tasos41997 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αφήσω έναν υπολογιστή πολλές ώρες ανοιχτό μπορεί να πάθει κάτι ; Δηλαδή 2-3 μέρες σε λειτουργία χωρίς να τον κλείσω. Μπορεί να προκαλέσει κάποια βλάβη στο Hardware ;
menios97 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εγώ έχει τύχει να τον αφήσω μέχρι 20-25 μέρες ανοιχτό για να κατεβάζει και δεν έπαθε τίποτα τώρα για 2-3 μέρες δεν νομίζω να πάθει κάτι μόνο πρόσεχε θερμοκρασίες
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εγω παλι θα ελεγα οτι εαν οι θερμοκρασιες ειναι καλες,τοτε καλυτερα το Pc να δουλευει συνεχομενα παρα αυτο το ανοιξε κλεισε ανοιξε κλεισε.
stratos_21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Να πάθει κάτι όχι,το πολύ-πολύ η ΔΕΗ να σου στήσει κανένα άγαλμα(όπως και σε όλους μας δηλαδή!)
AiWaaa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εγω παλι θα ελεγα οτι εαν οι θερμοκρασιες ειναι καλες,τοτε καλυτερα το Pc να δουλευει συνεχομενα παρα αυτο το ανοιξε κλεισε ανοιξε κλεισε. Για πιο λόγο ? Καταπόνηση σκληρού ?
Hawk7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Για πιο λόγο ? Καταπόνηση σκληρού ? Νομιζω οτι ο φιλος στο ειπε γενικως λογω συστοδιαστολων,καταπονειται γενικως το συστημα. Βεβαια με προσωπικη εμπειρια πανω σε αυτο,δεν το παρατηρησα. Τον ανοιγωκλεινω για χρονια.Μεχρι στιγμης δεν προσεξα κατι. Για να το λενε ομως καποιοι με περισσοτερες γνωσεις και εμπειρια,κατι θα παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα