Nihilist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ξαφνικά χθες ενώ πήγε σε κατάσταση αναμονής ο υπολογιστής κουνάω το ποντίκι και εμφανίζει το προφίλ μου που πρέπει να κλικάρω πάνω του ή να πατήσω έντερ για να μπω. Προχθές δεν το έκανε όμως και όταν κουνούσα το ποντίκι με έβγαζε στην επιφάνεια εργασίας. Γιατί;
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Γιατι με καποιο τροπο ενεργοποιηθηκε η απαιτηση κωδικου οταν το pc σου επανερχεται απο αναμονη. Δεν εχω windows μπροστα μου τωρα, αλλα το συγκεκριμενο ειναι καπου μεσα στις επιλογες διαχειρησης ενεργειας. Κανε ενα κοπο και αλλαξε και τον τιτλο σε κατι πιο περιγραφικο...
Nihilist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Γιατι με καποιο τροπο ενεργοποιηθηκε η απαιτηση κωδικου οταν το pc σου επανερχεται απο αναμονη. Δεν εχω windows μπροστα μου τωρα, αλλα το συγκεκριμενο ειναι καπου μεσα στις επιλογες διαχειρησης ενεργειας.<br><br>Κανε ενα κοπο και αλλαξε και τον τιτλο σε κατι πιο περιγραφικο... Δεν ζητάει όμως κωδικό. Sent from my iPhone using Insomnia
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν ζηταει επειδη δεν εχεις ορισει εσυ καποιο κωδικο για το χρηστη σου. Αν ειχες κωδικο, θα τον ζηταγε. http://www.sevenforums.com/tutorials/10024-password-require-wakeup.html
Nihilist Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τελικά είχε δημιουργηθεί ένας λογαριασμός ASP.net . Τον διέγραψα και όλα έγιναν μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα