παπι Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 btw offtopic βεβαιως βεβαιως Το'χετε παρει χαμπαρι οτι αλλαζουν το ασφαλιστικο σε καπως κεφαλαιοποιητικο συστημα; Και λεω καπως διοτι δεν θα παρουμε αυτα που πραγματικα μας αναλογουν (φυσικα θα παρουμε λιγοτερα). δηλαδη ουσιαστικα το κρατος μας κλεβει εφοσον μας παιρνει καπου στο 40% του μισθου μας καθε μηνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Απο παντου μας κλεβει το κρατος. ντου απο παντου που λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 btw offtopic βεβαιως βεβαιως Το'χετε παρει χαμπαρι οτι αλλαζουν το ασφαλιστικο σε καπως κεφαλαιοποιητικο συστημα; Και λεω καπως διοτι δεν θα παρουμε αυτα που πραγματικα μας αναλογουν (φυσικα θα παρουμε λιγοτερα). δηλαδη ουσιαστικα το κρατος μας κλεβει εφοσον μας παιρνει καπου στο 40% του μισθου μας καθε μηνα! To πηραμε μας τα ειπε ο Προβοπουλος το ειπε ευθαρσος καντε ιδιοτικη ασφαλεια αν θελετε συνταξη της προκοπης. Τωρα στο θεμα μας εγω ξερω οτι η γιαγικα μου και η μανα μου ξεσκηστηκαν για να μας αφησουν ενα κτιματακι και ενα δυαρακι μια ζωη και το κρατος μας εχει παει πιπα κωλο στους φορους. Μηπως θελουν με τροπο να μας κανει να τα πουλησουμε ??? Αυτο ξαναπεστο εχω τον αδερφο μου τεχνολογο τοπογραφο και δεν μπορει να κανει τιποτα Ασε φιλε εχουμε αυτο το Δημοπουλο και τοσα χρονια δεν εκανε τιποτα, και πας και ρωτας για εγγραφη και οι κυριοι ακουσον ακουσον θελουν να πληρωσεις εγγραφη απο τοτε που πηρες πτυχιο για να παρεις σφραγιδα. Δηλαδη εγω που το πηρα το 11 πρεπει να πληρωσω του 11, του 12 και του 13 και ολα αυτα με τοση ανεργεια και με δικαιοματα μηδενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μα τι μου τον μπερδεύεις τον Τουργκένιεφ τώρα; Πόσες φορές θα τα καθαρογράψουμε τα ακίνητα βρε pournara; Δηλώσεις δεν κάνουμε; Μεταβιβάσεις δεν κάναμε; Συμβόλαια δεν έχουμε; Ενεργειακά κωλόχαρτα δεν κάναμε; Θέλεις να μου πάρεις άλλο ένα 500άρικο; Ή πες το μου στα ίσια ή αν είναι να μου το βαφτίσεις, έχε λίγη περισσότερη φαντασία... Ρε κουμπαρε μου συννενοουμαστε; Εγω απλα εγραψα οτι οταν ενα τετοιο μετρο, εστω κι αν κακως σε βαζει να πληρωσεις, εχει βαθος χρονου 10 χρονια, και τα λεφτα θα πανε στους μηχανικους και οχι στο κρατος, αυτο δε θεωρειται εισπρακτικο μετρο, γιατι πολυ απλα, δε θα εισπραξει ουτε ενα ευρω. Ειδες πουθενα να γραφω οτι ειναι καλο που θα μας βαλουν να πληρωσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το ότι στρώνει τραχανά για μελλοντικές δάγκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα