REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ανεφερα στο 1ο post να μην αρχισουν να κλαιγονται οι πονεμενοι. Δεν περιμενα πως θα γινει βεβαια. Παντως εχει και την πλακα του. Κατι συγκρισεις του Ζοζε με τον Πεπ δεν ειναι δυνατον να τις κανουν ουτε 8χρονα ειλικρινα... Οι επιτυχιες μιλουν απο μονες τους δυστυχως. Αυτα που εχει καταφερει ο Ζοζε δεν τα εχει πλησιασει ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος προπονητης... Ελα μην λεμε οτι θελουμε καλος ειναι αλλα οχι ο καλυτερος οσο για το δευτεροκλασατες ομαδες αμα θεωρεις την Ιντερ με τετοια ομαδα 2η τι να πω.
gas83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 φιλε μου δεν εχω κατι μαζι σου. οκ απλα διαφωνουμε. θα λεγα ομως οτι εσυ εισαι κολλημενος με την μπαρτσελονα μιας και δω και ποση ωρα σου λεω οτι δεν γραφω καπου οτι δεν αδικηθηκε η τσελσι ουτε καν εχεις δωσει σημασια ομως. επισης το γενικο συμπερασμα το εχει δει ολος ο κοσμος ειναι δικο σου συμπερασμα. πολυ ευκολα μπορω να σου πω και γω το ιδιο για αυτα που υποστηριζω εγω. εκτος και αν εχεις ρωτησει ολο τον κοσμο και ξερεις. αν εχεις ορεξη ψαξε αρθρα στο νετ για αυτο το ματς και θα βρεις πολλες διαφορετικες αποψεις. οποτε μαλλον δε το λεει ολος ο κοσμος. θυμασαι προπερσυ μεσα στο μιλανο το μιλαν - μπαρτσα 0-0?ειχαν γινει 2 καθαρα πεναλτι στην μπαρτσα και δεν σφυριξε τιποτα ο διαιτητης. στον επαναληπτικο η μπαρτσα πηρε 2 πεναλτι και ξαφνικα αρχισαν να μιλανε ολοι για την ευνοια που εχει τοσα χρονια και τετοια και γελαγε ο κοσμος.φυσικα ειχαν ξεχασει τι ειχε γινει στο πρωτο ματς και ελεγαν οτι τους συμφερε. στο δινω αυτο το παραδειγμα για να καταλαβεις οτι μαλλον πιο πολλοι κολλημενοι αντιμπαρτσελονα υπαρχουν παρα κολλημενοι οπαδοι της μπαρτσα. και το ξερω οτι παντα γινεται αυτο οταν μια ομαδα ειναι πολλα χρονια στην κορυφη.ο κοσμος βαριεται να κερδιζει ο ιδιος παντα οποτε λεγονται αυτα που λεγονται. και για να σου αποδειξω αυτο που λεω στην προκριση της ιντερ την επομενη χρονια που ειχε σημαντικη βοηθεια απο τη διαιτησια για να περασει την μπαρτσα δε μιλησε κανεις.ηταν ολα ωραια και καλα ΕΠΙΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΔΙΚΗΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ 2
crupo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Και εγω δεν εχω τιποτα μαζι σου εννοειται... Οτι διαφωνουμε ειναι σιγουρο... Παντως πιστευω πως η αποψη σου για τα 2 πρωτα πεναλτυ πηγαζει αποκλειστικα απο την αγαπη σου για την Μπαρτελονα. Ιδιως του Ντρογκμπα ειναι ορισμος του πεναλτυ και κοκκινη καρτα ταυτοχρονα. Ειλικρινα μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν το βλεπεις αυτο... Τελοσπαντων. Πολυ το κουρασαμε... Ελα τωρα μην μου τα αρχιζεις παλι. Τι ηταν η αδικια σε αυτο το ματς. Δεν ηταν μονοπλευρη?
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγω δεν βλεπω τον λογο που δεν απαντας πανω σε αυτο που σου λεει το παιδι,αφου θελει ο διαιτητης να ευνοησει την Μπαρτσελονα γιατι της δινει ανυπαρκτη κοκκινη καρτα?
gas83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Και εγω δεν εχω τιποτα μαζι σου εννοειται... Οτι διαφωνουμε ειναι σιγουρο... Παντως πιστευω πως η αποψη σου για τα 2 πρωτα πεναλτυ πηγαζει αποκλειστικα απο την αγαπη σου για την Μπαρτελονα. Ιδιως του Ντρογκμπα ειναι ορισμος του πεναλτυ και κοκκινη καρτα ταυτοχρονα. Ειλικρινα μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν το βλεπεις αυτο... Τελοσπαντων. Πολυ το κουρασαμε... Ελα τωρα μην μου τα αρχιζεις παλι. Τι ηταν η αδικια σε αυτο το ματς. Δεν ηταν μονοπλευρη? οχι ρε ενταξει.δε με πληρωνουν κιολας η της μπαρτσα για να τα λεω αυτα απλα πιστευω οτι εισαι πολυ υπερβολικος. σιγουρα αδικηθηκε πιο πολυ η τσελσι (σε αυτο το ματς)αλλα μιας και μιλαμε οτι χαθηκε μια προκριση οι ομαδες παιζουν 2 ματς και στο πρωτο αδικηθηκε ΜΟΝΟ η μπαρτσα. επισης για χιλιοστη φορα τα 3 απο τα 6 που λες εγιναν οταν η μπαρτσα επαιζε με 10. δε μπορει να πιστευεις οτι θα βλεπες ιδιο ματς. εγω σου λεω οτι μπορει να μη γινοντουσαν οι φασεις αυτες με 11-11 μπορει να γινοντουσαν και παραπανω. εχω και γω ομως τι δικαιωμα να διαμαρτυρομαι πρεπει νομιζω να σκεφτομαστε πιο σφαιρικα στο ποσο επηρεεαζουν τα σφυριγματα αυτα για να λεμε μετα η σφαγη του αιωνα και τετοια. στο λεω εδω και 3 ωρες δε θες να καταλαβεις ομως. θα στο λεω μεχρι να το καταλαβεις Εγω δεν βλεπω τον λογο που δεν απαντας πανω σε αυτο που σου λεει το παιδι,αφου θελει ο διαιτητης να ευνοησει την Μπαρτσελονα γιατι της δινει ανυπαρκτη κοκκινη καρτα? πεστο στο Linkin σε παρακαλω πολυ αυτο θα χει πιο ενδιαφερον η απαντηση του
crupo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ναι αλλα δεν μπορεις λογω μιας φασης (της αποβολης) να αναιρεις και να ξεγραφεις οτι εγινε. Με την ιδια λογικη δεν χρειαζοταν η Τσελσι τα 3 αλλα πεναλτυ μετα την αποβολη αν εδινε τα προηγουμενα. Κοιταζουμε το ματς σφαιρικα και ολοκληρωμενα. Και το συμπερασμα ειναι πως η Τσελσι αδικηθηκε. καταφωρα. Οσο για την συγκριση που κανεις μεταξυ του 1ου και 2ου ματς δεν υφισταται. Στο 1ο ματς μιλαμε για μια λαθος αποφαση. Σε αυτο το παιχνιδι μπορεις να πεις πως αδικηθηκε η Μπαρτσελονα. Αυτο γινεται σε παρα πολλα ματς. Στο 2ο παιχνιδι δεν μιλαμε για απλη αδικια αλλα για οργια...
gas83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ναι αλλα δεν μπορεις λογω μιας φασης (της αποβολης) να αναιρεις και να ξεγραφεις οτι εγινε. Με την ιδια λογικη δεν χρειαζοταν η Τσελσι τα 3 αλλα πεναλτυ μετα την αποβολη αν εδινε τα προηγουμενα. Κοιταζουμε το ματς σφαιρικα και ολοκληρωμενα. Και το συμπερασμα ειναι πως η Τσελσι αδικηθηκε. καταφωρα. Οσο για την συγκριση που κανεις μεταξυ του 1ου και 2ου ματς δεν υφισταται. Στο 1ο ματς μιλαμε για μια λαθος αποφαση. Σε αυτο το παιχνιδι μπορεις να πεις πως αδικηθηκε η Μπαρτσελονα. Αυτο γινεται σε παρα πολλα ματς. Στο 2ο παιχνιδι δεν μιλαμε για απλη αδικια αλλα για οργια... μαλιστα. δηλαδη ενα πεναλτι και μια αποβολη(στο πρωτο ματς) οπως γραφει πιο πισω ο tilemax ειναι μια απλη αδικια και δεν αλλαζουν τιποτα σε σχεση με το δευτερο ματς που η λογικη της τσελσι στη σειρα ειναι να κρατησει το μηδεν στην αμυνα γιατι ξερει οτι αν ανοιχτει η ελπιδες της μειωνονται πολυ..... χμμμμμ....για σκεψου το λιγο δεν αναιρω τιποτα.ειπα οτι αδηκηθηκε.ουτε ξεφραφω κατι. ειπαμε ομως οτι το 1 και 2 δεν ειναι για το 3 δεν εχω να πω κατι εχεις δικιο αν τα βαλεις ολα κατω λοιπον θα δεις οτι δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα λες
crupo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μονο που το 1 και το 2 οχι απλα ειναι αλλα παραειναι!!!! Κατα τα αλλα ναι. Το να μην δινεται ενα πεναλτυ σε ενα ματς ειναι μια απλη αδικια. Και γινεται συνεχως...Το να μην δινονται 6 ή 5 sorry αλλα αυτο δεν το λες αδικια...
gas83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μονο που το 1 και το 2 οχι απλα ειναι αλλα παραειναι!!!! Κατα τα αλλα ναι. Το να μην δινεται ενα πεναλτυ σε ενα ματς ειναι μια απλη αδικια. Και γινεται συνεχως...Το να μην δινονται 6 ή 5 sorry αλλα αυτο δεν το λες αδικια... θα σου απαντησω αυριο μεχρι να το καταλαβεις γιατι παω για υπνο.εχουμε και δουλειες. καλο βραδυ και εδω ειμαστε να συζηταμε
linkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 .... πεστο στο Linkin σε παρακαλω πολυ αυτο θα χει πιο ενδιαφερον η απαντηση του Στο ποστ μου με νουμερο #179 εκανα μια απλη ερωτηση. Αρκετα ποστ μετα δεν εχω λαβει απαντηση. Η απαντηση σου ειναι "η φαση 1 δεν ειναι γιατι το ριπλει αυτο δεν ειναι και πολυ διαφωτιστικο." Οταν μπορεσεις να δωσεις σοβαρη απαντηση σε ερωτηση, τοτε μπορεις να κανεις κι εσυ ερωτηση.
alexis333 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Special One, όλοι μαζί σου (θα) γελάν Χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας το αρθο ειναι πολυ ωραιο. Καθιστε αφιερωστε λιγο χρονο να το διαβασετε. Ειδικα στην παραγραφο με τιτλο : Ξέχασε ότι είναι προπονητής
crupo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 θα σου απαντησω αυριο μεχρι να το καταλαβεις γιατι παω για υπνο.εχουμε και δουλειες. καλο βραδυ και εδω ειμαστε να συζηταμε Τι να καταλαβω βρε gas? Μου κανεις συγκριση το 1ο παιχνιδι με το 2ο. Στο 1ο δεν εδωσε ενα πεναλτυ και στο αλλο δεν εδωσε 6. Το πρωτο ειναι απολυτα ''φυσιολογικο'' (τα εισαγωγικα καταλαβαινεις γιατι τα βαζω ελπιζω). Το 2ο ειναι Η ΣΦΑΓΗ του αιωνα. Τωρα οι δικαιολογιες με τις κοκκινες κλπ ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Πιανετε μεμονωμενες φασεις και με υποθετικα σεναρια προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα. Του στυλ τα 3 πεναλτυ ειναι μετα την κοκκινη. Με την ιδια λογικη κοκκινη επρεπε να εχει φαει πιο νωρις στο 2ο πεναλτυ και μετα μπορει να γινοταν αλλα 7 πεναλτυ και οχι μονο 3.
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ρε φιλε δεν υπαρχει ποτε περιπτωση σε κανενα αγωνα στον πλανητη να δωθουν 6 πεναλτυ.Και σου ειπα,παιζουμε ποδοσφαιρο,δεν ειναι η καθε επαφη πεναλτυ..Αν ηταν ετσι θα ειχαμε 2-3 πεναλτυ σε καθε παιχνιδι ποδοσφαιρου..
linkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ρε φιλε δεν υπαρχει ποτε περιπτωση σε κανενα αγωνα στον πλανητη να δωθουν 6 πεναλτυ. Φιλε μου, αμα ειναι γιατι να μην δωθουν? Γινονται εκπτωσεις και στα πεναλτι? Και σου ειπα,παιζουμε ποδοσφαιρο,δεν ειναι η καθε επαφη πεναλτυ.. Προφανως και δεν ειναι η καθε φαση πεναλτι. Καποιες απο τις 6 αυτες φασεις ειναι παντως. Αν ηταν ετσι θα ειχαμε 2-3 πεναλτυ σε καθε παιχνιδι ποδοσφαιρου.. Το καθε παιχνιδι ειναι ξεχωριστο και εχει τις δικες του ιδιαιτεροτητες. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχουμε 3 πεναλτι ΜΑΡΣ και αλλα 2 που συμφωνα με τον κανονισμο ειναι πεναλτι. Απο αυτα τα 5 εν δυναμει πεναλτι, δεν δοθηκε κανενα. Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι? Γιατι μεχρι στιγμης, οι απαντησεις που εχω λαβει ειναι του στυλ: θεωρησε ακουσιο δεν φαινεται καλα το βιντεο ετυχε υπαρχουν αρθρα στο ιντερνετ που εξηγουν Aμα ειχαν δωθει εστω 1 ή 2, δεν θα γινοταν αυτη η συζητηση. Αμα προσεξεις καλα, στα 2 απο τα 3 καραμπινατα πεναλτι, ο διαιτητης ειναι στα 5 μετρα και βλεπει την φαση ξεκαθαρα. Μπορεις να μου εξηγησεις για ποιον λογο δεν δοθηκε πεναλτι ουτε σε αυτες τις φασεις? Φιλικα, χωρις διαθεση για ανουσιες αντιπαραθεσεις και χαρακτηρισμους.
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ξεχνας οτι ειναι ματσ του CL.Αν ηταν τοσο στημενος ο διαιτητης και ηθελε να μην δωσει κανενα απο τα 6 οπως λες πεναλτυ δεν θα ξανασφυριζε ποτε.Πολυ απλα.Γιατι οταν εισαι στημενος δεν το δειχνεις τοσο εξωφθαλμα..Το κανεις με ποιο εμεσο τροπο ωστε να μην φανει..Το ακουσιο που λες,το εχω αναφερει εγω και ετσι ειναι.Η μπαλα ακουμπαει και σταματαει στο χερι του Πικε,ειναι πεναλτυ και κακως δεν δοθηκε.Ο διαιτητης προφανως για να μην το δωσει αυτο,θεωρησε οτι ειναι ακουσιο λογω οτι ηταν σχεδον εξεπαφης..Στο αλλο που κανει τακλιν πανω στον Ντρογκμπα,διωχνει και την μπαλα αλλα παιρνει και τα ποδια αναποφευκτα του Ντρογκμπα.Αυτο το πεναλτυ δεν δινεται σε αντιθεση με το χερι που καποιος αλλος ισως το εδινε.Το θεωρησε ακουσιο,σου ειπα γιατι κατα την γνωμη μου και δεν το εδωσε.Το αλλο το τραβηγμα παλι της φανελας ηταν ελαχιστο και πιο πολυ λογω εμπειριας προσπαθει να το παρει,προσεξε δεν λεω οτι κανει θεατρο απλα ειναι μεσα στην περιοχη,αν ηταν εξω σου λεω οτι δεν θα επεφτε.Θελω να σου πω οτι αλλιως αντιδρα ο παικτης που του τραβανε ελαχιστα την φανελα μεσα στην περιοχη και αλλιως οταν ειναι εξω.Γιατι στην πρωτη περιπτωση μπορει να κερδισει ενα πεναλτυ-γκολ και στην δευτερη ενα απλο φαουλ που μπορει να ειναι ακινδυνο.Δεν ειπα οτι δεν αδικηθηκε η Τσελσι στο παιχνιδι αυτο,αλλα ειναι υπερβολικο να ζηταμε 5-6 πεναλτυ.Τι να πουν δηλαδη στο παιχνιδι που επαιζε η μιλαν,και νομιζω ηταν τελικος αν δεν κανω λαθος που εβαλε ο Ιντζακι γκολ απο οφσαιντ 2 μετρα τουλαχιστον.Και εγω δεν στα λεω επειδη δεν γουσταρω την Τσελσι,ειναι συμπαθης ομαδα για μενα απο την Αγγλια και την υποστηριζω..Απλα ειναι υπερβολικο αυτο για τα 5-6 πεναλτυ..Και επισης οπως ειπε ενα παιδι,αν στο 93 εδιωχνε την μπαλα ο αμυντικος της τσελσι δεν θα καναμε αυτη την κουβεντα τωρα γιατι θα ειχε περασει η Τσελσι.Και κατι ακομα που ειναι προσωπικη μου αποψη.Αν καποιος διαιτητης θελει τοσο πολυ να περασει η Μπαρτσελονα για ποιο λογο να μην δωσει 6 πεναλτυ ας πουμε στην Τσελσι,ή ενα απο αυτα (που σου λεω 1-2 θα μπορουσε να τα δωσει ανετα) και να μην χαρισει την κοκκινη καρτα στην Μπαρτσελονα ας πουμε που ηταν ανυπαρκτη, ή να δωσει το Πεναλτυ στο πρωτο παιχνιδι που ηταν πανω στον Ανρι υπερ της Μπαρτσελονας και να παει με αλλο αερα στον Επαναληπτικο?Και να τελειωσει ας πουμε απο το πρωτο παιχνιδι? Και εκτος απο αυτο θα μπορουσε να δωσει ενα πεναλτυ υπερ της Μπαρτσελονας και να τελειωσει εκει το θεμα.Στο κατω κατω το γκολ νομιζω μπηκε στο 93+ απο λαθος του αμυντικου της Τσελσι,αν ηταν τοσο στημενο το παιχνιδι θα μπορουσε ο διαιτητης να τελειωσει τον αγωνα πιο νωρις υπερ της Μπαρτσελονας αφου δεν γνωριζε οτι στο 93 θα γινει λαθος απο την αμυνα της Τσελσι που θα φαει το γκολ και θα αποκλειστει.. Και μην ξεχνας οτι οι διαιτητες δεν εχουν την πολυτελεια του ριπλει που εχω εγω και εσυ να βλεπουν 15 φορες την φαση και σε αργη κινηση για να φανει αν υπαρχει επαφη κ.τ.λ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα