Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε guys  καλησπέρα,

Πάω να ανοίξω το pc και δεν μου δείχνει τίποτα. Είχα διαβάσει κάτι άρθρα σχετικά με τον στατικό ηλεκτρισμό. Η λύση ηταν να βγάλω την μπαταριούλα της μητρικής για κανα 5λεπτο και να ανταλλάξω τις θέσεις απο τις μητρικές(2 ram). Με αυτην την μέθοδο έχω σωθεί κανα 5αρι φορές αλλα τώρα είναι μόνιμο, δεν δείχνει τπτ λέμε sos μήπως θέλει να πάρω μια νέα μητρική???

Εχω μια GIGABYTE GA-946GMX-S2

Δημοσ.

κανει post (μπιπ) το bios στην εκκινηση?

πολυ σημαντικο αυτο οπως λεει και ο φιλος πιο πανω.

αυτο το προβλημα ειχα και εγω χτες. εμενα δεν ποσταρε καθολου αλλαξα cpu,ram,psu αφαιρεσα ολες τις συσκευες απο πανω και παλι τιποτα. τελος αλλαξα μητρικη και ησυχασα αυτα απο μενα.  

Δημοσ.

Κακιστο. Πιθανον η μητρικη σου να ειναι kaput, Ομως μπορει να φταει και το τροφοδοτικο. Αν εχεις αλλο τροφοδοτικο και μπορεις, δοκιμασε το, αλλιως αν εχει ακομη εγγυηση η μητρικη, επιστροφη. Τα ανεμιστηρακια δουλευουν? τη μνημη την εβαλες σωστα?

Δημοσ.

ναι όλα κομπλέ τα έχω τοποθετήσει(μνήμες και τα σχετικά), τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα. Το τροφοτικό που κολάει στο προβλημα? αν φταίει κάτι, αυτη δεν θα είναι η μητρική???

Δημοσ.

τροφοτικό που κολάει στο προβλημα?

μπορει να μην δινει σωστη ταση στην μητρικη. καρτα γραφικων εχεις? η αυτη τις μητρικης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε guys  καλησπέρα,

Πάω να ανοίξω το pc και δεν μου δείχνει τίποτα. Είχα διαβάσει κάτι άρθρα σχετικά με τον στατικό ηλεκτρισμό. Η λύση ηταν να βγάλω την μπαταριούλα της μητρικής για κανα 5λεπτο και να ανταλλάξω τις θέσεις απο τις μητρικές(2 ram). Με αυτην την μέθοδο έχω σωθεί κανα 5αρι φορές αλλα τώρα είναι μόνιμο, δεν δείχνει τπτ λέμε sos μήπως θέλει να πάρω μια νέα μητρική???

Εχω μια GIGABYTE GA-946GMX-S2

φίλε μου πρέπει να αναγράψεις κάποια στοιχεία απο τον υπολογιστή σου.

απο τι αποτελείτε πές μας.

τροφοδοτικό ποιό έχεις;;

μητρική μας έχεις πεί.τα υπόλοιπα θέλουμε

άλλο στατικός ηλεκτρισμός και άλλο η μπαταρία του.

γράψε μας επιτέλους απο τι αποτελείτε ο υπολογιστής σου για να σου λυθεί το πρόβλημα σου.

αν τα λές μισά δεν πρόκειτε να σε βοήθησει κανείς,χωρίς να ξέρει το συστημά σου.

Επεξ/σία από coolerman
Δημοσ.

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Code2Quad Q6600
Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή Intel Code2Quad Q6600 2,4GHZ 1066MHz 8MB cache memory
Μητρική GIGABYTE GA-946GMX-S2
Μνήμη DDR2 2048MB 667MHz
Σκληρός Δίσκος 1 TERRABYTE (2 x 500GB)
Floppy Disk CARD READER
Κάρτα Γραφικών Nvidia GF8600GT 512MB
Δέκτης TV/Radio -
Κάρτα Ήχου ALC889A
Τροφοδοτικό LPK9-4 Power Supply ATX 400W

Οπτικό Μέσο DVD+ -RW Dual Layer
Modem 56Kbps V.92
Κάρτα Δικτύου Mbps 1*GbE LAN (Realtek 8110SC)
Θύρες Σύνδεσης 8*(4 by cable) , 2xPCI, 1 x PCI-e ,1 x PCI-e 16x

Δημοσ.
Τροφοδοτικό LP-K9-4 Power Supply ATX 400W

άλλο τροφοδοτικό έχεις για δοκιμή;;η έστω δανεικό απο κανέναν φίλο/φίλη σου;;

σαν το σκυλί/λαγωνικό Κ9.. :P

Δημοσ.

βγαλε οσες συσκευες μπορεις πανω απ το pc πχ καρτα γραφικον και οδηγησε την οθονη απο την μητρικη βγαλε τις μνημες αν εχεις 2 και τρεξε με μια και εναλαξ. και βλεπουμε

Δημοσ.

Οι πιο πολλές πιθανότητες δίνονται στη μητρική...

Αν δεν μπορείς να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό όμως δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα σίγουρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...