Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2019 στις 6:43 ΜΜ, terry308 είπε

Μιας και "ανέβηκε" το θέμα, έχουμε καμία φρέσκια πρόταση; 

Λοιπόν παιδιά παρήγγειλα για πλάκα από ali τη συγκεκριμένη λέω 3,5 ευρώ και να μην πιάνει μικρή η ζημιά.

Την είχα παραλάβει πριν κανένα μήνα για το εξοχικό εδώ  έχω κάτι άλλες εσωτερικές και δεν την είχα τοποθετήσει.Πριν λίγο είχε ένα παιδικό έβλεπε η εγγονή και όταν περνούσε κάποιος κοντά έκανε μωσαικό.Λέω δεν κάνω μία δοκιμή;;;;;;;

Τη βάζω πάνω.Καμπάνα ούτε μωσαικό ούτε τίποτε και μάλιστα σκέτη χωρίς το μικρό USB ενισχυτή.Θα παραγγείλω άλλες δύο έτσι να βρίσκονται.:D

Για ενημέρωση μένω Αθήνα και έχω καλή θέα στον Υμηττό.

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά με τους εξασθενητές μέσα στις πρίζες για κεραία γίνετε χαμός. Σχεδόν το 99% των πριζών έχουν κύκλωμα εξασθενιτή μέσα σχεδόν πάντα χωρίς λόγο. Ειδικά η φίρμα Legrand. Μόνο στα ρετιρέ διάβασα αν γίνεται πολύ ενίσχυση και είναι κοντά στον κεντρικό ενισχυτή ή (και σε άλλους ορόφους) αν θέλουμε να μοιράσουμε το σήμα μας σε πολλές τηλεοράσεις χωρίς την χρήση δεύτερου εσωτερικού ενισχυτή χρησιμεύει ο εξασθενιτής. Έψαξα τρεις ώρες για να βρω τελικά μία ασημί και μία λευκή πρίζα της Schneider με εξασθένιση φυσιολογική στα 1db λόγω της αντίστασης επαφής-σύνδεσης των αγωγών...

Παλιά οι πρίζες για κεραία ήταν απλές, μπορεί χωρίς θωράκιση αλλά σίγουρα χωρίς κύκλωμα εξασθένισης 10-15db!!! 20db δίνουν οι καλοί ενισχυτές σήματος!

https://anastasiadi.gr/index.php/diakoptiko-iliko/diakoptiko-yliko-schneider/asfora/Schneider Electric-EPH3200121-detail

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα και αυτήν (ekonomik) που αναγράφει 0db εξασθένιση, αλλά δεν ξέρω αν έχει ηλεκτρομαγνητική θωράκιση σαν την Schneider παραπάνω. H Shneider 1db μου έδωσε πολύ καλό σήμα, αλλά αν ενώσω καλώδιο με καλώδιο με τύπου F βύσματα, σε μερικά ασθενή κανάλια έχω μέχρι και +10% μεγαλύτερη ισχύ σήματος. Ίσως με τα F τύπου βύσματα έχουμε μικρότερη αντίσταση επαφής και χωρητικότητα ακριβώς στα 75Ω που θέλει το κύκλωμα tv tuner.

http://hlektrologiko-yliko.gr/index.php/tv-0db-ke10pw-ekonomik.html

Επεξ/σία από Krusty
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δημιούργησα πρόχειρα αυτό το κάτοπτρο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από αλουμινόχαρτο, σε μέγεθος κόλλας Α4. Αν θέλει μπορεί κάποιος να το βάλει και σε διαφάνεια για προστασία. Με αυτό το κάτοπτρο κεραίας είδα πολύ μεγάλη διαφορά στην ισχύ σήματος και έπιασα σταθερά, κανάλια που δεν έπιανα μέχρι πριν. Το κάτοπτρο θα μπορούσε να μπει και ακριβώς  πίσω από τις τηλεσκοπικές κεραίες, αρκεί να μην έρχεται σε επαφή μαζί τους.

IMG_20220109_120416.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...