Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ νομιζω το εξαντλησαμε και ακουστηκαν ολες οι αποψεις.απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του

• Like 1
  • Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/521126/omprantovits-protoi-pantoy-vid

Όσο για το εάν νιώθει να είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο του μπάσκετ, όπως τον ρώτησαν Τούρκοι δημοσιογράφοι, ο Ομπράντοβιτς απάντησε πως «το όνομα μου είναι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω να είμαι. Φυσικά και σέβομαι πάρα πολύ τον Μουρίνιο».

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μερικες φορες καλυτερα να μεταφραζεις αντι να κοουτσαρεις ομαδες.. γιαυτο σταματα να κοουτσαρεις και ξεκινα να μεταφραζεις!!!

(παραφραση παλαιας γνωστης διαφημισης)

• Like 4
Δημοσ.

Eτσι για την ιστορια, η Τσελσι ηταν επι 29 συνεχομενα παιχνιδια αηττητη μεσα στο Λονδινο στο CL. Και μιλαμε για 29 παιχνιδια με ομαδες φωτια και λαβρα να εχουν περασει απο κει μεσα.

Ανελαβε ο μεταφραστης και εχασε κατευθειαν απο τους γκαλακτικος της Βασιλειας. Mε μια Τσελσι με παρανοικο μπατζετ.  Ελπιζω να καταλαβαινετε τωρα, γιατι οι παθολογικα ερωτευμενοι μαζι του τον αποκαλουν φαινομενο της προπονητικης :D

Δημοσ.

ελα μιντι, ο σπεσιαλ μεταφραστης επεσε θυμα της ουεφα (οπως και εμεις οι γαυροι) που το ματς δεν εληξε στο 45 και παιχτηκε δευτερο ημιχρονο!

• Like 1
Δημοσ.

Eτσι για την ιστορια, η Τσελσι ηταν επι 29 συνεχομενα παιχνιδια αηττητη μεσα στο Λονδινο στο CL. Και μιλαμε για 29 παιχνιδια με ομαδες φωτια και λαβρα να εχουν περασει απο κει μεσα.

το οποιο σερι ξεκινησε ο ιδιος??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...