jessian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 re paizei kanonika to san andreas ? 8umame to xa kateuasei pio palia kai eixe provlhma sumvatothtas
panos- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 re paizei kanonika to san andreas ? 8umame to xa kateuasei pio palia kai eixe provlhma sumvatothtas τι να σου πω Untitled4.png Untitled3.png ωραια!! αλλα τα προγραμματα πως τα ετρεξες απο το desktop? καλο ωραιο Καποια στιγμη θα ανεβασω και το δικο μου...
thodoris20s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τα widget που έχεις φιλαράκι για system, disk, network κλπ πως τα βάζεις; Μπαίνουν σε windows 8.1? Πιάνουν πολύ ραμ στο σύστημα;
ektor7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ωραια!! αλλα τα προγραμματα πως τα ετρεξες απο το desktop? Σορυ για την καθυστεριση τωρα το ειδα! Αν δεν βρηκες μεχρι τωρα πια ειναι η εφαρμογη,ειναι το modernmix!
thodoris20s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αυτή λέω φίλε μου την πρώτη εικόνα. Το οριζόντιο δεξιά που είναι
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Όπως σου έγραψα και στο Pm έχω βάλει το πρόγραμμα rainmeter. Από ότι είδα είχα βάλει το default skin. Να πως φαίνεται αν βάλεις όλες τις επιλογές. Επίσης,δεν πιάνει ούτε χώρο ούτε ram.(πολύ λίγο).Ειδικά αν έχεις ssd δεν θα δεις καθόλου διαφορά στο boot αλλιώς 1-2 sec.
thodoris20s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τα ενεργοποίησα όλα και μου είναι έτσι http://file:///C:/Users/Thodoris/Dropbox/Screenshots/Screenshot%202015-01-08%2020.54.41.png Όπως σου έγραψα και στο Pm έχω βάλει το πρόγραμμα rainmeter. Από ότι είδα είχα βάλει το default skin. Να πως φαίνεται αν βάλεις όλες τις επιλογές. Επίσης,δεν πιάνει ούτε χώρο ούτε ram.(πολύ λίγο).Ειδικά αν έχεις ssd δεν θα δεις καθόλου διαφορά στο boot αλλιώς 1-2 sec. Τα ενεργοποίησα όλα και μου είναι έτσι. Sorry τώρα έμαθα πως να ανεβάζω φώτο Edit* Το βρήκα τελικά είναι το Enigma skin! Σε ευχαριστώ φίλε όπως και να χει και σόρρυ άμα σε ζάλισα Τα ενεργοποίησα όλα και μου είναι έτσι http://file:///C:/Users/Thodoris/Dropbox/Screenshots/Screenshot%202015-01-08%2020.54.41.png Τα ενεργοποίησα όλα και μου είναι έτσι. Sorry τώρα έμαθα πως να ανεβάζω φώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα