kospas12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Μόλις απέκτησα ενα παλιό g4 και θέλω να τον φόρμαρω γιατι τα εχει ψηλοπαίξει τόσα χρονια. Φοράει Mac os 10.4.10 Το θέμα ειναι οτι επειδη το παιδι που μου τον εδωσε του τον είχανε κανει δώρο και δεν εχει τα cd. Θέλω την βοήθεια σας στα εξής: Κατ´ αρχήν τι κανω τώρα που δεν εχω τα cd Και κατα δεύτερον έστω οτι βρίσκω την άκρη τι έκδοση να του περάσω? την ιδια? Σηκώνει κάτι άλλο νεότερο? Εχει 1,75 g μνήμη Αν υπήρχε και κάποιος οδηγός format κσι εγκαταστασης θα με βοηθούσε. Ειμαι παλιός χρήστης Mac αλλα τους εχω παρατήσει χρονια. Επίσης σε αυτες τις εκδόσεις υπάρχει κάποιο αντίστοιχο AppStore? εχουν συμβατότητα με iPad iPhone? Ευχαριστω εκ των προτέρων Sent from my iPad using Insomnia
epir21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 http://www.ehow.com/how_2091899_format-mac-g4-hard-drive.html Υποψιάζομαι οτι μπορείς να βρείς μια έκδοση των os X και να την περάσεις σε ένα cd να κάνεις την δουλειά σου, τώρα για το πια είναι η κατάλληλη, δεν εχω ιδέα.
kospas12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ψάχνοντας βρήκα οτι το συγκεκριμένο μηχάνημα με βάση τις προδιαγραφές του μπορει να σηκώσει μεχρι και Mac os X 10.5 leopard. Το θέμα ειναι τι να κατεβάσω , από που αν χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση. Sent from my iPad using Insomnia
epir21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Έχω mac αλλα δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι τώρα φορμάτ οπότε και δεν ξέρω πολλα για να σε βοηθήσω. (γενικά δεν ξέρω και πολλά περί mac γιατι δεν τα εχω ψάξει ακόμα.) Αλλα φαντάζομαι οτι όπως μπορείς να κατεβάσεις μια έκδοση των windows και να την περάσεις σε cd και να κάνεις την δουλειά σου, έτσι αντίστοιχα θα μπορείς να κατεβάσεις και μια έκδοση mac μέχρι την 10.5 και να κάνεις το φορμάτ και να είσαι comple. Τωρα απο που να το κατεβάσεις δεν μπορώ να σου πω, just google it. Αν σου απαντήσει κάποιος πιο γνώστης του θέματος θα έχεις πιο εμπερηστατομένη άποψη, εγω πιο πολύ σου λεω τι μπορεί να γίνει με βάση τα windows (υποψιάζομαι είναι το ίδιο πανω κάτω)
georgeadams Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Από τη στιγμή που η Apple δεν διαθέτει επίσημα προς κατέβασμα το Mac OS X 10.5, oι κανονισμοί του forum δεν επιτρέπουν να αναφέρει κάποιος δημόσια από που και πως θα το κατεβάσεις. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι πως, όπως και αν το αποκτήσεις, το Mac OS X για να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει δεν ζητάει serial number, product key ή/και ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα