blackhill66 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 παλια ειχα το nero cover και ηταν τελειο αλλα μετα τα windows 7 δεν πολυγουσταρω το νερωνα (βαρυ κτλ) ξερει κανεις καποιο αλλο εξισου καλο και απλο?
Phoenix7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ashampoo Burning Studio 10 έχω εγώ. Εύκολο,γρήγορο,και ελαφρύ για το PC
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αν σας πω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ εγώ - από τότε που το είχα πάρει «δώρο» με την αγορά ενός cd recorder, προ αμνημονεύτων ετών... - για δημιουργία και εκτύπωση εξώφυλλων cd & dvd, δε θα το πιστέψετε! Το label creator από τη σουίτα easy cd & dvd creator τής roxio (version ...6!) Εκτός τού ότι και σαν πρόγραμμα εγγραφής δίσκων είναι απίστευτα βολικό, ειδικά το label creator που ενσωματώνει, πρέπει να είναι ό,τι πιο απλό στη χρήση και ταυτόχρονα άκρως αποτελεσματικό. Νομίζω όμως ότι στα εφτάρια δεν εγκαθίσταται (δεν υπήρχαν τα 7 τότε!) και θέλει virtual machine τύπου vmware...
blackhill66 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 thnx αλλα θελω για windows 7 Ashampoo Burning Studio 10 έχω εγώ. Εύκολο,γρήγορο,και ελαφρύ για το PC δεν θελω σουιτα εγγραφης χρησιμοποιω το burnaware θελω μονο για εκτυπωση εξωφυλλων.
mastor10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 αυτο? http://www.herma.co.uk/en/service/free-software.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα