Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μια εβδομάδα το κινητό έχει σοβαρά προβλήματα με την αφή στην οθόνη. Πολύ απλά η αφή δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάει ο χρήστης με το δάχτυλο. Δεν μπορώ ούτε μηνύματα ούτε τηλέφωνα να πάρω. Μόνο με το floating touch μπορώ να δουλέψω πλέον το τηλέφωνο και πάλι με μεγάλη δυσκολία. Διαβάζοντας στο ιντερνετ σε forum είδα πως αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα στο xperia sole και το xperia u παρόλα αυτά σε πολλές περιπτώσεις που οι κάτοχοι το έστειλαν στο service center όχι μόνο δεν τους άλλαξαν τίποτα παρά μια επαναφορά ρυθμίσεων αλλά το κινητό τις περισσότερες περιπτώσεις καθυστέρησε μέχρι και ένα μήνα να επιστρέψει στους κατόχους. Οπότε δεν ξέρω τι να κάνω να το στείλω για service με τον φόβο να μην αλλάξει τίποτα τελικά αλλά και να μην έχω το κινητό για ένα μήνα?? Το πιο λογικό είναι πως υπάρχει πρόβλημα στο hardware το οποίο στην αρχή αντιμετώπιζα μόνο όσο φόρτιζε το κινητό αλλά πλέον υπάρχει και χωρίς να είναι στο ρεύμα.

Δημοσ.

δοκιμασες να ακυρωσεις το floating touch? εχω και εγω το ιδιο τηλέφωνο .απο τότε που το έκανα την τελευταία αναβάθμιση το κινητό σέρνεται, το ics 4 ειναι πολύ βαρύ.

Δημοσ.

Το ics απλά έχει καταστρέψει όλη την εμπειρία χρήσης. Με κλειστό το floating touch απλά το κινητό δεν μπορείς να το λειτουργήσεις δεν αποκρίνεται σε πολλές εντολές. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα στο hardware της αφής αλλά και μόνο η κακή λειτουργία του service της sony με κάνει να ανησυχώ ιδιαίτερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά το ics μια χαρά είναι το χω στο κινητό (sole) και πετάει! το θέμα σου είναι απλό, το floating touch στο κινητό σου είναι από ics παλιό. Αν δεν έχεις βάλει το ics από sony companion, τότε πρέπει να το κάνεις. Αν είχες το ics πριν το βγάλουν για ελλάδα, είσαι λίγο άτυχος. Ελπίζω να βοήθησα :)

Δημοσ.

Από pc companion το έβαλα και έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το κινητό είναι κλειδωμένο μόνο root είχα και κάνει και μερικά mod μόνο και μόνο για να στρώσω τα κολλήματα τον bootloader δεν τον έχω αγγίξει. Το πρόβλημα είναι ότι αν κλείσω το floating touch η αφή απλά δεν αποκρίνεται όπως πρέπει άλλες φορές θα δουλέψει άλλες όχι άλλου θα πατήσω και αλλού θα πατηθεί. Μόνο με το glove mode μπορούσα να δουλέψω το κινητό πλέον και αυτό αρκετά δύσκολο γιατί δεν έχω συνηθίσει να το λειτουργώ με κινήσεις στον αέρα. Χωρίς το glove mode απλά δεν δούλευες στο κινητό.

Δημοσ.

Οταν το εχω στην μπριζα οντως δεν ανταποκρινεται καλα η αφη αλλα οταν το βγαλω ολα μια χαρα,υπαρχει περιπτωση να γινει και το δικο μου σαν του topic starter?? :( 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εμένα κολλάει συνεχώς  μετα την αναβάθμιση και τρεχω καθε λιγο και λιγάκι  στους τεχνικούς .την μια του έφταιγε η μπαταρια την άλλη η αναβάθμιση που δεν την "αντέχει "  ,οταν φορτίζει η οθόνη απλα δεν ανταποκρίνεται σωστα και τωρα το ακουστικό υπολειτουργεί και για να κλείσει το wifi πρεπει να κάνω ταμα ..και ειναι μολις 10 μηνών και με λογική χρήση απλεσ εφαρμογεσ με εξωτερικη μνήμη και σχεδον αδειο πλεον και κολλαει απιστευτα... σε καταλαβαίνω οσο δεν φαντάζεσαι .νομίζω οτι το μοντελο αυτό έχει βει προβληματικό και γι'αυτό δεν αναβαθμίζεται και σε jb.οποότε ο τεχνικος απλα θα σου κάνει μια γερη επαναφορά στο παλιότερο λογισμικό και σου συνιστώ να μην το αναβαθμίσεις γτ πάαααλι προβληματα θα έχεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...