Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ...

Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο μέρος του Forum αλλά...

αυτό τον καιρό ψάχνω για καινούρια ακουστικά και θέλω να ζητήσω την γνώμη σας...

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα ή μοντέλο που να μου προτείνετε για καλή απόκριση σε μουσική ή ταινίες?

Είμαι ανάμεσα σε αυτή τα 2 της SONY : 1) Sony MDR ZX100

2) Sony EX MDR-EX50LP

Να αγοράσω κάποιο απ' αυτά?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ...

Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο μέρος του Forum αλλά...

αυτό τον καιρό ψάχνω για καινούρια ακουστικά και θέλω να ζητήσω την γνώμη σας...

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα ή μοντέλο που να μου προτείνετε για καλή απόκριση σε μουσική ή ταινίες?

Είμαι ανάμεσα σε αυτή τα 2 της SONY : 1) Sony MDR ZX100

2) Sony EX MDR-EX50LP

Να αγοράσω κάποιο απ' αυτά?

Ευχαριστώ!

θέλεις σε ψείρες;; η ακουστικά κεφαλής;;

μόνο απο publik η και απο άλλο κατάστημα εκεί  κοντά σε εσένα?

Δημοσ.

εγώ είχα πάρει το δέυτερο και τα είχα στο κινητό κάνουν καλή δουλειά ποιότητα μπάσα όλα καλά το άλλο μοντέλο δεν το ξέρω

Δημοσ.

θέλεις σε ψείρες;; η ακουστικά κεφαλής;;

μόνο απο publik η και απο άλλο κατάστημα εκεί  κοντά σε εσένα?

Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αρκεί να είναι άνετα! 

Προτιμώ public επειδή είναι κοντά σε μένα και δεν πληρώνω μεταφορικά...Στην χειρότερη μπορεί να κινηθώ και προς πλαίσιο!

Ποιο μοντέλο προτείνεις ?

εγώ είχα πάρει το δέυτερο και τα είχα στο κινητό κάνουν καλή δουλειά ποιότητα μπάσα όλα καλά το άλλο μοντέλο δεν το ξέρω

Και εγώ αυτά θα έπαιρνα λόγω εύρους συχνότητας που μπορούν να αποδώσουν αλλά απ' την άλλη το πρώτο μοντέλο έχει καλύτερες αξιολογήσεις!

Δημοσ.
Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αρκεί να είναι άνετα! 

Προτιμώ public επειδή είναι κοντά σε μένα και δεν πληρώνω μεταφορικά...Στην χειρότερη μπορεί να κινηθώ και προς πλαίσιο!

Ποιο μοντέλο προτείνεις ?

πήγαινε στα sony zx100 δεν έχεις και πολλές επιλογές.

κοίταξε και αυτά Link.png Site: http://www.public.gr/product/aksesoyar/ihos/headphones/panasonic-rp-djs200e-akoystika-mayro/prod3070040pp/">Panasonic RP-DJS200

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι?

Το ανθρώπινο αυτί (απ'οσο ξέρω) αντιλαμβάνεται ήχους συχνότητας περίπου από 20 Hz έως 22.000 Hz...

Το ότι υπάρχουν ακουστικά που αποκρίνονται π.χ από 12 Hz έως 25.000 Hz δεν είναι λίγο υπερβολικό?

Γιατί κατασκευάζουν ακουστικά με τόσο μεγάλο εύρος απόκρισης?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι?

Το ανθρώπινο αυτί (απ'οσο ξέρω) αντιλαμβάνεται ήχους συχνότητας περίπου από 20 Hz έως 22.000 Hz...

Το ότι υπάρχουν ακουστικά που αποκρίνονται π.χ από 12 Hz έως 25.000 Hz δεν είναι λίγο υπερβολικό?

Γιατί κατασκευάζουν ακουστικά με τόσο μεγάλο εύρος απόκρισης?

Hz = κύκλοι ανά δευτερόλεπτο, η συχνότητα της ταλάντωσης.καλύτερη "ακουστική"

υπάρχουν και ακουστικά με απόκριση Hz 40000

επίσης τα panasonic έχουν κωνο/ηχείο απο νεοδύμιο ενω τα sony έχουν φερίτη κώνο/ηχείο.

άλλη απορία;;?? :P :P

Δημοσ.

Hz = κύκλοι ανά δευτερόλεπτο, η συχνότητα της ταλάντωσης.καλύτερη "ακουστική"

υπάρχουν και ακουστικά με απόκριση Hz 40000

επίσης τα panasonic έχουν κωνο/ηχείο απο νεοδύμιο ενω τα sony έχουν φερίτη κώνο/ηχείο.

άλλη απορία;;?? :P :P

Φίλε το ξέρω ότι η συχνότητα ταλάντωσης μετράται σε Hz...

Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί κατασκευάζονται ακουστικά που παράγουν ήχους μεγαλύτερου εύρους συχνοτήτων από αυτούς που αντιλαμβάνεται το αυτί!

Δηλαδή, είναι πολύ αισθητή η διαφορά ανάμεσα στα headphones της Panasonic και σ'αυτά που έχουν απόκριση έως 40.000 Hz?

Ακόμα . τι διαφορά έχουν τα κωνο/ηχεία από νεοδύμιο και τα κωνο/ηχεια από φερίτη?

Δημοσ.
Δηλαδή, είναι πολύ αισθητή η διαφορά ανάμεσα στα headphones της Panasonic και σ'αυτά που έχουν απόκριση έως 40.000 Hz?

Ακόμα . τι διαφορά έχουν τα κωνο/ηχεία από νεοδύμιο και τα κωνο/ηχεια από φερίτη?

είναι και ποιό ακριβά,ποιό πολύ για επαγγελματική χρήση αυτές η "κατηγορίες",καλύτερο ήχο θα έχει;δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο.απο τι υλικα ειναι κατασκευασμένο.υπάρχουν εταιρίες που δεν είναι πολύ γνωστές.

λένε οτι είναι έχουν καλύτερη "συμπεριφορά" με τα μαγνητικά πεδία και έχουν καλύτερο "ακουστικό" ήχο που φτάνει στο αυτί σου

πίσω απο την panasonic κρύβεται μια απο τις καλύτερες εταιρίες ήχου η technics( panasonic/Matsushita)

Δημοσ.

Ο λόγος είναι μάλλον ψυχοακουστικός, δηλαδή σε επιρρεάζουν ακόμα και συχνότητες στα ακουσιτκά στις οποίες δεν μπορεί να συντονιστεί καλά το τύμπανο.

• Like 1
Δημοσ.

είναι και ποιό ακριβά,ποιό πολύ για επαγγελματική χρήση αυτές η "κατηγορίες",καλύτερο ήχο θα έχει;δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο.απο τι υλικα ειναι κατασκευασμένο.υπάρχουν εταιρίες που δεν είναι πολύ γνωστές.

λένε οτι είναι έχουν καλύτερη "συμπεριφορά" με τα μαγνητικά πεδία και έχουν καλύτερο "ακουστικό" ήχο που φτάνει στο αυτί σου

πίσω απο την panasonic κρύβεται μια απο τις καλύτερες εταιρίες ήχου η technics( panasonic/Matsushita)

Ο λόγος είναι μάλλον ψυχοακουστικός, δηλαδή σε επιρρεάζουν ακόμα και συχνότητες στα ακουσιτκά στις οποίες δεν μπορεί να συντονιστεί καλά το τύμπανο.

Ποιο μοντέλο απ' τα δυο (sony vs panasonic) μου προτείνετε?

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο απ' τα δυο (sony vs panasonic) μου προτείνετε?

αν διαθέτεις αυστηρά 20 ευρώ πήγαινε στα sony.

Δημοσ.

αν διαθέτεις αυστηρά 20 ευρώ πήγαινε στα sony.

Μάλλον τα sony θα παραγγείλω τελικά!

Το "καρφί" των συγκεκριμένων headphones που βάζω στην έξοδο ακουστικών της συσκευής μου είναι το κλασσικό?

Τι είναι οι 30mm drivers?

Δημοσ.

Μάλλον τα sony θα παραγγείλω τελικά!

Το "καρφί" των συγκεκριμένων headphones που βάζω στην έξοδο ακουστικών της συσκευής μου είναι το κλασσικό?

Τι είναι οι 30mm drivers?

το καρφί είναι mini 3.5mm

το μέγεθος του οδηγού/driver δεν είναι και τόσο σημαντικό, αν και συνήθως μεγαλύτερη οδηγοί/driver 30mm/40mm/50mm έχουν βαθιά μπάσα

Δημοσ.

το καρφί είναι mini 3.5mm

το μέγεθος του οδηγού/driver δεν είναι και τόσο σημαντικό, αν και συνήθως μεγαλύτερη οδηγοί/driver 30mm/40mm/50mm έχουν βαθιά μπάσα

Παρήγγειλα τα SONY τελικά φίλε!

Ευχαριστώ για την βοήθεια και ελπίζω να μην σε έπριξα με τις ερωτήσεις μου! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...