basilis-keza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 γεια σε ολους... λοιπον εχω το asus eee pc 1001pxd και φορτωνει τα windows 7 (ultimate 32bit) για παρα πολυ ωρα χωρις να καταφερνει στο τελος να ανοιξει. τωρα εκανα format βαζω drivers και αρχιζει να σερνεται ( ενω την προηγουμενη φορα δεν ειχα τετοιο προβλημα κολληματος ) το εκλεισα με το ζορι κανονικα και μετα που πηγα να το ανοιξω εβγαλε " PRI MASTER HARD DISK:S.M.A.R.T. STATUS BAD, BACKUP AND REPLACE και απο κατω PRESS F1 TO RESUME παταω f1 και παλι φορτωνουν τα windows για πολυ ωρα...στο τελος ανοιγει αλλα σερνεται. δοκιμασα αλλη ram αλλα παλι τα ιδια... συμφωνα με το μυνημα ειναι σκληρος ! εβαλα και το Fitness hd tool τις hitachi ξεκιναω το quick test & μετα advanced test και μου βγαζει τι κανω τωρα ; διαβασα αυτο εδω αλλα δεν εχω επιλογες για Erase Disk or Sector Repair Hitachi disposition code 0x72 This indicates that your hard disk drive has problems reading one or more of its sectors. In most of these cases the drive can heal itself of these errors. To do this first back-up all your data from the problem drive ( if possible ) then run DFT again and select either the Erase Disk or Sector Repair option which is under the "Utility" heading. επισης ειδα και αυτο http://support.velocitymicro.com/link/portal/5462/5491/Article/58/What-does-my-Hitachi-Drive-Fitness-Test-diagnostic-error-code-mean (αυτα τα κειμενακια τα βαζω μπας και σας βοηθησουν)
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μαλλον σε βλέπω για αλλαγή δίσκου... εκτος και αν το εχεις αγοράσει πρόσφατα και ειναι σε εγγύηση ακόμα. Για καλο και κακο άρχισε να κανεις backup αν εχεις πράγματα μεσα
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δες στο ebay για δίσκο εχει διάφορες τιμές ανάλογα τι χωρητικότητες θέλεις, για παράδειγμα δες Site: http://www.ebay.com/itm/160GB-ASUS-EEE-PC-1001PQD-1001PXB-1001PXD-1002HA-1002HAE-1002HAS-HARD-DRIVE-HDD-/321021534573?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item4abe5fe16d">εδώ
basilis-keza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εχω την 2 χρονια εγγυηση του e-shop (1 χρονο και 10 μηνες το εχω ) με καλυπτει. 2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης με καινούριο laptop Το e-shop.gr προσφέρει διετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του laptop σου με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζετε τον χρόνο αναμονής για την επισκευή του φορητού σου υπολογιστή από «εξουσιοδοτημένα κέντρα Service» ενώ δεν προσφέρουμε απλά τον υπολογιστή σας επισκευασμένο αλλά σας δίνουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις αντικατάστασης: Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές Sony, HP, Toshiba, Innovator, Acer, Lenovo, Dell, Fujitsu και Asus για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους. Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή. Η εγγύηση της μπαταρίας και του τροφοδοτικού του φορητού υπολογιστή είναι διάρκειας 6 μηνών. Σε περίπτωση βλάβης/φθοράς της μπαταρίας, του τροφοδοτικού ή του πληκτρολογίου γίνεται αντικατάσταση του ελαττωματικού τμήματος και όχι ολόκληρου του φορητού υπολογιστή. Η αντικατάσταση με καινούργιο φορητό υπολογιστή μπορεί να γίνει μόνο μια φορά στην διάρκεια της διετούς εγγύησης. Αν παρουσιαστεί βλάβη και στον καινούργιο υπολογιστή αντικατάστασης τότε θα γίνει επισκευή και όχι αντικατάσταση με καινούργιο. Η βλάβη δεν θα πρέπει να προέρχεται από κακή χρήση. εχω βαλει 2 gb ram και αλλαξα windows λετε να μου πουν τιποτα ; (ποιο πολυ για τα windows)
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 A αφου εισαι σε εγγύηση κομπλέ τοτε θα στον αλλάξουν πιστεύω εκτος και αν θεωρήσουν οτι " Η βλάβη προέρχεται από κακή χρήση " (δεν νομίζω όμως). Κοίτα αφου ειναι για hardware δεν νομίζω να σου πουν τιποτα για τα windows, τώρα για την ram δεν ξέρω μηπως και καλα πουν οτι ο πελάτης έβαλες χέρι στο pc και το άνοιξε... Στην θέση σου θα έβαζα την παλιά ram πισω να φαίνεται οπως ηταν
basilis-keza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 θα βαλω την παλια ram και αυριο ή τριτη θα το παω χαχαχαχα τωρα το ανοιξα με το 1gb ram και παει να φορτωσει τα windows και πεταει μπλε οθονη και κανει reboot 1
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Οτι και να ειναι αφου εισαι σε εγγύηση μην το πειράξεις αλλο πήγαινε το να στο φτιάξουν οτι και να ναι. 1
basilis-keza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 το συγκεκριμενο netbook και γενιακα τα περισσοτερα τι μεγεθος ( ιντσες) σκληρο εχουν ; 2,5αριδες ;
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 το συγκεκριμενο netbook και γενιακα τα περισσοτερα τι μεγεθος ( ιντσες) σκληρο εχουν ; 2,5αριδες ; Συνήθως ναι 2,5αριδες 1
doakes Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Αφου εχεις ακομα υπολοιπο εγγυησης πηγαινε ολο το netbook στο e-shop κι ενημερωσε μας εκ των υστερων αν τελικα σου αλλαξαν τον σκληρο δισκο ή σου εδωσαν νεο netbook.
basilis-keza Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 τελικα μου αλλαξαν σκληρο εβαλαν εναν παρομοιο hitachi παλι στα ιδια gb ( 250gb)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα