Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Απο οταν αλλαξα καρτα γραφικων, αρκετες φορες οταν ανοιγω τον υπολογιστη και παει να βγαλει το Windows is loading ξαφνικα κανει επανεκινηση και βγαζει την οθονη που επιλεγεις πως να μπεις στα windows(safe mode, last known good configuration κτλ) και μετα μπαινει κανονικα στα windows. Τι μπορει να δημιουργει το προβλημα?

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz (OC @ 3GHz)

CPU Cooler: Thermaltake MaxOrb CL-P0369

GPU: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB

Motherboard: MSI P7N SLI

RAM: 4GB DDR2 (2x Aeneon 1GB DDR2 667MHz  / 1x GOOD RAM DDR2 2GB 800MHZ)

PSU: Thermaltake Toughpower 750w

Hard Disks: Samsung 840 SSD 128GB & WD 320GB & WD 640GB

Monitor: Samsung SyncMaster 2243NW

Δημοσ.

Λογικά η κάρτα είναι ο πρώτος ένοχος. Έβαλες σωστά τους drivers? έβγαλες τους παλιούς?

Δες και το δίσκο καλού κακού με το HDsentinel

Δοκίμασε τη παλιά κάρτα να βεβαιωθείς..

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζω σωστα? εχεις 3 ram οι 2 στα 800 και η αλλη στα 667? αυτο ειναι λαθος, πρεπει παντα να τρεχουν στην ιδια ταχυτητα. Μηπως αυτο σου δημιουργει τα προβληματα? για κανε εκκινηση μονο με τις 667.

Δημοσ.

Μα τις ίδιες Ram είχε και πριν απ ότι κατάλαβα και δεν είχε πρόβλημα με τη παλιά κάρτα.

Λογικά οι μνήμες θα ειναι με τη χαμηλότερη ταχύτητα και αν υπήρχε ασυμβατότητα θα έπρεπε να την είχε και πριν.

Σίγουρα είναι καλλίτερο να είναι όλες ίδιες και dual channel

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι η RAM απλώς η 800αρα θα τρέχει ως 667. Λογικά κάρτα είναι αφού πριν την αλλαγή της δεν έκανε τίποτα.

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν ειναι η καρτα σιγουρα, τοτε κατι τρεχει με τους drivers Οπως ειπωθηκε παραπανω. Απεγκατασταση με το software της amd και επανεγκατασταση τους πιο προσφατους.

Δημοσ.

Απο οταν εβαλα την καινουργια καρτα μου το κανει. Η παλια δεν δουλευει, οποτε δεν μπορω να την βαλω για τεστ. Πριν εγκαταστησω την καρτα ειχα κανει απεγκατασταση τους nvidia drivers απο το control panel. Μηπως δεν ηταν αρκετο?

Δημοσ.

Driver fusion για πλήρη αφαίρεση των nv driver, atiman unistaller για την απεγκατάσταση των amd drivers και επανεγκατασταση των τελευταίων beta απο το site της amd

• Like 1
Δημοσ.

Driver fusion για πλήρη αφαίρεση των nv driver, atiman unistaller για την απεγκατάσταση των amd drivers και επανεγκατασταση των τελευταίων beta απο το site της amd

Οκ. Εκανα αυτα που ειπες και φενεται πως εφτιαξε. Ειχαν μεινει οντως υπολειματα απο τους Nvidia drivers. Ευχαριστω παιδια!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα ακυρο παιδια. Μου το εκανε παλι. Το περιεργο ειναι οτι χθες που εκανα ποσες επανεκιννησεις δεν μου συνεβει, ενω σημερα που ανοιξα πρωτη φορα τον υπολογιστη παλι τα ιδια. Τι στο καλο γινεται?

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε Walker. Λογικα θα το αφησω το βραδυ να το κανει.

Δοκιμασα να κανω Repair το startup των windows μεσω του dvd και μου εβγαλε το εξης μηνυμα:

"If you have recently attached a device to this computer, such as a camera or portable music player, remove it and restart your computer.  If you continue to see this message, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance."

Το ιδιο και την 2η φορα που το δοκιμασα. Μετα αφου εκανα restart, μολις μπηκα στην επιφανεια εργασιας ακουστηκαν οι ηχοι που κανει οταν βαζεις και βγαζεις το usb (δεν προσεξα με ποια σειρα), χωρις να εχω κανει κατι εγω. Νομιζω οτι δεν ειναι η 1η φορα που το κανει αυτο, οποτε αυτο μαλλον ειναι η αιτια του προβληματος. Το θεμα ειναι γιατι το κανει αυτο? Πιο device το προκαλει?

Δημοσ.

κανε το memtest που σου λεει ο περιπατητης αλλα σαν conflict ακουγεται αυτο. Για κανε ενα clear cmos και δες αν εισαι και bios update φιλε.

Αυτο με τους ηχους στο desktop το επεξηγεις λιγο δυσνοητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...