Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ανοίγω ένα νέο θέμα για να σας ρωτήσω κάποιους προβληματισμούς μου.

Αξίζει να πάω σε haswell (λόγω ότι είναι νέοι ακόμα, μόνο το you και το πλαισιο τους έχουν), σε ivy ή σε amd 8350; 

Θέλω να δώσω μέχρι 200€ στον επεξεργαστή και 100-120 (το πάρα πολύ) για μητρική. Και μια καλή ψύχτρα αν πάμε σε intel κοντά στο 30-40€.

Επίσης αυτό το κουτί http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=0D8A9B577BCD5E4997E5AA35CD0989ED&pa=6FD3150E4974A34A86E292EFC91B8F23 στα 100€ σε σχέση με τα 120+ που το έχουν άλλοι το skroutz αξίζει. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο Full tower μέχρι 130€;

Το budget μου ανέβηκε λίγο και θέλω να πάρω κάτι καλύτερο που με μία 7870 LE ή 7950 να μου κρατήσει κάποια χρόνια.

Δημοσ.

Φανταζομαι το Pc θα ειναι για gaming ετσι? Δινοντας κατι παραπανω για cpu μπορεις να πας σε haswell και απλη σχετικα mobo με το budget που απομενει. Αλλα γενικα ειναι νωρις για τετοιο upgrade κατα τη γνωμη μου και θα περασει αρκετος καιρος ωστε να δουμε τελικα τι αξιζει και τι οχι και ισως αυτο που αξιζει να κοστιζει κιολας. Απο την αλλη, μπορεις να πας στα δυο cpu που αναφερεις με ικανοποιητικες mobo και στις δυο περιπτωσεις.

Προσωπικα θα επελεγα τον 8350. Δυνατος επεξεργαστης, πολυ πιο οικονομικος στην αγορα του απο τους αλλους και ισως στο ιδιο socket ταιριαξουν και τα επομενα μοντελα της AMD.

Ακομα, το full tower γιατι το ζητας? Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου? Σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλα αξιολογα midi tower που θα σε αποζημιωσουν περισσοτερο απότι ενα full tower στα ιδια λεφτα.

Anyway, επειδη στο post δεν αναλυεις και πολλα, αν σκεφτεσαι να πας για αναβαθμιση, συπληρωσε τη γνωστη φορμα.

Δημοσ.

<p>Φανταζομαι το Pc θα ειναι για gaming ετσι? Δινοντας κατι παραπανω για cpu μπορεις να πας σε haswell και απλη σχετικα mobo με το budget που απομενει. Αλλα γενικα ειναι νωρις για τετοιο upgrade κατα τη γνωμη μου και θα περασει αρκετος καιρος ωστε να δουμε τελικα τι αξιζει και τι οχι και ισως αυτο που αξιζει να κοστιζει κιολας. Απο την αλλη, μπορεις να πας στα δυο cpu που αναφερεις με ικανοποιητικες mobo και στις δυο περιπτωσεις.</p>

<p> </p>

<p>Προσωπικα θα επελεγα τον 8350. Δυνατος επεξεργαστης, πολυ πιο οικονομικος στην αγορα του απο τους αλλους και ισως στο ιδιο socket ταιριαξουν και τα επομενα μοντελα της AMD.</p>

<p> </p>

<p>Ακομα, το full tower γιατι το ζητας? Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου? Σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλα αξιολογα midi tower που θα σε αποζημιωσουν περισσοτερο απότι ενα full tower στα ιδια λεφτα.</p>

<p> </p>

<p>Anyway, επειδη στο post δεν αναλυεις και πολλα, αν σκεφτεσαι να πας για αναβαθμιση, συπληρωσε τη γνωστη φορμα.</p>

Την εχω συμπληρώσει σε άλλο ποστ απλα με έπιασε το μικρόβιο και απο αναβάθμιση των 300€ θα γινει των 500€. αλλά με έπιασε και τώρα που δεν μπορω να δω τι πρέπει να πάρω λόγω ότι τώρα βγήκαν οι haswell και τα ίδια λεφτα θα πληρώσω αν πάω σε ιντελ ή amd (200 για επεξεργαστή και 100 για μητρικη). Θα περιμένω οπότε κανένα μήνα και παραπάνω για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επανέρχομαι με ενα ερώτημα. Παραγγειλα την 7870 Tahiti le και το τροφοδοτικο μου είμαι το cooler master real power M520. Εχει επιλογή για δυο pci-e 6pin κλαρί σύμφωνα με το site του κατασκευαστή ειναι και sli ready. Θα την σηκώνει ή πρέπει να αλλαχτει;

Το υπόλοιπο σύστημα θα παραγγελθεί αργότερα και λογικα θα εχει 8350, gigabyte 990xa-ud3 και το corsair 300r.

Δημοσ.

Επανέρχομαι με ενα ερώτημα. Παραγγειλα την 7870 Tahiti le και το τροφοδοτικο μου είμαι το cooler master real power M520. Εχει επιλογή για δυο pci-e 6pin κλαρί σύμφωνα με το site του κατασκευαστή ειναι και sli ready. Θα την σηκώνει ή πρέπει να αλλαχτει;

Το υπόλοιπο σύστημα θα παραγγελθεί αργότερα και λογικα θα εχει 8350, gigabyte 990xa-ud3 και το corsair 300r.

Λογικα την σηκώνει... 

Δημοσ.

Αν πάω τλκ σε επιλογή 4570 και μια μητρικη με Η87 θα πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικο; Εχω ενα cooler master real power M520.

Δημοσ.

Αν δεν το χεις καταπονήσει και δεν κάνεις oc επαρκεί.

Μέχρι στιγμής δεν το έχω στα άμεσα σχέδια μου να κάνω oc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...