Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παλικαρια.

Καλο μηνα, καλο καλοκαιρι ναχουμε.

Θελω να σας ρωτησω τι παιζει με τις υδροψυξεις στα pc?Εχω δει σε πολλα pc πλεον να βαζουν ψυκτρα (ναι ψυκτρα πρεπει ναμαι δεν ειμαι και σιγουρος ομως) και να περνανε 2 λαστιχα προς την μερια του επεξεργαστη.Υπαρχουν καλυτερες θερμοκρασιες να φανταστω ετσι?

Τι εξωπλισμος χρειαζετε για να γινει αυτο και θα ηθελα να ξερω αν κοστιζει πολυ.

Φανταζομαι το δικο μου κουτι (το γραφω στην υπογραφη μου) θα δεχετε υδροψυξη (σαν να το ειχα διαβασει οταν το ειχα παραγγηλει) ή κανω λαθος?

Επεισης εχω δει και αλλο ενα συστημα υδροψυξης οπου μεσα στο κουτι υπαρχουν τοποθετημενα κατι δοχεια οπου εκει μεσα εχει νερο και αυτη την φορα με μεγαλυτερα λαστιχα το πηγαινουν στον επεξεργαστη, αυτο νομιζω πως θα ειναι πιο ακριβο και θα ειναι ολοκληρη ιστορια ετσι δεν ειναι?

Οριστε και ενα βιντεακι απο το τελευταιο σκηνικο που σας περιεγραψα μηπως δεν καταλαβατε ακριβως τι ηθελα να πω. Link.png Site:

Καλυτερο και ολοκληρομενο το συστημα θα φενετε στο παρτ 3 του βιντεο απο πανω αλλα τεσπα.Αποτι βλεπω και αποτι καταλαβα αυτο θαναι πολυ ακριβο οποτε εξηγηστε μου λιγο τι παιζει με το 1ο που σας ειπα. 

Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη μια γιατί δε το έπιασα...

1)Φαντάζομαι θα λες κάτι τέτοιο?

index.php?app=core&module=attach&section

2)Άμα θες να φτιάξεις εσύ υδρόψυξη (όπως στο βίντεο) πρέπει να έχεις φράγκα...

Δημοσ.

για custom loop μαζί με κάρτα να υπολιγίζεις περίπου 500-600 ευρώ για κάτι καλό.

προφανώς για το σύστημα που έχεις δεν αξίζει για κανένα λόγο αφού όσο κάνει η υδρόψυξη κάνει και το pc :P

ακόμα ούτε έτοιμη υδρόψυξη αξίζει να βάλεις αφού έχεις cpu με κλειδωμένο πολλ/στη άρα δεν μπορείς να κλοκάρεις.

αν έχεις θέμα με θόρυβο πέρνεις μια ήσυχη αερόψυκτρα

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη μια γιατί δε το έπιασα...

1)Φαντάζομαι θα λες κάτι τέτοιο?

index.php?app=core&module=attach&section

Ναι τετοιο πραγμα εννοουσα.

Την υδροψυξη που εβαζε ο τυπος στο βιντεο οπως τοβλεπα καταλαβα οτι ηθελα πολλα χρηματα.

για custom loop μαζί με κάρτα να υπολιγίζεις περίπου 500-600 ευρώ για κάτι καλό.

προφανώς για το σύστημα που έχεις δεν αξίζει για κανένα λόγο αφού όσο κάνει η υδρόψυξη κάνει και το pc :P

ακόμα ούτε έτοιμη υδρόψυξη αξίζει να βάλεις αφού έχεις cpu με κλειδωμένο πολλ/στη άρα δεν μπορείς να κλοκάρεις.

αν έχεις θέμα με θόρυβο πέρνεις μια ήσυχη αερόψυκτρα

Δεν αξιζει να βαλω ουτε αυτο που εβαλε ο φιλος παραπανω σε σποιλερ?

Δημοσ.

Την υδροψυξη που εβαζε ο τυπος στο βιντεο οπως τοβλεπα καταλαβα οτι ηθελα πολλα χρηματα.

Όχι...καλύτερα να πάρεις μια αεροψυχτρα όπως είπε και ο haris...

Άμα θες για την πλάκα σου κάντο και έχεις λεφτά που να σου περισσεύουν...

Γυρω στα 100 ευρώ κάνει πάντως να ξέρεις...

corsair h100i είναι αυτή στη φωτο

http://www.skroutz.gr/s/2618897/Corsair-Hydro-Series-H100i-Extreme-Performance-CPU-Cooler.html

Δημοσ.

γιατί να πετάξεις 100 ευρώ έτσι? δεν έχει νόημα αφού δεν πρόκειται ποτέ να την αξιοποιήσεις και 100 ευρώ για μόστρα προσωπικά τα βρίσκω πολλά.

με μια αερόψυκτρα θα είσαι άρχοντας. 

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω παιδια.Φυσικα και δεν μου περισευουν τοσα χρηματα και αφου θα μου ειναι αχρηστο το αφηνω στην ακρη.

Σε τι ακριβως θα χρησιμευε αυτο το συστημα?Αυτο ηθελα να μαθω περισσοτερο.

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω παιδια.Φυσικα και δεν μου περισευουν τοσα χρηματα και αφου θα μου ειναι αχρηστο το αφηνω στην ακρη.

Σε τι ακριβως θα χρησιμευε αυτο το συστημα?Αυτο ηθελα να μαθω περισσοτερο.

θα χρησίμευε στο να κρατάει τις θερμοκρασίες σε χαμηλό επίπεδο όταν ένας επεξεργαστής έχει υπερχρονιστεί.

το custom loop προσφέρει τα ίδια με την διαφορά οτι μπορείς να ψύξεις κάρτες γραφικών,motherboard(chipset,mosphets κλπ).

επίσης επιλέγεται όταν θες να ξερφορτωθείς θορυβόδης ανεμιστήρες σε κάρτες γραφικών και γενικότερα να έχεις ένα ποιο ύσηχο σύστημα.πλέον δεν ισχύει αυτό γιατί οι κάρτες έχουν αρκετά καλά και ύσηχα συστήματα ψύξης

Δημοσ.

το κουτι που χρησιμοποιει κοστιζει γυρω στα 368 ευροο..η υδροπση3η καπου στα 300 επισης χρειαζεσε και συγκεκριμενο μοδερμποαρντ..και γενικα για τετοιο πσ φτανεισ στο 3χιλιαροοο..οποτε αστο :)

εγω προσωπικα εχω αφτην http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.legitreviews.com/images/reviews/1580/antec_h20_620_001.jpg&imgrefurl=http://www.legitreviews.com/article/1580/&h=312&w=550&sz=21&tbnid=FJSMGSrl-I9L5M:&tbnh=90&tbnw=159&zoom=1&usg=__uqeQr5ZUQdpgvMG6iuI3Zvq6b5c=&docid=QEEP7cFeho4JfM&sa=X&ei=U-mrUY-cJaOg0wWi4IGQDg&ved=0CEQQ9QEwAg&dur=1388

την αγορασα στα 70 ευρω..ειναι παρα πολυ καλη ^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...