eleni435 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ο υπολογιστης μου δεν κανει εκκηνηση...γενικά δεν λειτουργεί!βρίσκομαι σε απόγνωση!τι μπορω να κάνω?
veteranos123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Να μας πεις αναλυτικά από τι αποτελείται ο υπολογιστής.
eleni435 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Βασικα είμαι λιγο άσχετη με αυτα.δεν υπάρχει κάτι που να μπορω να δοκιμάσω χωρίς τις συγκεκριμενες πληροφοριες(επειδή δεν τις ξέρω)?
coolerman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 απο βίδες γνωρίζεις;; πρέπει να ανοίξεις το κουτί,για να δείς τι έχει μέσα..αυτό είναι απλό. ανέβασε μερικές φωτό.
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Για να μη μπλεξεις ακομα με το τι εξαρτηματα εχεις, ποτε αρχισαν τα προβληματα? Στο ξεκαρφωτο ή μετα απο καμια πτωση τασης/διακοπη ρευματος? δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο ρευματος απο τον υπολογιστη και να το ξαναβαλεις μετα απο κανα τεταρτο/εικοσαλεπτο.
snip3r Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το τροφοδοτικο σου είναι λειτουργικό (Δουλεύει σωστά και περνάει ρεύμα); Το 24πινο της μητρικής και το 4πινο/8πινο του επεξεργάστη είναι σωστά τοποθετημένα-κουμπωμενα; τΑ καλώδιακια του κουτιου (PLED)είναι στην σωστή θέση στην μητρική(+ -); Sent from my iPhone 5 using Insomnia
eleni435 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τον τελευταίο καιρό έτσι στα ξαφνικά κολλούσε για μερικά δευτερόλεπτα αλλά ελεγχα το antivirus και δεν μου έβγαζε κάποιον ιό...και σημερα ξαφνικά δεν ανοίγει,θα προσπαθήσω να κάνω οτι μου ειπατε
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Βγαλε το ρευμα και οσο το εχεις εκτος, ανοιξε το κουτι και βγαλε φωτογραφιες οπως σου ειπαν παραπανω ωστε να δουμε τι βρισκεται μεσα. Για να ανοιξεις θελεις σταυροκατσαβιδο .
eleni435 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ένταξη,ευχαριστώ πολύ ,όταν το κάνω θα ανεβάσω φωτογραφίες
skfn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το ιστορικό σου δείχνει τροφοδοτικό για πρώτο ύποπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα