tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Την χρονια που κατεκτησε το chl βγηκε 6η στην Αγγλια!!! Οι συγκυριες και η τυχη τις εδωσαν τις επιτυχιες αυτες. Οχι γιατι ειχε καλη ομαδα.... ναι μεν, αλλα της αξιζε ενα cl απο τα προηγουμενα χρονια, που εχει αδικηθει πολλες φορες (χρωστουμενο δλδ ) 1
crupo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ναι μεν, αλλα της αξιζε ενα cl απο τα προηγουμενα χρονια, που εχει αδικηθει πολλες φορες (χρωστουμενο δλδ ) Οτι το αξιζε και της το ''χρωστουσε'' η μοιρα ειναι γεγονος. Επαιξε μπαλαρα επι Ζοζε και λιγο μετα και εφαγε και μυθικες σφαγες... Πως το ειχε πει ο Ντρογκμπα? it's a disgrace, a f*ckin disgrace. Και οντως ηταν... 2
Superpie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μαλιστα,το ακουσαμε και αυτο για σφαγη κατα της Τσελσυ...Και κατα τυχη οταν εγινε η κατα τα αλλα σφαγη ηταν ο Μουρινιο προπονητης..Οπως τα τελευταια 3 χρονια εσπρωχναν την Μπαρτσελονα και αδικουσαν την Ρεαλ..Και μαντεψτε ποιος ηταν προπονητης της Ρεαλ...
crupo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μαλιστα,το ακουσαμε και αυτο για σφαγη κατα της Τσελσυ...Και κατα τυχη οταν εγινε η κατα τα αλλα σφαγη ηταν ο Μουρινιο προπονητης..Οπως τα τελευταια 3 χρονια εσπρωχναν την Μπαρτσελονα και αδικουσαν την Ρεαλ..Και μαντεψτε ποιος ηταν προπονητης της Ρεαλ... Καμια σφαγη. Μονο 6 πεναλτυ δεν εδωσε... Εχει κανει παρα πολλες σφαγες η Μπαρτσελονα αλλα αυτη ειναι η 1η με διαφορα. Αν εχετε ξεχασει και αυτην δεν απορω που λετε ακομα και οτι αδικειστε... Μιλαμε για παιχνιδι αηδια και δυσφημιση για το ποδοσφαιρο. Οπως και ολη η διοργανωση εκεινη την χρονια. Η Μπαρτελονα ΕΠΡΕΠΕ να το παρει ας γινουν και οργια... Α και προπονητης στο συγκεκριμενο δεν ηταν ο Μουρινιο αλλα ο Χιντινκ. Να τα θυμηθουμε λιγο. Προκειται ισως για την μεγαλυτερη σφαγη που εχει γινει στο ποδοσφαιρο...
Superpie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μιλησες για την Τσελσι του Μουρινιο,οχι γενικα για την Τσελσι..Για να ξερουμε τι λεμε...
crupo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Οχι φυσικα. Πουθενα δεν εγραψα πως ηταν ο Μουρινιο προπονητης εκεινη την χρονια. Σαν φαντασμα μπροστα σας συνεχως τον βλεπετε παντως...
Superpie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ειπες οτι επαιξε μπαλαρα επι Ζοζε και δεν το πηρε γιατι της το χρωστουσε η τυχη αφου επαιξε μπαλαρα και εριξες και την διαιτησια στην μεση..Εγω αυτο καταλαβα..Οτι εννουσες για το οταν η Τσελσι επαιξε μπαλα επι Ζοζε..
crupo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Διαβασε προσεχτικα τι εγραψα. Οτι το αξιζε και της το ''χρωστουσε'' η μοιρα ειναι γεγονος. Επαιξε μπαλαρα επι Ζοζε και λιγο μετα και εφαγε και μυθικες σφαγες... Πως το ειχε πει ο Ντρογκμπα? it's a disgrace, a f*ckin disgrace. Και οντως ηταν... Ασε που δεν χρειαζεται να γινει διευκρινηση για το συγκεκριμενο. Αφου γραφω τι ειπε ο Ντρογκμπα . Ποιος δεν το θυμαται αυτο και ποτε εγινε...
gas83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καμια σφαγη. Μονο 6 πεναλτυ δεν εδωσε... Εχει κανει παρα πολλες σφαγες η Μπαρτσελονα αλλα αυτη ειναι η 1η με διαφορα. Αν εχετε ξεχασει και αυτην δεν απορω που λετε ακομα και οτι αδικειστε... Μιλαμε για παιχνιδι αηδια και δυσφημιση για το ποδοσφαιρο. Οπως και ολη η διοργανωση εκεινη την χρονια. Η Μπαρτελονα ΕΠΡΕΠΕ να το παρει ας γινουν και οργια... σορρυ που στο λεω αλλα πρεπει να αλλαξεις αθλημα μαλλον. αν εσυ βλεπεις οτι επρεπε να δωθουν 6!!!!(γελανε και τα τσιμεντα) πεναλτι προβλημα σου. και υποτιθεται με το αστειο αυτο βιντεο πρεπει να το καταλαβουμε?? σοβαροι να μαστε ακου 6 πεναλτι.ουτε στο προ δε γινονται αυτα. πιθανοτατα εισαι εμπαθης με την μπαρτσα οπως πολλοι αλλοι μιας και δεν αναφερεις καν οτι τα 3(εδω γελαμε παλι) γινονται μετα το 65 που εχει αποβληθει με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κοκκινη ο αμπινταλ και φυσικα με παικτη λιγοτερο εχει μπει μεσα στην περιοχη η τσελσι για να τελειωσει το ματς. λυπαμαι γιατι μου δειχνεις οτι εισαι σαν πολλους απο δω μεσα που παντα διαλεγουν να πουν αυτα που τους συμφερουν για να στηριξουν τα επιχειρηματα τους και οχι ολα οσα εγιναν. το ειχα ξαναγραψει αυτο σε καποιον παλιοτερα ουτε αυτος ακουσε.αν εισαι μαγκας πες τα ολα τουλαχιστον να πω οτι προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος. και σοβαρεψου(σορρυ για το υφος αλλα...) το καθε ακουμπημα μεσα στην περιοχη η εξω απο αυτην δεν ειναι και πεναλτι.ΕΛΕΟΣ
crupo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Φίλε και εγώ sorry που στο λέω αλλά μαλλον εσύ δεν εχεις ιδέα από μπάλα και κανονισμούς. Μιλάμε για την μεγαλυτερη σφαγή στην ιστορία του ποδοσφαίρου και εσύ σε λίγο θα μας πεις πως αδικήθηκε η Μπαρτσελονα!!! Κάποια πράγματα δεν αμφισβητούνται. Και αν το κανείς γίνεσαι γραφικός... Μσλλον εσύ πρέπει να σοβαρευτεις επομένως...
gas83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Φίλε και εγώ sorry που στο λέω αλλά μαλλον εσύ δεν εχεις ιδέα από μπάλα και κανονισμούς. Μιλάμε για την μεγαλυτερη σφαγή στην ιστορία του ποδοσφαίρου και εσύ σε λίγο θα μας πεις πως αδικήθηκε η Μπαρτσελονα!!! Κάποια πράγματα δεν αμφισβητούνται. Και αν το κανείς γίνεσαι γραφικός... Μσλλον εσύ πρέπει να σοβαρευτεις επομένως... εγω αμφισβητω αυτα που λες και στην ουσια δεν μου λες και κατι με την απαντηση σου. δεν εχεις κατι να πεις και γραφεις αυτα που σου γραψα εγω ΛΟΛ. να υποθεσω εισαι και ρεαλ??? το bold ειναι σημειωμενο για να σου αποδειξω το ακριβως απο πανω που γραφω.δεν εχεις να μου απαντησεις και προσπαθεις να βαλεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα για να δημιουργησεις εντυπωσεις. αυτο με τους κανονισμους δε χρειαζετε παραπανω αναλυση.ετσι κι αλλιως δεν προκυται να συμφωνησυμε απο οτι βλεπω. υπαρχουν αρθρα στο νετ που εξηγουν ποιες φασεις ηταν πεναλτι και ποιες οχι. NEXT
linkin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εγω αμφισβητω αυτα που λες και στην ουσια δεν μου λες και κατι με την απαντηση σου. δεν εχεις κατι να πεις και γραφεις αυτα που σου γραψα εγω ΛΟΛ. να υποθεσω εισαι και ρεαλ??? το bold ειναι σημειωμενο για να σου αποδειξω το ακριβως απο πανω που γραφω.δεν εχεις να μου απαντησεις και προσπαθεις να βαλεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα για να δημιουργησεις εντυπωσεις. αυτο με τους κανονισμους δε χρειαζετε παραπανω αναλυση.ετσι κι αλλιως δεν προκυται να συμφωνησυμε απο οτι βλεπω. υπαρχουν αρθρα στο νετ που εξηγουν ποιες φασεις ηταν πεναλτι και ποιες οχι. NEXT Aπο καθαρο ενδιαφερον, ποσα και ποια ειναι πραγματικα πεναλντι στο παραπανω βιντεο που παρεθεσε ο φιλος?
gas83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Aπο καθαρο ενδιαφερον, ποσα και ποια ειναι πραγματικα πεναλντι στο παραπανω βιντεο που παρεθεσε ο φιλος? 3,5,6
linkin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 3,5,6 Θες να μου πεις για ποιον λογο πιστευεις οτι τα 1 και 2 δεν ειναι?
Superpie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι θεμα αν πιστευει καποιος αν ειναι ή οχι.Οταν ενα πεναλτυ δεν ειναι απλα δεν ειναι παρα τα πιστευω του καθενως..Γιατι παιζουμε μπαλα φιλε μου,εσυ πιστευεις οτι το τραβηγμα της φανελας του Ντρογκμπα ειναι πεναλτυ? Με τοσο ελαχιστο τραβηγμα και μαλιστα που φαινεται μονο σε ριπλει? Ουτε στο μπασκετ φαουλ δεν δινεται αυτο.Το χερι ας πουμε του Πικε ειναι πεναλτυ μαρς,απλα πιστευω οτι το θεωρησε ακουσιο λογο αποστασης..Οχι οτι δεν ηταν ομως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα