tiniakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Το παρακολουθούσα καιρό γιατί ήθελα ένα blu-ray αντιγραφικό και μόλις έπεσε η τιμή το χτύπησα. http://www.amazon.co.uk/Samsung-Slim-Retail-External-Writer/dp/B00AWEZ0T0?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelcam-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00AWEZ0T0 72 ευρώ για εξωτερικό αντιγραφικό blu-ray είναι σούπερ τιμή. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2013 από matrixxx Δεν επιτρεπονται affiliate links! Καθαρισμα συνδεσμου. 1
pcbill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Απαιτει ρευμα ή μονο απο το usb? "This slim-line drive gets all the power it needs from a USB connection so there is no hassle of power cables."
samniotis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν θέλω να χαλάσω το τοπικ της προσφοράς οπότε αν είναι άκυρη η ερώτηση παρακαλώ να διαγραφεί ήθελα να ρωτήσω αν με το παραπάνω BR writer γράφοντας πχ ένα iso απο br disk μετά αυτό που έχουμε γράψει αν το αναπαραγάγει ένα br player σαν οποιοδήποτε commercial δισκάκι. Έχω μερικές ταινίες που μου πιάνουν αρκετό χώρο στο σκληρό και σκέφτομαι μήπως το πάρω για να περάσω την συλλογή σε δισκάκια όπως παλιότερα με τα dvd...
pinwkolwnies Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Έχω την εντύπωση ότι φθηνώτερα σούρχεται να τα κρατήσεις σε δίσκο.Νομίζω δηλαδη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ακομα και να του εκαναν δωρο το recorder παλι φτηνοτερο του ερχεται να τα εχει σε δισκο. Ακριβως. Ακομα και τιγκα γεματα να ειναι τα 25αρια bluray, θες 75 δισκακια αντι για εναν 2ΤΒ δισκο. Edit: Οι τιμες βλεπω εχουν πεσει, αλλα και παλι δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο και την ταλαιπωρια αν ειναι μονο για θεμα οικονομιας - αν υπολογισεις και το recorder βεβαια ειναι πολυ ακριβοτερα τα bluray εκτος αν γραψεις καμια 500αρια ωστε να κανεις αποσβεση. 2
manosfp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Με προλάβετε, να προσθέσω απλά και τον τρελό κόπο και χρόνο που απαιτεί το εγχείρημα. <br><br><br> <br><br><br><br> Εχω σταματήσει να ασχολούμαι με cd,dvd,bluray εδώ και 6-7 χρόνια. Sent from my iPhone using Insomnia 2
samniotis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 με βάζετε σε σκέψεις....ως συνήθως περίπου πόση ώρα χρειάζεται ώστε να εγγραφεί ένα iso των 20gb σε 25άρη δισκάκι με την ταχύτητα του παραπάνω writer?
tiniakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Οταν θα σκάσει κυριολεκτικά η μεταφορικά ο δίσκος των 2 terra να δω τι θα κάνετε. Ολα χρειάζονται και ο δίσκος και τα blu-ray,DVD για αποθήκευση και όχι μόνο. Ενα blu-ray, DVD βαφτισης ή γάμου σε φίλους και συγγενείς σε σκληρό δίσκο θα το δώσετε? 4
manosfp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Σωστό κι αυτό, και τα δισκάκια όμως ξεβάφουν! Sent from my iPhone using Insomnia
tiniakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εγώ προσωπικά που νοιάζομαι για τις οικογενειακές φώτο και βίντεο και όχι μόνο τα αποθηκεύω και σε οπτικά και σε μαγνητικά μέσα και πάλι δεν είναι ασφαλή. Οι ταινίες και η μουσική με απασχολεί ελάχιστα εδικά οι ταινίες που αμφιβάλλω αν θα τις ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. 1
manosfp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Αρχεία που "θα πεθάνω αν χάσω" τα έχω σε τουλάχιστον 2 μέσα αλλά και στο cloud. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ταινίες ή μουσική. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2013 από manosfp 1
samniotis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) βρε παιδιά και γώ εννοείται ότι δεν χολοσκάω για τις ταινίες και τις σειρές! Τα απλά τα έχω στον σκληρό του NAS και κάπου κάπου κάνω εκκαθάριση αυτών που δεν πρόκειται να ξαναδώ! Απλά ελέω της 3D TV και του άρτι αφιχθέντα 3D Projector έχω κάποιες ταινίες 3D Bluray και σκέφτομαι να "αποκτήσω'' και κάποιες ακόμα για να ευχαριστιέμαι το 3D!!! Ε, δεν είναι και ότι καλύτερο να γεμίσεις 2 τέρα με 25-30 ταινίες επειδή γουστάρεις full hd 3d με DTS-HD ήχο....γι αυτό σκεφτόμουν μήπως το τσιμπήσω μιάς που έχω και 3D player της LG στο home cinema - ειδικά τώρα που πήγαν και τα δισκάκια περίπου 1€ απλά όπως ρώτησα παραπάνω, αν για να γράψεις ένα 25άρι BR παίρνει καμιά ώρα τότε εννοείται ότι δεν μπαίνω στην διαδικασία! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2013 από samniotis
giorginho Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Και πώς θα χωρεσεις με το καλο (και το συμπαθειο) ενα δισκακι 3D σε ενα 25αρι BD-R? 3D frame packed σε δισκο BD σημαινει αναλυση 3840*1080 και αν δε μιλαμε για ψευτο-ταινια αλλα για καλουτσικη-καλη (αυτες που θα θες να κρατησεις και να απολαμβανεις δηλαδη) το 40αρι (σε GB) ειναι στανταρ!!! Το Avatar δε ή ο Tιτανικος... αστο καλυτερα! Το σκεφτηκα κι εγω γιατι Ακομα και να του εκαναν δωρο το recorder παλι φτηνοτερο του ερχεται να τα εχει σε δισκο. Ακριβως. Ακομα και τιγκα γεματα να ειναι τα 25αρια bluray, θες 75 δισκακια αντι για εναν 2ΤΒ δισκο. Edit: Οι τιμες βλεπω εχουν πεσει, αλλα και παλι δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο και την ταλαιπωρια αν ειναι μονο για θεμα οικονομιας - αν υπολογισεις και το recorder βεβαια ειναι πολυ ακριβοτερα τα bluray εκτος αν γραψεις καμια 500αρια ωστε να κανεις αποσβεση. ναι μεν ειναι ταλαιπωρια αλλα εδω και πολυ καιρο το κοστος ανα GB στα 25αρια δισκακια ειναι χαμηλοτερο απο αυτο των σκληρων (καποιοι ισως θυμουνται ενα θεμα που ανοιξα+σβηστηκε πριν 1-1,5 χρονο οταν αγανακτουσα με καποιους τιτλους της ενοτητας και 'βαφτισα' ως 2ΤΒ οκτω πακετακια των 10 δισκων με συνολικο κοστος μολις 60 ευρω -- για να τα συγκρινω ακριβως με τον 2ΤΒ σκληρο--) αλλα επειδη κι εγω σε αντιθεση με τα dvd καποτε που δε με πειραζε να τα συμπιεσω λιγακι, τα BD και δη τα 3D BD θα τα ηθελα αυτουσια και εχοντας αρκετα δειγματα του τι παιζει απο μεγεθη δε θα κανω την κινηση... ειδικα οταν τοτε μια καλη ταινια σε DVD εκανε 20-30 ευρω και το κοστος μιας εγγραφης λιγοτερο απο μισο, ενω "σημερα" εχω παρει ταινιες bluray απο ...λιγα σεντς οι 2D και απο 4-5 ευρω οι 3D (τα ελαχιστα λεω τωρα, ενα Μ.Ο. ας πουμε στα 7-8 ευρω) ενω το καψιμο στο 25αρι θα κοστισει κοντα στο 1 ευρω. Συν το οτι ειδα και επαθα/εμαθα με τα μεσα αποθηκευσης που δηθεν εχουν διαρκεια ζωης μερικες εκατονταδες χρονια και παω να παιξω δισκακι που εκαψα 2-3 χρονια πριν και τρωω ενα μεγαλοπρεπεστατο :facepalm:! Τελευταια dvd κι εγω εν ετει 2007 εκαψα... απο τοτε οπτικο μεσο για μενα αχρηστο. ΥΓ. Μια που δεν το ποσταρα με το που ανοιξε το θεμα ας το αναφερω με την ευκαιρια: Ειχα παρει πριν 2-2.5κατι χρονια ενα παρομοιο samsung usb BD-rom (οχι εγγραφεα) απο Ελλαδα (Πλαισιο) για να δοκιμαζα την τυχη μου τοτε στις αρχες του 3D. Με το που το εβαλα στην usb... απλα δεν δουλεψε ποτε! Bουρ επιστροφη και παπαλα... πηρα επιτραπεζιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα