Προς το περιεχόμενο

Samsung Slim Retail External 3D Blu Ray Writer 72 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απλά ελέω της 3D TV και του άρτι αφηχθείσα 3D Projector έχω κάποιες ταινίες 3D Bluray και σκέφτομαι να "αποκτήσω'' και κάποιες ακόμα για να ευχαριστιέμαι το 3D!!!

Το ξέρεις βέβαια ότι όλα τα επιτραπέζια Bluray players κατασκευασμένα μετά το Φεβρ. 2012 δεν παίζουν αντιγραμμένα δισκάκια έτσι;

Εάν το 3D player που έχεις γράφει τη λέξη "Cinavia" στο manual (κάνε μια αναζήτηση στο pdf), μην μπεις καν στον κόπο να αντιγράφεις δισκάκια...

Δημοσ.

Το ξέρεις βέβαια ότι όλα τα επιτραπέζια Bluray players κατασκευασμένα μετά το Φεβρ. 2012 δεν παίζουν αντιγραμμένα δισκάκια έτσι;

Εάν το 3D player που έχεις γράφει τη λέξη "Cinavia" στο manual (κάνε μια αναζήτηση στο pdf), μην μπεις καν στον κόπο να αντιγράφεις δισκάκια...

Με προβλημάτισες! Μας έφεραν bluray γάμου και το player το έπαιξε κανονικά. Εμείς που θέλουμε να αντιγράψουμε αυτόν τον δίσκο, δεν θα παίζουν στο player τα αντιγραμμένα δισκάκια? ή μήπως εννοείς ότι εαν νοικιάσω μια ταινία και την αντιγράψω τότε ο δίσκος δεν θα παίζει στο player?

Δημοσ.

Με προβλημάτισες! Μας έφεραν bluray γάμου και το player το έπαιξε κανονικά. Εμείς που θέλουμε να αντιγράψουμε αυτόν τον δίσκο, δεν θα παίζουν στο player τα αντιγραμμένα δισκάκια? ή μήπως εννοείς ότι εαν νοικιάσω μια ταινία και την αντιγράψω τότε ο δίσκος δεν θα παίζει στο player?

Δεν εννοεί αυτό.

Εννοεί την αντιγραφή πρωτότυπων ταινιών που προστατεύονται με Cinavia.

Τα BD που φτιάχνουμε είτε με γάμους είτε με βαφτίσια κλπ (φτιάχνω και εγώ με το δικό μου ψηφιοποιημένο υλικό από βιντεοκασέτες) παίζουν μια χαρά σε όλα τα BD players (εάν δεν υπάρχει άλλου είδους ασυμαβατότητα).

Απλά ελέω της 3D TV και του άρτι αφηχθείσα 3D Projector ...

Στην αρχή σκέφτηκα να το ξεπεράσω αλλά επειδή παρέθεσαν και άλλοι αυτή τη φράση είπα να γράψω δυο λόγια. Αν και ξεκίνησεις την πρόταση, πολύ σωστά, με το "ελέω της 3D TV", στη συνέχεια βγάζεις μάτια με το "του άρτι αφιχθείσα 3D Projector" ...

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις, για το σχόλιο αυτό.

Δημοσ.

Οταν θα σκάσει κυριολεκτικά η μεταφορικά ο δίσκος των 2 terra να δω τι θα κάνετε.

Ολα χρειάζονται και ο δίσκος και τα blu-ray,DVD για αποθήκευση και όχι μόνο.

Ενα blu-ray, DVD βαφτισης ή γάμου σε φίλους και συγγενείς σε σκληρό δίσκο θα το δώσετε?

ΝΑΙ.. Εξωτερικο και μαλιστα 3'5αρι με Extra power :P

ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΩ.. Καλη μας εβδομαδα.. Υγ.. εχω και εγω Blue-Ray Recorder.. Δεν εχω μετανιωσει.. 

Εγγραφη 4 Blu-ray 25gb Τις σημαντικοτερες ΦΩΤΟ και Αρχεια.. μετα απο ενα ΜΠΟΥΜ του δισκου μου... Simply COPY THEM FROM BLU-RAY ;) 

Δημοσ.

Τα bluray που δημιουργείς και τα αυθεντικά εννοείται ότι θα παίζουν (τα αγορασμένα και τα νοικιασμένα από video club).

Δεν θα παίζουν αυτά που θα αντιγράφεις από τα ενοικιαζόμενα.

Επίσης δεν θα παίζει το player ούτε τα mkv που κατεβάζεις από το δίκτυο εάν υπάρχει αυτή η προστασία (οι περισσότερες πλέον ταινίες την έχουν).

Ψάξε στο Google για "Cinavia protection" και θα ενημερωθείς.

ΥΓ. Όλες οι ταινίες με Cinavia ξεκινούν να παίζουν κανονικά και στο 20ό λεπτό χάνεται ο (αγγλικός) ήχος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τι θύρες έχει αυτό? USB & HDMI ? Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο η μπροστινή όψη :-)

Δημοσ.

Το έχω κανένα χρόνο περίπου κ είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Αναγνωρίζεται κ από windows κ από το Mac OS απροβλημάτιστα.

Επίσης υποστηρίζει κ BDXL (blu-ray discs με 3 ή 4 layers με χωρητικότητες 100GB & 128GB αντίστοιχα).

Έχει μόνο usb2.0 σύνδεση που είναι επαρκής για τροφοδοσία κ μεταφορά δεδομένων. Έχει διακλαδωτή

usb από 1 σε 2 αλλά κ με το 1 usb στο macbook pro δουλεύει απροβλημάτιστα.

Αν πατήσεις για κάποια δευτερόλεπτα το eject μπαίνει σε AV Mode κ μπορείς να το συνδέσεις

στο usb της τηλεόρασης (μόνο για custom made blu-rays & DVDs όμως που δεν έχουν προστασία, όπως

φωτογραφίες κ custom videos).

Δημοσ.

Από τη usb θύρα νομίζω παίζουν μια χαρά τα mkv.

Δεν παίζουν!

Αν το Bluray player έχει προστασία cinavia τότε από όπου και αν παίξεις προστατευμένο υλικό θα έχεις το πρόβλημα με τον ήχο!

Καρατσεκαρισμένο..... 

Δημοσ.

Στην αρχή σκέφτηκα να το ξεπεράσω αλλά επειδή παρέθεσαν και άλλοι αυτή τη φράση είπα να γράψω δυο λόγια. Αν και ξεκίνησεις την πρόταση, πολύ σωστά, με το "ελέω της 3D TV", στη συνέχεια βγάζεις μάτια με το "του άρτι αφιχθείσα 3D Projector" ...

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις, για το σχόλιο αυτό.

Καμία παρεξήγηση - τα λάθη είναι για να τα βλέπουμε και να τα διορθώνουμε!

αν δεν το ανέφερες δεν θα το έβλεπα κάν....

Δημοσ.

Δεν παίζουν!

Αν το Bluray player έχει προστασία cinavia τότε από όπου και αν παίξεις προστατευμένο υλικό θα έχεις το πρόβλημα με τον ήχο!

Καρατσεκαρισμένο..... 

Ακομα και αν δεν υπαρχει (δεν ξερω αν εχει σχεση) συνδεση ιντερνετ με το bluray player? Γιατι αλλιως πώς εξακριβωνει το player αν το -ας πουμε .mkv- αρχειο ειναι "προστατευμενο υλικο"? Εχει καμια ενσωματωμενη database με ξερω γω δειγματα εικονας ή ηχου απο συγκεκριμενα "προστατευομεενα υλικα"?

Δημοσ.

Όχι μόνο δεν παίζει το mkv, ακόμα και εάν μετατρέψεις το αρχείο σε avi με ήχο mp3, πάλι δεν θα παίζει.

Και όχι, δεν χρειάζεται σύνδεση του μηχανήματος με το ίντερνετ.

Οποίος θέλει μπορεί να βρει άπειρες πληροφορίες στο δίκτυο, μην χαλάσουμε το νήμα, γιατί όντως είναι καλή η τιμή του μηχανήματος!

Sent from my MB525 using Insomnia

Δημοσ.

Δυσκολευομαι να βρω κατι για αυτο που ρωταω... Ισως να μην κανω τη σωστη ερωτηση!

Η υποθεση ειναι οτι δεν παιζει "προστατευομενο υλικο σε mkv, avi κλπ" και η ερωτηση μου ειναι "Πώς ξεχωριζει τι "περιεχει" το 'προστατευομενο υλικο' που του δινω στη μορφη .mkv σε σχεση πχ με ενα βιντεο που θα τραβηξω εγω και θα το κανω .mkv (γιατι αν καταλαβα καλα απο αυτα που λετε, το τελευταιο θα το παιξει χωρις παρατραγουδα)?"

Eπειδη προκειται βεβαια για bd-rw Drive ειναι offtopic, αλλα επειδη εδω αλλοι αγοραζουν ή δεν αγοραζουν ολοκληρη τηλεοραση του 500αρικου και 1000αρικου ελεω media player, αν εχετε την καλοσυνη εσεις που γνωριζετε ακριβως πώς λειτουργει η "προστασια" αυτη ενημερωστε με καποιο τροπο (θα ειναι χρησιμο για θεματα που θα ανοιξουν στο μελλον, οπου θα ηταν "ontopic" αυτες οι πληροφοριες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...