Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε δεν καταλάβαινεις...

Εγω μιλάω για την καριέρα του Μουρίνιο γενικά... Εσύ μου μιλάς για μια συγκεκριμενη περίοδο της καριέρας του αυτήν της Ρεάλ λες και δεν εχει προπονήσει άλλη ομάδα... Σαν να διαγραφεις τις υπόλοιπες ομάδες που προπονησε...

Και δεν ειμαι καθόλου προσωπολατρης... Απλά ( το λέω για εκατοστή φορα) μου την σπάνε αφάνταστα οι κομπλεξικοί και οι μηδενιστές...

Sent from my MT11i using Insomnia

• Like 1
  • Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αν εισαι η δεν εισαι φαινεται απο τα μηνυματα σου.

Θα μου απαγορεψεις να μιλησω για την περιοδο που ηταν στην Ρεαλ?Δεν καταλαβα δηλαδη με ποια λογικη?Σου ξαναλεω αν θες να ακους μονο υμνους για τον μουρινιο πηγαινε σε κανενα Φαν Κλαμπ

Επισης μαλλον βρισκεσαι σε συγχυση.Την μια με λες παπαρα την αλλη φιλο αποφασισε ρε συ να ξερουμε

Δημοσ.

Το παπάρας δεν νμζ οτι ειναι και καμία βαριά βρισιά. <br><br><br><br><br>

Τωρα αν προσβλήθηκες τοσο πολύ. κάνε report...<br><br><br><br><br>

Και νμζ οτι ειμαι ήδη σε ενα νήμα που εχει χαρακτήρα φαν κλαμπ...<br><br><br><br><br>

Ζοζέ Μουρίνιο. Ο special one... λέγεται το νήμα και δεν νμζ να δημιούργηθηκε για να ερχόμαστε και να τον βρίζουμε... Απλά εσείς ήρθατε και το χαλασατε με το ποστ σας... Κομπλεξικοί και μηδενιστές είστε και τίποτα παραπάνω...<br><br><br>

Δημοσ.

Report για κανενα λογο.Τι ειμαι κανενα παιδακι να το πω στον κυριο?Αν δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις απο μονος σου αστο καλυτερα...

Επισης ο μονος που βριζει εδω μεσα εισαι εσυ.

Τελος θα το πω  χιλιες φορες αν χρειαστει.Οτι θελει ο καθενας θα γραφει,κανενας δεν ειναι υπερανω κριτικης.

Δημοσ.

Είστε τρελοί όλοι σας????

Το νήμα αυτό,λέγεται Ζοζέ Μουρίνιο. Ο special one... και όχι Ζοζέ Μουρίνιο. Ο special one(περίοδος Ρεάλ Μαδρίτης)...

Δε μιλαμε για την Ρεάλ μόνο. Δεν εχει προπονήσει μόνο την Ρεάλ...

Πολυ σωστος ο φιλος!! Για παραδειγμα, το προχθεσινο κλαρινο στην Βασιλεια δε το εκανε με την Ρεαλ.
  • Like 4
Δημοσ.

Φυσικά και κανένας δεν ειναι υπεράνω κριτικής και φυσικά έχουμε ελευθερία λόγου μεσα στα επιτρεπτά όρια του φόρουμ φυσικά... Το οτι εγω νευριαζω με με τουΣ τύπους που ανέφερα ειναι κάτι δικό μου. Δεν επέβαλλα τπτ σε κανέναν... Το οτι κάθε ποστ οπαδών της μπαρτσελόνας και εχθρών της Ρεάλ( ουτε οι ίδιοι ξέρουν γτ την μισούν) ειναι από μόνο του πρόκληση προς εμάς( οπαδούς Ρεάλ) δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι για να το εξηγήσει. Στα νήματα της Ρεάλ, του Μουρινιο και γενικά σε οτι εχει να κανει σχέση με αυτούς μπαίνουν περισσότερο haters και σχολιαζουν( στο γκαζετα να δεις το γίνεται) παρά οπαδοί που αυτό δείχνει πόσο πολύ κομπλεξικοί είσαστε...

Δεν θέλω να πω τίποτα αλλο...

Βγαλτετο κόμπλεξ σας τώρα. Σας περιμένω και στο νήμα της Ρεάλ ως συνήθως...

Δημοσ.

εχθρών της Ρεάλ( ουτε οι ίδιοι ξέρουν γτ την μισούν)

Επειδή είναι ομάδα του κράτους, του κατεστημένου, της χούντας, επειδή μοιράζει λεφτά, στηρίζεται και στηρίζει τους φασίστες και νεοναζί, επειδή έχει ένδοξη ιστορία βρώμικων τίτλων... αρκούν αυτά;

images.jpeg

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή είναι ομάδα του κράτους, του κατεστημένου, της χούντας, επειδή μοιράζει λεφτά, στηρίζεται και στηρίζει τους φασίστες και νεοναζί, επειδή έχει ένδοξη ιστορία βρώμικων τίτλων... αρκούν αυτά;

images.jpeg

Ποσα like θες πες?

Δημοσ.

εχθρών της Ρεάλ( ουτε οι ίδιοι ξέρουν γτ την μισούν)

images.jpeg

Τι καλα θα σηκώνες και εσύ το χεράκι και θα χαιρετούσες αμα πριν σου είχαν βάλει το όπλο στον...Sent from my MT11i using Insomnia
Δημοσ.

Για το κλαρινο το προχθεσινο με την Βασιλεια που δεν το εκανε με την Ρεαλ θα μιλησει κανεις? Ή μηπως ειναι εκτος καριερας αυτο?

Για το προηγουμενο κλαρινο με την Εβερτον θα μιλησει κανεις ή ουτε γι'αυτο?

Δημοσ.

Για τα κλαρίνα καλα να πάθει...

Βέβαια οταν χάνει μια ομάδα δεν πρεπει να Ρίχνουμεόλη την ευθύνη στον προπονητη αλλα εχει μεγαλο μερίδιο... Και τεσπα με 2-3 οτι να ναι μεταγραφές τι περίμεναν να πάει μπροστά η ομάδα??? Με τέτοιο budget αγόρασε τον σουρλε και έναν που ουτε το όνομα του θυμάμαι... Αυτός ο Αμπραμοβιτς τα έδωσε ολα για προπονητη και για μεταγραφές άφησε τα αρχ....α του...

Δημοσ.

Για τα κλαρίνα καλα να πάθει...

Βέβαια οταν χάνει μια ομάδα δεν πρεπει να Ρίχνουμεόλη την ευθύνη στον προπονητη αλλα εχει μεγαλο μερίδιο... Και τεσπα με 2-3 οτι να ναι μεταγραφές τι περίμεναν να πάει μπροστά η ομάδα??? Με τέτοιο budget αγόρασε τον σουρλε και έναν που ουτε το όνομα του θυμάμαι... Αυτός ο Αμπραμοβιτς τα έδωσε ολα για προπονητη και για μεταγραφές άφησε τα αρχ....α του...

Βλεπεις? Στις ηττες δεν φταιει αποκλειστικα ο Μουρινιο,στις νικες ομως ειναι αποκλειστικα για εκεινον και απο Μουρινιο γινεται Special One και αλλα τετοια...Οσο για τις μετεγραφες που λες,ενας special one δεν εχει αναγκες παικταραδες,αφου ειναι special one ντε,ή μηπως οταν κερδιζει η ομαδα κερδιζει ο special one ολη την δοξα?εξαλλου τους ειχε στην Ρεαλ και παλι κλαρινετα επεσαν,αλλα ξερω εφταιγε ο Κασιγιας τοτε..Ε Τωρα φτιαχνει κλιμα και για τον Ματα,για να ειναι καποιος που θα αναστατωνει τα αποδυτηρια παλι...Θα ψαξει να του βρει και γκομενα δημοσιογραφο του Ματα.  :P

Και κατι ακομα,αποφασιστε ενα πραγμα...

Ή Ειναι special one γιατι κανει παπαδες με τις ομαδες του και ας μην εχουν και ΤΟΥΣ παικταραδες μεσα,και το πετυχαινει λογω οτι ειναι Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ή οταν χανει φταιει που δεν εχει παικτες μεσα...

Αποφασιστε τι απο τα δυο κανει, ή χρειαζεται παικταραδες για να κανει ομαδα ή επειδη ειναι ο Καλυτερος κανει την ομαδα ακομα και αν δεν εχει τους ΤΟΠ παικτες...

Το παραπανω bold μπαινει και εδω,απλα δεν το ξαναγραφω... :P

Δημοσ.

ζοζε σε αγαπαμε γυρνα στη ρεαλ για μεγαλυτερα κλαρινα  :P  :P  :P

ο topic starter που ειναι και ο μεγαλυτερος θαυμαστης του που εχει κρυφτει ρε παιδια???  :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...