι να εχει ΤΟ μπατζετ αλλα εχει εναν Μπλαν στον παγκο και οχι τον Μουρινιο.Αν δεν το παρει η Παρι φετος δεν ειναι αποτυχια,ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ αν ειχε τον Μουρινιο στον παγκο της και αν ειχε την βαρια φανελα που εχει η Τσελσι στην Ευρωπη.Καταλαβες την διαφορα?

Επισης η Αρσεναλ τι εχει? Μπατζετ? Σε σχεση με της Τσελσι το Μπατζετ της Αρσεναλ και της Γιουβεντους ειναι Μπατζετ Ολυμπιακου-Γιουβεντους.

Ομως μην ξεχνας οτι εχει τον Μουρινιο στον παγκο της,τον καλυτερο ολων (δικα σου λογια) τον τεραστιο προπονητη (δικα σου λογια) τον κορυφαιο ολων (δικα σου λογια) που εχει κατακτησει τα παντα (δικα σου λογια) και που σε οποια ομαδα παει την κανει ομαδαρα (δικα σου λογια) δεν μπορεις να εισαι ευχαριστημενος με μια πορεια στους 8 του CL που ισως αυτη την πορεια να την κανει και ο Ολυμπιακος για παραδειγμα.Εχεις ολα αυτα που ειπε ο Rabican + τον κορυφαιο προπονητη του πλανητη,ε δεν μπορεις να στοχευεις στα προημιτελικα ας πουμε

Υ.Γ Και επισης ναι φιλε μου,τι νομιζεις οτι θεωρουν στην Μπεγερν και Ρεαλ και Μπαρτσελονα αν δεν φτασουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στον τελικο του CL? Αποτυχια το κρινουν..Το πρωταθλημα θελουν και επομενος στοχος τους ειναι το CL.

Δεν ειναι ο Ολυμπιακος που εχει στοχο το πρωταθλημα και το κυπελλο και απλα καλη πορεια στην Ευρωπη (16 CL ή 16 EL).

Ομαδες οπως η Μπαρτσελονα,Ρεαλ,Μπαγερν και οσωνουπο Ντορτμουντ θα στοχευουν καθε χρονο τον τελικο του CL.Αν απο τις 3 πρωτες δεν καταφερουν να πανε εστω στον τελικο κρινεται αποτυχια γι'αυτους. Ειναι σαν ο ΠΑΟΚ φετος να βγει 3ος.Αν το κανει,θα κριθει αποτυχημενος.

Δημοσ.

εχω γραψει για 4 πραγματα και εσυ στεκεσαι στο μπατζετ μονο. τι να πω. i rest my case. κουραγιο crash batic...

Δημοσ.

Τον ολυμπιακο τον εφερα σαν τραβηγμενο παραδειγμα για να κατανοησετε τα αυτονοητα... Και το εγραψα κιολας αλλα που!

Οσο για το παραδειγμα με την Παρι. Και φυσικα δεν θα ηταν αποτυχια αν ειχε τον Μου και δεν επαιρνε chl.

Καλα ρε παιδια τι το εχετε περασει το chl? Εδω εχουν ξοδευτει δισεκατομυρια απο ομαδες και δεν το εχουν δει ουτε με κυαλι. Τι ειναι αντε το πηραμε περιπατο?

Το chl ειναι επιτυχια να το παρεις και οχι αποτυχια αν δεν το παρεις. Ποσο μαλλον για ομαδες ''β΄ κατηγοριας'' οπως η Τσελσι (λεγοντας β΄ προφανως εννοω πως δεν ειναι ουτε ρεαλ, ουτε μπαρτσελονα, ουτε μπαγερν, ουτε καν Μιλαν, γιουβεντους, μαντσεστερ απο αποψη ειδικου βαρους)

Και μιλαμε για μια ομαδα που ναι μεν κατεκτησε chl και uefaκι τα προηγουμενα χρονια αλλα σαν ομαδα ηταν ΣΑΠΑΚΑΣ.

Περυσι βγηκε 3η στην πρεμιερ και προπερσυ 6η!!!!!!!! Για αυτην την ''ομαδαρα'' μιλαμε τοση ωρα, και θα την κρεμασουμε αν δεν παρει το chl...

ΗΜΑΡΤΟΝ τι ακουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...