Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου, απο την στιγμη που επιχειρεις να απαντησεις σε ερωτηση που εκανα σε αλλον... τουλαχιστον καν'το. Μην απαντας μονο στα μισα και με πραγματα που δεν βγαζουν νοημα.Η ερωτηση μου δεν μπορουσε να ειναι πιο απλη. Θα την σπασω σε 2 μερη.

Γιατι δεν ειναι πεναλτι η φαση 1?

Γιατι δεν ειναι πεναλτι η φαση 2?

Το " Δεν ειναι θεμα αν πιστευει καποιος αν ειναι ή οχι.Οταν ενα πεναλτυ δεν ειναι απλα δεν ειναι παρα τα πιστευω του καθενως.." δεν απανταει σε καμια ερωτηση και δεν βγαζει νοημα. Εσυ κι εγω μπορει να πιστευουμε διαφορετικα πραγματα. Εσυ μπορει να πιστευεις οτι το τραβηγμα της φανελας δεν ηταν τοσο δυνατο, εγω μπορει να πιστευω οτι ηταν πολυ δυνατο και τον απετρεψε απο το να κυνηγησει την μπαλα. Επειδη λοιπον εμεις μπορει να καθομαστε να διαφωνουμε για παντα, υπαρχει και ενα πραγμα που λεγεται κανονισμος και την τελευταια φορα που κοιταξα ελεγε πως τραβηγμα φανελας ειναι κιτρινη καρτα. Συμφωνα με τον κανονισμο, η συγκεκριμενη φαση ειναι πεναλτι. Εγω δεν θα σου πω οτι ειναι, θα σου πω οτι μπορουσε να δωθει πολυ ευκολα.

Η φαση 1 εγινε γαργαρα....

Συνοψιζοντας, σε 6 φασεις εχουμε:

• Τις φασεις 3,5,6 που ειναι ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ πεναλτι.
  • Τις φασεις 1 και 2 που θα μπορουσαν να δωθουν, συμφωνα με τον κανονισμο.
  • Την φαση 4 η οποια δεν ειναι πεναλτι.

Απο 5 πεναλτι δηλαδη, δεν δοθηκε κανενα. Κι εμεις, τοσα χρονια μετα, προσπαθουμε να σας εξηγησουμε τα αυτονοητα. Ο διαιτητης ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια και οποιος αρνειται να το δει, κοροιδευει τον εαυτο του. Η ουεφα δεν ηθελε αγγλικο εμφυλιο στον τελικο και εκανε τα παντα για να το πετυχει.

Φιλικα παντα, μην παρεξηγηθεις.

ps: Eκεινη η ψυχαρα ο mjbulls23 που ειναι να μας πει οτι κανενα δεν ηταν πεναλτι??

• Like 1
  • Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η φαση 1 δεν ειναι γιατι το ριπλει αυτο δεν ειναι και πολυ διαφωτιστικο.αν δεις αλλο ριπλει εχει γινει πρωτα φαουλ εκτος περιοχης και μετα εντος.ο διαιτητης εχει σφυριξει το εκτος.

στη 2 φαση νομιζω βλεπεις ξεκαθαρα οτι ο ντρογκμπα πεφτει οταν τον εχει αφησει ο αντιπαλος.αν επεφτε οταν τον τραβηξε δε θα σου ελεγα τιποτα.

στα υπολοιπα συμφωνουμε.

ξαναλεω ομως οτι το 5 και 6 ειναι σε σημειο που η μπαρτσα παιζει με 10 χωρις λογο και εχει αλλαξει το ματς.

καταλαβαινεις τι λεω πιστευω.με 11-11 πιθανον να μην ειχαν γινει καν αυτες οι φασεις οποτε εχω και γω κατι να διαμαρτυρομαι αν θες.

επισης αυτα τα περι εντεταλμενη υπηρεσια ειναι αστεια.σορρυ.

και οτι και να μου πεις δε μπορεις να το αλλαξεις αυτο.

διαιτητης που θελει να ευνοησει μια ομαδα απλα δε βγαζει ανυπαρκτη κοκκινη και σχεδον καταδικαζει την ιδια ομαδα να χασει το ματς.

το οτι ο μαλουντα (νομιζω) στο 93 κανει λαθος διωξιμο στην περιοχη και η μπαλλα μετα στρωνεται στον ινιεστα και βαζει το γκολ ειναι τυχαιο.

αν διωξει εκει την μπαλλα το ματς εχει ληξει και τωρα ειμαστε ολοι μια ομορφη παρεα και δε διαμαρτυρεται κανεις φυσικα.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 93 ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ.

πολυ επιστημονικη φαντασια δε σου ακουγεται??????

Δημοσ.

η φαση 1 δεν ειναι γιατι το ριπλει αυτο δεν ειναι και πολυ διαφωτιστικο.αν δεις αλλο ριπλει εχει γινει πρωτα φαουλ εκτος περιοχης και μετα εντος.ο διαιτητης εχει σφυριξει το εκτος.

Ποιο φαουλ εκτος περιοχης? Το σπρωξιμο γινεται εντος περιοχης καθαρα. Αυτο φαινεται και απο το που ειναι τα σωματα του Ντανι Αλβες και του Μαλουντα οταν πεφτουν κατω.

στη 2 φαση νομιζω βλεπεις ξεκαθαρα οτι ο ντρογκμπα πεφτει οταν τον εχει αφησει ο αντιπαλος.αν επεφτε οταν τον τραβηξε δε θα σου ελεγα τιποτα.

Και τι ηθελες να κανει? Να προχωραει μεχρι να του σκιστει η μπλουζα? Γνωριζεις εσυ ποσο ακριβως του τραβηξε την μπλουζα? Αν του την τραβηξε λιγο ή πολυ και κατα ποσο τον ανεκοψε απο το να φτασει την μπαλα? Μπορεις να το προσδιορισεις με ακριβεια? Οχι. Γι αυτο υπαρχει ο κανονισμος. Τραβηγμα φανελας σε τετοιες φασεις ειναι πεναλτι.

στα υπολοιπα συμφωνουμε.

ξαναλεω ομως οτι το 5 και 6 ειναι σε σημειο που η μπαρτσα παιζει με 10 χωρις λογο και εχει αλλαξει το ματς.

καταλαβαινεις τι λεω πιστευω.με 11-11 πιθανον να μην ειχαν γινει καν αυτες οι φασεις οποτε εχω και γω κατι να διαμαρτυρομαι αν θες.

Και τα 1,2,3,4 ειναι πριν μεινει η Μπαρτσελονα με 10 παιχτες.  Κανενα δεν ηταν απο αυτα? 

επισης αυτα τα περι εντεταλμενη υπηρεσια ειναι αστεια.σορρυ.

Το οτι πιστευεις οτι η γνωμη μου ειναι αστεια ειναι δεκτο. Το ιδιο πιστευω κι εγω για την δικη σου γνωμη ομως. Εσυ πιστευεις οτι ετυχε, εγω πιστευω οτι πετυχε.

Την γνωμη μου την στηριζουν 5 πεναλτι, που δεν δοθηκαν εναντια στην ιδια ομαδα εκ των οποιων στα 2 τα οποια υμφωνουμε ΟΛΟΙ οτι ηταν, ο διαιτητης ειναι στα 5 μετρα (3 και 6). Την δικια σου γνωμη την στηριζει το "ετυχε".

και οτι και να μου πεις δε μπορεις να το αλλαξεις αυτο.

Πραγματικα δεν με ενδιαφερει να σου αλλαξω γνωμη φιλε μου. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι.

διαιτητης που θελει να ευνοησει μια ομαδα απλα δε βγαζει ανυπαρκτη κοκκινη και σχεδον καταδικαζει την ιδια ομαδα να χασει το ματς.

το οτι ο μαλουντα (νομιζω) στο 93 κανει λαθος διωξιμο στην περιοχη και η μπαλλα μετα στρωνεται στον ινιεστα και βαζει το γκολ ειναι τυχαιο.

αν διωξει εκει την μπαλλα το ματς εχει ληξει και τωρα ειμαστε ολοι μια ομορφη παρεα και δε διαμαρτυρεται κανεις φυσικα.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 93 ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ.

Ο διαιτητης ειναι διαιτητης, οχι μεντιουμ. Ως εκ τουτου, δεν μπορει να ξερει τι θα γινει στο μελλον οποτε ευνοει μια ομαδα με οποιο τροπο μπορει. Στην συγκεκριμενη περιπτωση το εκανε οταν δεν καταλογισε 3 πεναλτι που ηταν και τα ειδε απο τα 5 μετρα και αλλα 2 που θα μπορουσαν να δοθουν.

πολυ επιστημονικη φαντασια δε σου ακουγεται??????

Πολυ "ετυχε" δεν σου φαινεται?

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια δεν πιστευω πως καθομαστε και συζηταμε το ποια ηταν πεναλτυ και για το αν σφαχτηκε η Τσελσι σε αυτο το παιχνιδι.

Μιλαμε για οπαδισμο στο φουλ δηλαδη.

Και τα 6 πεναλτυ ηταν. Το μονο που θα μπουρουσες να πεις πως θα ηταν λιγο αυστηρο ειναι του Ανελκα. Ακομα και αυτο ομως πεναλτυ ηταν. Κανενας δεν θα τον κατηγορουσε αν το εδινε.

Αλλα ας το αφησουμε αυτο. Μιλαμε για 5 πεναλτυ μαρς!!!

Τι αλλο να κανει ενας διαιτητης...

Δημοσ.

Πολυ "ετυχε" δεν σου φαινεται?

2 μυνηματα ποιο πανω μας λες θα μπορουσαν να δωθουν

2 μυνηματα ποιο κατω μας λες τραβηγμα φανελας ειναι πεναλτι

αποφασισε πρωτα τι θες και μετα μου λες γιατι προφανως εχει μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο.

αν πιστευεις οτι θα μπορουσαν να δωθουν σημαινει οτι θα μπορουσαν και να μην δωθουν.οποτε μη διαμαρτυρεσαι για αυτα.

για τη φαση 1 σου ειπα τι ισχυει και οτι δε φενεται αυτο που λεω απο αυτο το πολυ μικρο ριπλει.εσυ μου απαντας τα δικα σου χωρις καν να κοιταξεις αυτο που λεω.

υπαρχουν μερικες φασεις που δεν προσδιοριζονται παντα με ακριβεια.δεν εεις ακουσει ποτε σου οτι μια φαση ειναι στην κριση του διαιτητη????αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει ξεκαθαρη αποψη απο τον κανονισμο.

ποιο κατω απομονωνεις το αστεια που εγραψα και λες παλι τα δικα σου ενω στην ιδια παραγραφο εξηγω το γιατι.

και συνεχιζεις μια χαρα και ωραια περνοντας τη λεξη ετυχε που και για αυτη εγραψα αναλυτικα το σκεπτικο και μας λες η δικια σου γνωμη ετυχε.

ΛΟΛ φιλε μου.

αν θες να παιζεις με τις λεξεις καντο.μπορω να το κανω και γω και να διαστρεβλωνω αυτα που γραφεις αλλα το αφηνω σε σενα.

εγω δεν κανω τετοια.

γραφεις:Ο διαιτητης ειναι διαιτητης, οχι μεντιουμ. Ως εκ τουτου, δεν μπορει να ξερει τι θα γινει στο μελλον οποτε ευνοει μια ομαδα με οποιο τροπο μπορει.

και γω σου λεω.την ευνοει δινωντας της κοκκινη ανυπαρκτη???φυσικα ουτε σε αυτο απαντας.

δε με ενδιαφερει ετσι κι αλλιως ουτε εγω να σου αλλαξω γνωμη ουτε εσυ τη δικια μου.ειναι προφανες οτι δε συμφωνουμε.

και φυσικα δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτο.

το να μου απαντας ομως σε αλλα απο αυτα που λεω και διαστρεβλωνοντας τα νοηματα σε αυτα που γραφω για να πεις τα δικα σου δεν ειναι και πολυ ωραιο

ποτε δεν εγραψα οτι δεν αδικιθηκε η τσελσι σε αυτο το ματς.προσπαθω να σου πω ομως να εισαι και λιγο αντικειμενικος γιατι τα ισοπεδωνεται ολα σε οσες συζητησεις γινονται για την μπαρτσα και την υποτιθεμενη ευννοια για τη διαιτησια.

ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

η μπαρτσα εχανε την προκριση με 1-0.

μηπως ο διαιτητης εκανε το 1-1?????

αν ο εσσιεν διωξει την μπαλλα στο 93 το ματς τελειωνει και η τσελσι περναει.εξηγησε μου σε παρακαλω πως ο διαιτητης θα ευννοησει την μπαρτσα σε εκεινο το σημειο για να προκριθει.

εκει πηγαινε το 'ετυχε' και το 'ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 93 ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ'

και φυσικα εσυ το παρουσιασες οπως ηθελες

μονο στο τελευταιο να μου απαντησεις θα ειμαι ευχαριστημενος

Καλα ρε παιδια δεν πιστευω πως καθομαστε και συζηταμε το ποια ηταν πεναλτυ και για το αν σφαχτηκε η Τσελσι σε αυτο το παιχνιδι.

Μιλαμε για οπαδισμο στο φουλ δηλαδη.

Και τα 6 πεναλτυ ηταν. Το μονο που θα μπουρουσες να πεις πως θα ηταν λιγο αυστηρο ειναι του Ανελκα. Ακομα και αυτο ομως πεναλτυ ηταν. Κανενας δεν θα τον κατηγορουσε αν το εδινε.

Αλλα ας το αφησουμε αυτο. Μιλαμε για 5 πεναλτυ μαρς!!!

Τι αλλο να κανει ενας διαιτητης...

ολα πεναλτι φιλε.αν ειναι να παρουμε τους κανονισμους του μπασκετ οτι επαφη να σφυραμε.λολ

Δημοσ.

Όχι απλά πέναλτυ. Τα 5 είναι ορισμοί του πέναλτυ...

Του Ανελκα και αυτό δίνεται χωρίς κανένας να μπορεσει να κατηγορήσει τον διαιτητή. Ίσως κάποιοι να πουν πως θα ήταν αυστηρό αλλά ως εκεί...

Για τα υπόλοιπα 5 είναι αστειο που συνεχίζουμε να μιλάμε...

Απο οτι είδα παντως και εσυ λες πως αδικήθηκε η Τσελσι. Με μια διαφορα όμως. Δεν αδικήθηκε απλά αλλά σφαγιαστηκε!!! Άλλη τέτοια προκλητική διαιτησία εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι σε ευρωπαικο παιχνιδι...

Δημοσ.

Σε εκείνη την σειρά πρώτα απ' όλα αδικήθηκε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι, γιατί τα κοράκια της ΟΥΕΦΑ ήξεραν οτι αν ανοίξει πρώτη το σκόρ θα είχε τελειώσει η πρόκριση. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τους πονεμένους "οπαδούς" του μεταφραστή:

Έχουμε και λέμε, πέναλντι που δεν δώθηκε στον Ανρί απο το μαρκάρισμα του Μποσίνγκουα:

Σύν η κόκκινη του Μπάλακ πάλι πάνω στον Ανρί που δεν έδωσε ο διαιτητής, δεν υπάρχι βίντεο σε αυτό.
  • Like 2
Δημοσ.

Πω ρε παιδια πρέπει να τον βλέπετε εφιάλτες τον Μουρινιο δεν εξηγείτε αλλιώς.

Λογικο ως ένα σημείο αλλά χαλαρώστε...

Μιλαμε για ενα παιχνίδι που ο Μουρινιο δεν έχει καμία σχέση!

Δημοσ.

Σε εκείνη την σειρά πρώτα απ' όλα αδικήθηκε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι, γιατί τα κοράκια της ΟΥΕΦΑ ήξεραν οτι αν ανοίξει πρώτη το σκόρ θα είχε τελειώσει η πρόκριση. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τους πονεμένους "οπαδούς" του μεταφραστή:

Έχουμε και λέμε, πέναλντι που δεν δώθηκε στον Ανρί απο το μαρκάρισμα του Μποσίνγκουα:

Σύν η κόκκινη του Μπάλακ πάλι πάνω στον Ανρί που δεν έδωσε ο διαιτητής, δεν υπάρχι βίντεο σε αυτό.

αν σου πω οτι αυτο εψαχνα τωρα θα με πιστεψεις??

crupo θελω τι γνωμη σου φιλε για τη φαση αυτη μιας και τα δινεις σα στραγαλια τα πεναλτι

Δημοσ.

Πω ρε παιδια πρέπει να τον βλέπετε εφιάλτες τον Μουρινιο δεν εξηγείτε αλλιώς.

Λογικο ως ένα σημείο αλλά χαλαρώστε...

Μιλαμε για ενα παιχνίδι που ο Μουρινιο δεν έχει καμία σχέση!

κανεις δε βλεπει εφιαλτες.

εμεις θελαμε να μεινει οσο πιο πολυ γινετε ο πελατης.αυτος δεν αντεξε τις καρπαζιες και εφυγε

Δημοσ.

Ποια φάση βάλτε κανένα βιντεο και θα σας πω την άποψη μου.

Πάντως αν δεν παραδεχεστε ούτε αυτη τη σφαγή, μια απο τις μεγαλύτερες όλων τη εποχων είναι απόλυτα φυσιολογικά που δεν παραδεχεστε και την γενική εύνοια που έχει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι...

Δημοσ.

Ποια φάση βάλτε κανένα βιντεο και θα σας πω την άποψη μου.

Πάντως αν δεν παραδεχεστε ούτε αυτη τη σφαγή, μια απο τις μεγαλύτερες όλων τη εποχων είναι απόλυτα φυσιολογικά που δεν παραδεχεστε και την γενική εύνοια που έχει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι...

κοιτα 2 Post πιο πανω και σταματα να λες τα δικα σου και συ.προφανως δε σε νοιαζει τι γραφουν οι υπολοιποι απλα εχεις κολλησει με την καραμελα σου.

2 post πιο πανω παντως λιγο δυσκολο  να μη το ειδες λολ

Δημοσ.

Εγραφα απο κινητο πριν και δεν μου εβγαζε το βιντεο.

Κατα τα αλλα ειναι καθαρο πεναλτυ στον Ανρι. Τι περιμενατε να πω πως δεν ειναι? Δεν υπαρχει κανενας λογος να κρυφτω η κατι αλλο. Κατι που εσεις δεν κανετε δυστυχως...

Εχετε ανοιξει ολοκληρη συζητηση αμφισβητησης για ενα παιχνιδι που ανηκει στις μαυρες σελιδες του ποδοσφαιρου. Δεν μιλαμε για 1-2 φασεις εδω, για ενα πεναλτυ ή για μια καρτα που δοθηκε ή δεν δοθηκε. Μιλαμε για 6 πεναλτυ που δεν δοθηκαν σε ενα παιχνιδι!!! Μια απο τις μεγαλυτερες σφαγες που εχουν γινει στο ποδοσφαιρο και εσεις συνεχιζετε να ψαχνετε για δικαιολογιες...

Δημοσ.

Εγραφα απο κινητο πριν και δεν μου εβγαζε το βιντεο.

Κατα τα αλλα ειναι καθαρο πεναλτυ στον Ανρι. Τι περιμενατε να πω πως δεν ειναι? Δεν υπαρχει κανενας λογος να κρυφτω η κατι αλλο. Κατι που εσεις δεν κανετε δυστυχως...

Εχετε ανοιξει ολοκληρη συζητηση αμφισβητησης για ενα παιχνιδι που ανηκει στις μαυρες σελιδες του ποδοσφαιρου. Δεν μιλαμε για 1-2 φασεις εδω, για ενα πεναλτυ ή για μια καρτα που δοθηκε ή δεν δοθηκε. Μιλαμε για 6 πεναλτυ που δεν δοθηκαν σε ενα παιχνιδι!!! Μια απο τις μεγαλυτερες σφαγες που εχουν γινει στο ποδοσφαιρο και εσεις συνεχιζετε να ψαχνετε για δικαιολογιες...

φιλε μου πες και κατι διαφορετικο.εδω και 3-4 μηνυματα λες τα ιδια και τα ιδια.

βρες μου ενα ποστ που να εγραψα οτι δεν αδικηθηκε η τσελσι(ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ) και δε θα ξαναπω τιποτα

κανεις δε ψαχνει για δικαιολογιες.προφανως και δε διαβαζεις τι γραφουμε γιαυτο και συνεχιζεις να λες τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.

επισης αν θες να δεις μεγαλυτερες σφαγες(που μονο στο μυαλο σου και ολων των αντιμπαρτσα ειναι) κατσε δες σουπερλιγκ.

ειμαι βεβαιως οτι θα σε αποζημιωση

Δημοσ.

Ναι καμια δικαιολογια δεν ψαχνετε να βρειτε. Φτανουμε να γραφουμε αισιως τις 3 σελιδες για ενα θεμα που δεν υπαρχει καν στα ματια ενος σοβαρου φιλαθλου.

Α παρε και ενα ποστ δικου σου για το ποσο δεν ψαχνεις δικαιολογιες κλπ

σορρυ που στο λεω αλλα πρεπει να αλλαξεις αθλημα μαλλον.

αν εσυ βλεπεις οτι επρεπε να δωθουν 6!!!!(γελανε και τα τσιμεντα) πεναλτι προβλημα σου.

και υποτιθεται με το αστειο αυτο βιντεο πρεπει να το καταλαβουμε??

σοβαροι να μαστε ακου 6 πεναλτι.ουτε στο προ δε γινονται αυτα.

πιθανοτατα εισαι εμπαθης με την μπαρτσα οπως πολλοι αλλοι μιας και δεν αναφερεις καν οτι τα 3(εδω γελαμε παλι) γινονται μετα το 65 που εχει αποβληθει με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κοκκινη ο αμπινταλ και φυσικα με παικτη λιγοτερο εχει μπει μεσα στην περιοχη η τσελσι για να τελειωσει το ματς.

λυπαμαι γιατι μου δειχνεις οτι εισαι σαν πολλους απο δω μεσα που παντα διαλεγουν να πουν αυτα που τους συμφερουν για να στηριξουν τα επιχειρηματα τους και οχι ολα οσα εγιναν.

το ειχα ξαναγραψει αυτο σε καποιον παλιοτερα ουτε αυτος ακουσε.αν εισαι μαγκας πες τα ολα τουλαχιστον να πω οτι προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος.

και σοβαρεψου(σορρυ για το υφος αλλα...)  το καθε ακουμπημα μεσα στην περιοχη η εξω απο αυτην δεν ειναι και πεναλτι.ΕΛΕΟΣ

επισης αν θες να δεις μεγαλυτερες σφαγες(που μονο στο μυαλο σου και ολων των αντιμπαρτσα ειναι) κατσε δες σουπερλιγκ.

ειμαι βεβαιως οτι θα σε αποζημιωση

Πες μου ενα ματς εστω, ακομα και  της βρωμικης και αστειας σουπερλιγκ που να εχει γινει μεγαλυτερη σφαγη. Ποιος κατσουρανης που καλυπτεται απο 5 και κουραφεξαλα. Δεν φτουρανε μια μπροστα στο αισχος κατα της τσελσι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...