Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καμια δικαιολογια δεν ψαχνετε να βρειτε. Φτανουμε να γραφουμε αισιως τις 3 σελιδες για ενα θεμα που δεν υπαρχει καν στα ματια ενος σοβαρου φιλαθλου.

Α παρε και ενα ποστ δικου σου για το ποσο δεν ψαχνεις δικαιολογιες κλπ

Πες μου ενα ματς εστω, ακομακαι  της βρωμικης και αστειας σουπερλιγκ που να εχει γινει μεγαλυτερη σφαγη.

το ποσο σοβαρος φιλαθλος ειναι ο καθενας φενεται σε αυτα που γραφει

το παρακατω που παραθετεις δεν μας λεει κατι.ισα ισα που κανεις να φενομαι οτι εχω ακομα περισσοτερο δικιο.

μιας και στο συγκεκριμενο κομματι δε γραφω πουθενα οτι δεν αδικηθηκε η τσελσι η αδικηθηκε η μπαρτσα.

αυτα θα τα γραφα αν ηθελα διακιολογιες για να κανω το μαυρο ασπρο.

ελληνικα γραφω εσυ τι διαβαζεις δεν ξερω.σορρυ και παλι για το υφος αλλα προσπαθεις να πιαστεις απο το οτιδηποτε για να απαντησεις κατι.

ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΑ 6 ΠΟΥ ΛΕς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

αν αυτο εσυ το λες δικαιολογιες οκ.κανενα προβλημα συνεχισε να λες τα δικα σου

δε θελω να μαθω καν την ομαδα εισαι για το τελευταιο που γραφεις.

Δημοσ.

Εγραφα απο κινητο πριν και δεν μου εβγαζε το βιντεο.

Κατα τα αλλα ειναι καθαρο πεναλτυ στον Ανρι. Τι περιμενατε να πω πως δεν ειναι? Δεν υπαρχει κανενας λογος να κρυφτω η κατι αλλο. Κατι που εσεις δεν κανετε δυστυχως...

Εχετε ανοιξει ολοκληρη συζητηση αμφισβητησης για ενα παιχνιδι που ανηκει στις μαυρες σελιδες του ποδοσφαιρου. Δεν μιλαμε για 1-2 φασεις εδω, για ενα πεναλτυ ή για μια καρτα που δοθηκε ή δεν δοθηκε. Μιλαμε για 6 πεναλτυ που δεν δοθηκαν σε ενα παιχνιδι!!! Μια απο τις μεγαλυτερες σφαγες που εχουν γινει στο ποδοσφαιρο και εσεις συνεχιζετε να ψαχνετε για δικαιολογιες...

Μην το ψαχνεις φιλε μου. Τα 6 πεναλτι ειναι σφαγη και προβλημα. Τα 3-4-5 πεναλτι εναντια στην ιδια ομαδα δεν ειναι σφαγη. Απλα ηταν η κακια η στιγμη.

Δημοσ.

Σε προκαλω. Πες ΕΝΑ ματς της σουπερλιγκ που να εχει γινει μεγαλυτερη σφαγη. Αφου το ειρωνευσαι λογικα δεν θα ειναι τοσο δυσκολο να βρεις ενα ματσακι. Αντε να δουμε...

Μιλαμε για 6 πεναλτυ με τα 5 να ειναι βαρβατα και το αλλο να δινεται ανετα. Αυτο το πραγμα δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕ και μαλλον δεν προκειται να ξαναγινει.

Δημοσ.

Μην το ψαχνεις φιλε μου. Τα 6 πεναλτι ειναι σφαγη και προβλημα. Τα 3-4-5 πεναλτι εναντια στην ιδια ομαδα δεν ειναι σφαγη. Απλα ηταν η κακια η στιγμη.

μιας και δεν μπορεις να απαντησεις σε μενα το κανεις μεσο τριτου.

καλο.

και για αλλη μια φορα απαντας με πραγματα που δεν ειπωθηκαν καν(κριμα να μην εχουμε emoticon με χειροκροτημα)

• Like 1
Δημοσ.

Θα μας πεις ματσακι με μεγαλυτερη σφαγη? Αντε και ας μην ειναι απο σουπερλιγκ μονο. Βαλε απο οπου θελεις...

Δημοσ.

Σε προκαλω. Πες ΕΝΑ ματς της σουπερλιγκ που να εχει γινει μεγαλυτερη σφαγη. Αφου το ειρωνευσαι λογικα δεν θα ειναι τοσο δυσκολο να βρεις ενα ματσακι. Αντε να δουμε...

Μιλαμε για 6 πεναλτυ με τα 5 να ειναι βαρβατα και το αλλο να δινεται ανετα. Αυτο το πραγμα δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕ και μαλλον δεν προκειται να ξαναγινει.

ενταξει μη με προκαλεις πολυ.πες μου μονο οτι εισαι ολυμπιακος να παω για υπνο χαρουμενος.

Δημοσ.

Παναθηναικος ειμαι.

Συνεχιζεις να αποφευγεις. Ενα ματς πες.

Γιατι μας λετε πως ok η Τσελσι αδικηθηκε. Οχι δεν αδικηθηκε. Σφαχτηκε! Αυτο δεν ειναι αδικια που εγινε σε αυτο το παιχνιδι...

Δημοσ.

Θα μας πεις ματσακι με μεγαλυτερη σφαγη? Αντε και ας μην ειναι απο σουπερλιγκ μονο. Βαλε απο οπου θελεις...

φιλε μου η ερωτηση σου ειναι εντελως ασοβαρη και δε σου απανταω απο τη στιγμη που θεωρεις οτι υπαρχουν 6 πεναλτι σε αυτο το ματς

οτι ματς και να σου γραψω θα μου πεις εδω μιλαμε για 6 πεναλτι λολ.

δεν εχει νοημα

Δημοσ.

Εσυ το εγραψες για την σουπερλιγκ και για αυτο στο λεω. Δεν μου ηρθε στο κεφαλι ετσι. Οταν πετας κατι να μπορεις να το στηριξεις.

Θα μας κανετε να ξεχασουμε και τα βασικα εδω... Δεν το πιστευω πως το συζητηταμε ακομα αυτο το πραγμα...

Δημοσ.

πωπω μιλαμε εχεις φαει τρελο κολημα ετσι?

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΆΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ.

τα βασικα δε τα εμαθες ποτε για να τα ξεχασεις μαλλον οποτε χαλαρωσε

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΦΑΓΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΠΕΡΔΕΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΙΝΤΑΛ???

μαλλον για καποιον της τσελσι θα την προοριζε και του ξεφυγε το χερι.

ο φετινος τελικος κυπελλου ηταν χειροτερος και ολες οι αδικιες ηταν εις βαρος ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

και φυσικα τωρα θα μου απαντησεις αυτο που σου ελεγα.ναι αλλα εδω μιλαμε για 6 πεναλτι .ΛΟΛ

Δημοσ.

Tι δεν καταλαβαινεις ρε crupo? Δεν υπαρχουν 6 πεναλτι! Υπαρχουν μονο 4-5. Ολα καλα! Συμβαινουν αυτα.

Δημοσ.

Χαχαχα. Ποιος τελικος κυπελλου. Μιλας σοβαρα τωρα? Μπροστα στον διαιτητη της Τσελσι αυτον πρεπει να του δωσουμε βραβειο...

Μην τα βλεπεις με οπαδικα γυαλια τα πραγματα γιατι εκτιθεσαι... Τα 5 πεναλτυ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ πιο πεναλτυ...

Και βασικα μακαρι να τρολαρεις και εσυ γιατι αλλιως...

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα. Ποιος τελικος κυπελλου. Μιλας σοβαρα τωρα? Μπροστα στον διαιτητη της Τσελσι αυτον πρεπει να τον δωσουμε βραβειο...

Μην τα βλεπεις με οπαδικα γυαλια τα πραγματα γιατι εκτιθεσαι... Τα 5 πεναλτυ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ πιο πεναλτυ...

Και βασικα μακαρι να τρολαρεις και εσυ γιατι αλλιως...

αυτα που εχω πει οτι θα πεις παρα δεκα τα λες παρα πεντε.

για να το αλλαξεις λιγο ομως το 6 το κανες 5 

μαλλον ειμαι μεντιουμ χαχαχαχαχαχχαχ

Δημοσ.

Τι να αλλαξω ρε gas? Αυτα που εχει δει ολος ο κοσμος εκτος απο μερικους κολλημενους οπαδους της Μπαρτσελονα? Ειναι δυνατον καποιος φιλαθλος να λεει πως η 2η περιπτωση στον Ντρογμπα δεν ειναι πεναλτυ? Ή το πρωτο? Αυτα ειναι αστεια πραγματα...

Α και το 6 δεν το εκανα τωρα 5. Το ειπα εξαρχης πως του ανελκα καποιοι ισως το ελεγαν αυστηρο. Εννοειται φυσικα πως μπορουσε να το δωσει και αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...