Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζικό τρολαρισμα από όλους τους κομπλεξαρες που προφανώς ο Μέγας Μου τους είχε πονέσει...

Συνεχίστε έτσι... Θα την φάτε την φάπα σας και φέτος μην αγχώνεσται...

Sent from my MT11i using Insomnia

• Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαζικό τρολαρισμα από όλους τους κομπλεξαρες που προφανώς ο Μέγας Μου τους είχε πονέσει...

Το συγκεκριμενο μηνυμα μπαινει και επισημα στα bloopers της φετινης σεζον 2013-2014.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λες, εγω Βασιλεια υποστηριζα παντα.

Τωρα το "σας εχει πονεσει ο Μουρινιο" υποθετω οτι απευθυνεται σε αυτα τα ανθρωπακια που στηριζουν Μπαρτσελονα και τους παει εμπλοκη ο μεταφραστης τοσα χρονια και τους γεμισε κομπλεξ.

Ε? :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Όχι φιλε δε μιλάω αποκλιστηκα για αυτά τα μπαρτσελόνακια( αν και βλέπουν εφιάλτες με τον Μου) μιλάω γενικά για όλες τις ομάδες που τις εχει πονέσει και τις εχει στο πελατολόγιο του...<br><br>

Δημοσ.

για όλες τις ομάδες που τις εχει πονέσει και τις εχει στο πελατολόγιο του...

π.χ οπως περυσι η πελατισσα Βασιλεια :lol: :lol:

Μου

Mega ε?

αποκλιστηκα

Αποκλεισμος,ηττα τι?

Δημοσ.

Ρε αφηστε τους να ονειρευνονται...ο μεγαλος Μου σε τρια χρονια πηρε ενα πρωταθλημα και αποκλειστηκε στα ημιτελικα απο κλασεις ανωτερες ομαδες(κατα σειρα Μπαρτσελονα,Μπαγερν,Ντορτμουντ) αλλα νικησε την Μπαρτσελονα.Αυτο φτανει τιποτα αλλο δεν θελουν οι Μαδριλενοι.Δεν παει να ξευτιλιστικε με οσα εκανε,Δεν παει να ξοδεψε εκατονταδες εκατομυρια...ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!τι δεν καταλαβαινετε????

Οι ομαδες που απεκλεισε για να φτασει ημητελικο καθε χρονια:Λυον και Τοτεναμ,ΤΣΣΚΑ και ΑΠΟΕΛ,Μαν. Γιουν. και Γαλατασαραι.Αν εξαιρεσεις την Γιουναιτεντ(ολοι ξερουμε πως την απεκλεισε),ολες οι αλλες ειναι μεσαιες μεγεθους.Μιλαμε σκοτωνε θηρια ο Μεγαλος Μου

Με λιγα λογια τι εκανε ο κυριος Σπεσιαλ 5?Με μεγαλες ομαδες παντα αποκλεισμος και παντα εφταιγε η κακη ΟΥΕΦΑ.

Τα συμπεραματα δικα σας...

Δημοσ.

Είστε τρελοί όλοι σας????<br><br><br><br>

Το νήμα αυτό,λέγεται Ζοζέ Μουρίνιο. Ο special one... και όχι Ζοζέ Μουρίνιο. Ο special one(περίοδος Ρεάλ Μαδρίτης)... <br><br><br><br>

Δε μιλαμε για την Ρεάλ μόνο. Δεν εχει προπονήσει μόνο την Ρεάλ...<br><br><br><br>

Αλλα το κόμπλεξ και το μισος που έχετε για την Ρεάλ σας κανει να λέτε οτι θελετε...<br><br><br><br>

Αλλα φυσικά σταυρος88 είσαι υπερβολικά παπάρας για να κατάλάβεις...<br><br><br><br>

Δημοσ.

Το νήμα αυτό,λέγεται Ζοζέ Μουρίνιο. Ο special one... και όχι Ζοζέ Μουρίνιο. Ο special one(περίοδος Ρεάλ Μαδρίτης)... <br><br><br><br>

Δε μιλαμε για την Ρεάλ μόνο. Δεν εχει προπονήσει μόνο την Ρεάλ...<br><br><br><br>

Αλλα το κόμπλεξ και το μισος που έχετε για την Ρεάλ σας κανει να λέτε οτι θελετε...<br><br><br><br>

Αλλα φυσικά σταυρος88 είσαι υπερβολικά παπάρας για να κατάλάβεις...<br><br><br><br>

Καταρχην φιλε,μπορεις να μιλας πιο ομορφα.Δεν σε αποκαλεσε κανεις παπαρα για να το κανεις εσυ.

Κατα δευτερον,το μονο που παραδεχομαι ειναι οτι οντως επαιξε μπαλαρα και εφτιαξε ομαδα οπως και το ονομα του φυσικα οταν ηταν στην Πορτο..

Απο εκει και περα,ειχε απεριοριστο μπατζετ και πολλες φορες την διαιτησια μαζι του εκτος απο το παιχνιδι με την Μπαρτσελονα οταν ηταν στην Τσελσι..

Μονο την τελευταια 4ετια εχει γεμισει φαπες απο Γκουαρντιολα (Αμουστακος τοτε σαν προπονητης) και τελευταιο παραδειγμα περυσι με τον Κλοπ και την Ντορτμουντ που σε Ευρωπαικο επιπεδο ηταν ολοι αμουστακοι...

Και ειχε μια ομαδα με παικτες που ειναι απο τους τοπ του κοσμου,ειχε απεριοριστο μπατζετ και το μονο που καταφερε ειναι να την παει στα ημιτελικα 3 φορες αποκλειοντας ομαδουλες μπροστα στην Ρεαλ και να παρει ενα πρωταθλημα και ενα κυπελλο..Τωρα αν μιλησουμε για τους αντιστοιχους τιτλους που πηρε ο Γκουαρντιολα απεναντι του ασε,θα χασουμε το μετρημα..Ασε την φαπα με την Ντορτμουντ που ακομα και ο Ολυμπιακος της εριξε 3 γκολ..

Δημοσ.

Καταρχας  μαθε να μιλας.Τι σου ειναι ο μουρινιο και νιωθεις οτι προσβαλουν εσενα οταν μιλαμε γι αυτον?

Προσωπολατρης μην γινεσαι για κανεναν Μουρινιο αγορακι μου.

Επισης η θητεια του στην Ρεαλ ειναι ενα μερος της καριερας του οποτε γιατι σε πειραξε αυτο δεν καταλαβαινω.Αν ειναι να μιλαμε μονο για τις επιτυχιες του αν σε βολευει.Βλεπεις η αληθεια ποναει

• Like 1
Δημοσ.

Μαμιουνται όλοι οι κομπλεξικοί και οι haters

Οι cheaters?

Τι σου ειναι ο μουρινιο και νιωθεις οτι προσβαλουν εσενα οταν μιλαμε γι αυτον?

Αντε ντε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...