Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζοζε σε αγαπαμε γυρνα στη ρεαλ για μεγαλυτερα κλαρινα  :P  :P  :P

Οχι ρε,μην λες τετοια...

Το 80% των παιχνιδιων της Ρεαλ ειναι με Φ1/Γ1 στο στοιχημα και δεν παιζονται σκορ...

Δημοσ.

Τοσα και τοσα κλαρινα μηπως ν'αλλαζε κανενας mod τον τιτλο σε Ζοζε Κλαρινιο? :P

Υ.Γ.Το special αφηστε το θυμιζει πιτσα......πιτσα με ονομασια τυπου Special Bebbi RotBlau(για οποιον γνωριζει) ;)

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που έχει ο Μουρίνιο και δεν το έχει κανένας άλλος είναι το Motivation.

Έχει έναν νομαδικό τρόπο να κάνει τους παίχτες να σκυλιάζουν μέσα στο γήπεδο. Κατ' ομολογία και πολλών παιχτών του.

Πλάνο αγωνιστικό, σφιχτή άμυνα, με αντεπιθέσεις. Απλά πράγματα.

Τα αρνητικά του είναι πάρα πολλά. Πείσμα, εμμονές, εγωισμός, αντιπαραθέσεις. Όταν δηλαδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα είναι κάκιστος στη διαχείριση.

Στη Ρεάλ ήρθε με σκοπό να νικήσει τη Μπαρτσελόνα. Αυτό ήθελαν και πολλοί οπαδοί περισσότερο απο το 10ο. Όλη την ομάδα πιστεύω την έχτιζε για αυτόν τον σκοπό. Το έκανε, δεν κατάφερε να πάρει Τσ.Λ, τα πήγε χάλια με τους παίχτες γιατί τους έβαζε να κλείνονται πίσω και να παίζουν σκληρά λες και είναι μικρή ομάδα, και πήρε πόδι.

Εγώ να πω την αμαρτία μου, όταν ήρθε, πίστεψα στον δεύτερο χρόνο θα έπαιρνε η Ρεάλ Τσ.Λ.

Δεν μπορώ να πω όμως οτι πριν τον Μουρίνιο έπαιζε μπάλα η Ρεάλ. Αποκλεισμούς απο Λυόν, Λίβερπουλ, Ρόμα...Τραγικά πράγματα.

Δημοσ.

Oταν λες οτι ο σκοπος του στη Ρεαλ ηταν να νικησει την Μπαρτσελονα και "το εκανε" εξαρταται πως το εννοεις....Για μενα απετυχε παταγωδως και σε αυτο το κομματι, το λενε οι μεταξυ τους τιτλοι, το λεει και η τελευταια χρονια με το μειον (δεν θυμαμαι ποσο, θυμαμαι οτι ειναι μεγαλο διψηφιο παντως) στο πρωταθλημα....

Αλλα ας μη κοιταμε το παρελθον. Το παρον λεει οτι η Βασιλεια του ριξε σβερκια μεσα στην εδρα του και οτι στην Πρεμιερσιπ ηδη μοιραζεται την 1η θεση και αυριο μπορει να βρεθει και 3ος (δεν τσεκαρα αν παει και παρακατω). Εχοντας ΠΑΛΙ το μεγαλυτερο μπατζετ απ'ολους.

Ας μην γελιομαστε. Ενας εξαιρετικος διαχειριστης των ΜΜΕ που ξερει να διαφημιζει καλα τον εαυτο του ειναι (αν χρειαστει και εις βαρος της ομαδας) και απο κει και περα ενας μετριος διαχειριστης εκατομυριων, τιποτα παραπανω. Η επιτυχια του ειναι με την Πορτο, οπου πηρε μια μικρομεσαια ευρωπαικη ομαδα και την εφτασε ως την κορυφη (το χουν κανει κι αλλοι παντως). Απο κει και περα μαγκια και κλανια. Απλα διαχειριζεται εκατομυρια αλλα οχι καλα. Ακομα και στον τομεα του scouting (πριν ξοδεψει τα εκατομυρια δηλαδη) δεν ειναι καλος (βαλτε κατω τα fail εκατομυρια που ξοδεψε σε οτι ναναι παιχτες στη Ρεαλ και ξαναμιλαμε).

Οχι να λεμε προπονητη τυπο που τρωει τετοιες καρπαζιες σαν την προχθεσινη ή που δεν εχει ιδεα πως να επιβληθει σε 20 μαντραχαλους (ή απλα δεν τον ενδιαφερει να το κανει γιατι πιθανολογω οτι παντα προτιμουσε την ιντριγκα προς ωφελος του). Μεταφραστη ναι. Προπονητη οχι.

Τελος παντων. Ο Κασιγιας φταιει, το γραψανε εδω 150 φορες, ας το γραψω κι εγω.

Δημοσ.

Την νικησε ποτε την Μπαρτσα? Οταν ειχε ολα τα προβληματα της και εμεινε χωρις προπονητη?

Οταν ειχε προπονητη ξερουμε ολοι το αποτελεσμα του σκορ..... (Μετραμε σε ενα απο τα δυο μας χερια τα δακτυλα του,ε οταν τελειωσουν,σταματαμε)

Δημοσ.

Το αν χρειάζεται παικταράδες το απέδειξε με την Πόρτο... Και μη μου πει κανείς οτι η Πόρτο είχε την καλυτερη ομάδα της Ευρώπης το 2004... Στην ποιότητα στοίχημα να ηταν στην δεκαδα... Απλά ο χαρακτήρας του πιστεύω οτι τον εμποδίζει σε πολλα θέματα. Επέλεξε να τα κανει πλακάκια με τον Ικερ... Τα αποτελέσματα γνωστά. Τα ίδια ακριβώς θα γίνουν και στην Τσέλσι προφανώς... Το καλοκαίρι που πήγε Τσέλσι ολα φαινόταν υπερβολικα ρόδινα... Ειδικά ο διάλογος με τον Αμπραμοβιτς... Αμπραμοβιτς:"θες?" Μουρίνιο:"θέλω"... Έτσι ρομαντικά έκλεισαν την συμφωνία... Το ίδιο ρομαντικά θα χαλάσει πάλι... Τελικά δεν ξέρω ποια ομάδα θα ταιριάζε στον Μου... Ουτε ο ίδιος ξέρει μάλλον ποια ειναι η αγαπημένη του και εκεί που τον αγαπάνε όλοι...

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

Το αν χρειάζεται παικταράδες το απέδειξε με την Πόρτο... Και μη μου πει κανείς οτι η Πόρτο είχε την καλυτερη ομάδα της Ευρώπης το 2004... Στην ποιότητα στοίχημα να ηταν στην δεκαδα... Απλά ο χαρακτήρας του πιστεύω οτι τον εμποδίζει σε πολλα θέματα. Επέλεξε να τα κανει πλακάκια με τον Ικερ... Τα αποτελέσματα γνωστά. Τα ίδια ακριβώς θα γίνουν και στην Τσέλσι προφανώς... Το καλοκαίρι που πήγε Τσέλσι ολα φαινόταν υπερβολικα ρόδινα... Ειδικά ο διάλογος με τον Αμπραμοβιτς... Αμπραμοβιτς:"θες?" Μουρίνιο:"θέλω"... Έτσι ρομαντικά έκλεισαν την συμφωνία... Το ίδιο ρομαντικά θα χαλάσει πάλι... Τελικά δεν ξέρω ποια ομάδα θα ταιριάζε στον Μου... Ουτε ο ίδιος ξέρει μάλλον ποια ειναι η αγαπημένη του και εκεί που τον αγαπάνε όλοι...

γιατι εκτιθεσε συνεχεια????

μιλαμε για τσαμπιονς λιγκ που πηρε και παλι με τη βοηθεια της διαιτησιας που τοσο επικαλειται οταν δε τον παιζει οπως θελει αυτος

(θυμιζω απεκλεισε και παλι την united με σφαγη οπως και περσυ)  και σε ενα αδυναμο γενικα τσαμπιονς λιγκ οπου επαιξε τελικο με μονακο

Δημοσ.

σε πολλες, αρκει να μεταφραζει.. οχι να προπονει.

• Like 3
Δημοσ.

γιατι εκτιθεσε συνεχεια????

μιλαμε για τσαμπιονς λιγκ που πηρε και παλι με τη βοηθεια της διαιτησιας που τοσο επικαλειται οταν δε τον παιζει οπως θελει αυτος

(θυμιζω απεκλεισε και παλι την united με σφαγη οπως και περσυ)  και σε ενα αδυναμο γενικα τσαμπιονς λιγκ οπου επαιξε τελικο με μονακο

Ρε φιλε εγω εκτιθομαι??? Εσύ τι μιλάς?? Η μπαρτσελόνα πήρε δύο τσάμπιονς όχι απλώς με βοήθεια διαιτησίας αλλα με βοήθεια από την ουεφα. Πως δεν μπήκε και ο πλατινι καμία φορα στο γήπεδο να βοηθήσει και από πρώτο χέρι και όχι από το γραφείο του όπως συνήθως... Άσε μας τωρα που εκτίθεμαι...Sent from my MT11i using Insomnia
Δημοσ.

Απο την μια μου λες οτι δεν χρειαζεται παικταραδες και απο την αλλη αναφερεις να μην τα ριχνουμε στον Μουρινιο μονο γιατι δεν εγιναν μεταγραφες και αναφερεις και παικτες που δεν θα εκαναν..Διαλλεξε, ή κανεις ομαδα με ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ (σου αναφερω ξανα οτι στην Ρεαλ τους ειχες αλλα το Clarination πηγαινε συννεφο) ή εισαι ο special one και δεν χρειαζεσαι τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ απολυτα για να το κανεις...

Αναφερεις καποιους παικτες,προφανως αυτους καποιος τους εφερε,καποιος τους προτεινε,δεν τους εστειλε ο Κασιγιας για να του χαλασουν τα αποδητηρια (ικανοι ειστε να ισχυριστειτε μεχρι και αυτο)..

Οσο για τον χαρακτηρα του που λες μηπως λεω μηπως,ο γυαλος δεν ειναι στραβος αλλα αυτος αρμενιζει στραβα? Δεν γινεται ολες οι ομαδες τις οποιες αναλαμβανει να χαλανε και να φταινε μια ο Κασιγιας,μια ο Ματα,μια οι παικτες της Ιντερ,μια να φταιει η καθαρηστρια του γηπεδου...

Λες και ολες οι ομαδες περιμενουν τον Μουρινιο για να δειξουν τον προδοτη τους που εχουν στο ροστερ τους...

Φιλε μου,οταν η γκομενα μου εχει αλλαξει 25 αντρες,και σε καθε αντρα εχει βρει ενα κουσουρι και εχει χωρισει πρεπει να σκεφτουμε οτι το κουσουρι μπορει να το εχει η ιδια η γκομενα και οχι οι αντρες...

Δημοσ.

Ρε φιλε εγω εκτιθομαι??? Εσύ τι μιλάς?? Η μπαρτσελόνα πήρε δύο τσάμπιονς όχι απλώς με βοήθεια διαιτησίας αλλα με βοήθεια από την ουεφα. Πως δεν μπήκε και ο πλατινι καμία φορα στο γήπεδο να βοηθήσει και από πρώτο χέρι και όχι από το γραφείο του όπως συνήθως... Άσε μας τωρα που εκτίθεμαι...Sent from my MT11i using Insomnia

φιλε μου αν δε μπορεις να απαντησεις μην απαντας με ερωτηση και αλλαζοντας θεμα το κανεις ακομα χειροτερα.

τα εχουμε αναλυσει και αυτα εδω μεσα(σε αλλα θρεντ) μη με κανεις να γραφω τα ιδια.ψαξε βρες τι εχουμε πει.

και για να σου απαντησω με το ιδιο στυλ πες μου πρωτα πως απεκλεισε η ιντερ την μπαρτσα στον ημιτελικο και μετα το πηρε(με κοουτς κλαρινιο ετσι μη ξεχνιομαστε.δευτερο κλεμενο ο προπονηταρας) :devil:  :devil:

Δημοσ.

Παρακαλουνται οι οπαδοι τους οποιους εχει πονεσει ο Ζοζε στο παρελθον, να σεβαστουν το topic και να μην αρχισουν να κλαιγονται...

Καλά τα λες εσύ αλλά όλο και κάποιος οπαδός της Ρεάλ θα μπει να σχολιάσει.

• Like 2
Δημοσ.

Midi δε βλεπω παντως να σχολιασες τον αθλο που εκανε με Ιντερ. 

Πηρε μια λουζερ (μεγαλη δε) ομαδα και πηρε το CL, ενω ειδαμε τις επομενες χρονιες τι εκανε η Ιντερ.

Δημοσ.

Είναι το κίνητρο που τους έδωσε. Η φόρμα που είχαν εκείνη ειδικά τη χρονιά οι παίχτες της Ιντερ ήταν δουλειά του Μουρίνιο παιδιά. Μιλάμε για παπάδες, που δεν τις είδαμε μετά απο κανέναν παίχτη.

Δείτε συνεντεύξεις παιχτών απο διάφορες ομάδες που προπονούσε, πολλοί το λένε.

Βέβαια θα δείτε και πολλούς με αρνητικά σχόλια. Είπαμε έχει πολλά αγκάθια συνολικά ο Μουρίνιο, επαγγελματικά και προσωπικά, αλλά τα προσωπικά παίζουν μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα ανθρώπων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...