NIKOSKURT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδες εχω το παραπανω λαπτοπ και πλεων οταν παταω να ανοιξει... το μονο που βλεπω ειναι μια μαυρη οθονη ..αλλα φωτεινη ! και καμια φορα απλα μαυρη !εχω βγαλει την Ram τοτε ειναι μαυρη !εχω κανει drain την μπαταρια και τιποτα !αλλα το περιεργο ειναι οτι στις τοσες φορες ... εχει ανοιξει 3-4 φορες με το λογοτυπο της Samsungγια F2 menu κτλ ... εχω προλαβει να πατησω να μπει στο bios αλλα εκει παγωσε !καποια γνωμη? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2013 από NIKOSKURT
coolerman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 κανεις ? να το πεταξω ? τον δίσκο τον έκανες σε άλλο Pc τεστ αν λειτουργεί;; το λάπτοπ το ακούς λειτουργεί; σε εξωτερική οθόνη απο έξοδο vga του λάπτοπ δοκίμασες να δείς έαν έχει εικόνα;;σε περίπτωση που έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών. μην το πετάξεις..δώσε το σε εμένα
stratos_21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κάτσε πριν πετύχεις κανέναν από το παράθυρο. 1)Αν μπορείς να βρεις άλλες ram,και να δοκιμάσεις,καλώς.(Τουλάχιστον είναι DDR3) 2)Δοκίμασε είτε αποσυνδέοντας τον σκληρό του,είτε αν σε αφήσει να μπεις BIOS και να αλλάξεις το priority,με εξωτερικό μέσο μια live διανομή linux,μπας και κλάταρε ο HDD 3)Άνοιγμα και τσεκάρισμα ότι δουλεύει το φανάκι της ψύκτρας,και αν δουλεύει και έχει πιάσει μάκα ένα καθάρισμα με το σεσουάρ στο κρύο. * και ότι είπε ο cooler
NIKOSKURT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εβαλα και αλλο HDD το ιδιο ... το εκανα χωρις HDD το ιδιο !ραμ δεν μπορεσα να βρω για να τεσταρω!και σε VGA αλλη δεν καταφερα να βγαλω σημααπλα οn off on off οπως ειπα καμια φορα ανοιγει ... με logo samsung κ προλαβαινω να πατησω f2 και frezzαρει ...οποτε η οθονη φαινετε οτι ειναι οκ!τωρα να το ανοιξω full για σκονες κ καμια παστα εμεινε?
stratos_21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Να υποθέσω είναι 2*2 η ραμ σου?Άρα λογικά δοκίμασες να βγάλεις κάθε φορά το ένα από τα δύο και να το ανοίξεις?Αν ναι,ΟΚ πάσο,μου φαίνεται απίθανο να τα έπαιξαν και οι 2.Δες μόνο αν τα pinάκια της υποδοχής έχουν στραβώσει π.χ. Μετά δοκίμασε και καθαρισμό,πάστα κλπ,αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό.Τις τελευταίες φορές που δούλεψε ανέβαζε τίποτα θερμοκρασίες,η αν δεν το παρακολουθούσες,το άκουγες να μουγκρίζει?
NIKOSKURT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εχει μια μνημη μονο... 2αρα ... ψαχνω μηπως βρω καμια αλλη και τουλαχιστον πω οτι δεν φταιει και αυτη ...παντως αλλαξα θεση με αυτην τωρα αλλα τα ιδια !οχι εκει που επαιζε εκλεισε κ αυτο ! ε λεω να το κοιταξω να το ανοιξω μια και οτι γινει
stratos_21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ΟΚ,γράψε λάθος,μάλλον δεν έβλεπα το ίδιο μοντέλο. αυτά κοιτούσα: http://www.expertreviews.co.uk/laptops/277672/samsung-r530/specifications http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP-R530-JA02US-specs
NIKOSKURT Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 τελικα το εκανα βιδες αλλαξα παστες καθαρισα και τιποτα ! μονο μια ραμ εμεινε αν βρω για να δοκιμασω ! αλλιως παιζει να καηκε κατι καπως !! Rip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα