Προς το περιεχόμενο

Samsung Slim Retail External 3D Blu Ray Writer 72 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρακολουθούσα καιρό γιατί ήθελα ένα blu-ray αντιγραφικό και μόλις έπεσε η τιμή το χτύπησα.

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Slim-Retail-External-Writer/dp/B00AWEZ0T0?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelcam-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00AWEZ0T0

72 ευρώ για εξωτερικό αντιγραφικό blu-ray είναι σούπερ τιμή.

Επεξ/σία από matrixxx
Δεν επιτρεπονται affiliate links! Καθαρισμα συνδεσμου.
  • Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θέλω να χαλάσω το τοπικ της προσφοράς οπότε αν είναι άκυρη η ερώτηση παρακαλώ να διαγραφεί

ήθελα να ρωτήσω αν με το παραπάνω BR writer γράφοντας πχ ένα iso απο br disk μετά αυτό που έχουμε γράψει αν το αναπαραγάγει ένα br player σαν οποιοδήποτε commercial δισκάκι.

Έχω μερικές ταινίες που μου πιάνουν αρκετό χώρο στο σκληρό και σκέφτομαι μήπως το πάρω για να περάσω την συλλογή σε δισκάκια όπως παλιότερα με τα dvd...

• Moderators
Δημοσ.

Ακομα και να του εκαναν δωρο το recorder παλι φτηνοτερο του ερχεται να τα εχει σε δισκο. Ακριβως. ;)

Ακομα και τιγκα γεματα να ειναι τα 25αρια bluray, θες 75 δισκακια αντι για εναν 2ΤΒ δισκο. Edit: Οι τιμες βλεπω εχουν πεσει, αλλα και παλι δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο και την ταλαιπωρια αν ειναι μονο για θεμα οικονομιας - αν υπολογισεις και το recorder βεβαια ειναι πολυ ακριβοτερα τα bluray εκτος αν γραψεις καμια 500αρια ωστε να κανεις αποσβεση.

• Like 2
Δημοσ.

Με προλάβετε, να προσθέσω απλά και τον τρελό κόπο και χρόνο που απαιτεί το εγχείρημα. <br><br><br>

post-188222-0-31622900-1370192037_thumb.jpg<br><br><br><br>

Εχω σταματήσει να ασχολούμαι με cd,dvd,bluray εδώ και 6-7 χρόνια.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

με βάζετε σε σκέψεις....ως συνήθως

περίπου πόση ώρα χρειάζεται ώστε να εγγραφεί ένα iso των 20gb σε 25άρη δισκάκι με την ταχύτητα του παραπάνω writer?

Δημοσ.

Οταν θα σκάσει κυριολεκτικά η μεταφορικά ο δίσκος των 2 terra να δω τι θα κάνετε.

Ολα χρειάζονται και ο δίσκος και τα blu-ray,DVD για αποθήκευση και όχι μόνο.

Ενα blu-ray, DVD βαφτισης ή γάμου σε φίλους και συγγενείς σε σκληρό δίσκο θα το δώσετε?

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά που νοιάζομαι για τις οικογενειακές φώτο και βίντεο και όχι μόνο τα αποθηκεύω και σε οπτικά και σε μαγνητικά μέσα και πάλι δεν είναι ασφαλή.

Οι ταινίες και η μουσική με απασχολεί ελάχιστα εδικά οι ταινίες που αμφιβάλλω αν θα τις ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχεία που "θα πεθάνω αν χάσω" τα έχω σε τουλάχιστον 2 μέσα αλλά και στο cloud. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ταινίες ή μουσική. <br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από manosfp
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρε παιδιά και γώ εννοείται ότι δεν χολοσκάω για τις ταινίες και τις σειρές! Τα απλά τα έχω στον σκληρό του NAS και κάπου κάπου κάνω εκκαθάριση αυτών που δεν πρόκειται να ξαναδώ!

Απλά ελέω της 3D TV και του άρτι αφιχθέντα 3D Projector έχω κάποιες ταινίες 3D Bluray και σκέφτομαι να "αποκτήσω'' και κάποιες ακόμα για να ευχαριστιέμαι το 3D!!!

Ε, δεν είναι και ότι καλύτερο να γεμίσεις 2 τέρα με 25-30 ταινίες επειδή γουστάρεις full hd 3d με DTS-HD ήχο....γι αυτό σκεφτόμουν μήπως το τσιμπήσω μιάς που έχω και 3D player της LG στο home cinema - ειδικά τώρα που πήγαν και τα δισκάκια περίπου 1€

απλά όπως ρώτησα παραπάνω, αν για να γράψεις ένα 25άρι BR παίρνει καμιά ώρα τότε εννοείται ότι δεν μπαίνω στην διαδικασία!

Επεξ/σία από samniotis
Δημοσ.

Και πώς θα χωρεσεις με το καλο (και το συμπαθειο) ενα δισκακι 3D σε ενα 25αρι BD-R? 3D frame packed σε δισκο BD σημαινει αναλυση 3840*1080 και αν δε μιλαμε για ψευτο-ταινια αλλα για καλουτσικη-καλη (αυτες που θα θες να κρατησεις και να απολαμβανεις δηλαδη) το 40αρι (σε GB) ειναι στανταρ!!! Το Avatar δε ή ο Tιτανικος... αστο καλυτερα!

Το σκεφτηκα κι εγω γιατι

Ακομα και να του εκαναν δωρο το recorder παλι φτηνοτερο του ερχεται να τα εχει σε δισκο. Ακριβως. ;)

Ακομα και τιγκα γεματα να ειναι τα 25αρια bluray, θες 75 δισκακια αντι για εναν 2ΤΒ δισκο. Edit: Οι τιμες βλεπω εχουν πεσει, αλλα και παλι δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο και την ταλαιπωρια αν ειναι μονο για θεμα οικονομιας - αν υπολογισεις και το recorder βεβαια ειναι πολυ ακριβοτερα τα bluray εκτος αν γραψεις καμια 500αρια ωστε να κανεις αποσβεση.

ναι μεν ειναι ταλαιπωρια αλλα εδω και πολυ καιρο το κοστος ανα GB στα 25αρια δισκακια ειναι χαμηλοτερο απο αυτο των σκληρων (καποιοι ισως θυμουνται ενα θεμα που ανοιξα+σβηστηκε πριν 1-1,5 χρονο οταν αγανακτουσα με καποιους τιτλους της ενοτητας και 'βαφτισα' ως 2ΤΒ οκτω πακετακια των 10 δισκων με συνολικο κοστος μολις 60 ευρω -- για να τα συγκρινω ακριβως με τον 2ΤΒ σκληρο--) αλλα επειδη κι εγω σε αντιθεση με τα dvd καποτε που δε με πειραζε να τα συμπιεσω λιγακι, τα BD και δη τα 3D BD θα τα ηθελα αυτουσια και εχοντας αρκετα δειγματα του τι παιζει απο μεγεθη δε θα κανω την κινηση... ειδικα οταν τοτε μια καλη ταινια σε DVD εκανε 20-30 ευρω και το κοστος μιας εγγραφης λιγοτερο απο μισο, ενω "σημερα" εχω παρει ταινιες bluray απο ...λιγα σεντς οι 2D και απο 4-5 ευρω οι 3D (τα ελαχιστα λεω τωρα, ενα Μ.Ο. ας πουμε στα 7-8 ευρω) ενω το καψιμο στο 25αρι θα κοστισει κοντα στο 1 ευρω. Συν το οτι ειδα και επαθα/εμαθα με τα μεσα αποθηκευσης που δηθεν εχουν διαρκεια ζωης μερικες εκατονταδες χρονια και παω να παιξω δισκακι που εκαψα 2-3 χρονια πριν και τρωω ενα μεγαλοπρεπεστατο :facepalm:!

Τελευταια dvd κι εγω εν ετει 2007 εκαψα... απο τοτε οπτικο μεσο για μενα αχρηστο.

ΥΓ. Μια που δεν το ποσταρα με το που ανοιξε το θεμα ας το αναφερω με την ευκαιρια: Ειχα παρει πριν 2-2.5κατι χρονια ενα παρομοιο samsung usb BD-rom (οχι εγγραφεα) απο Ελλαδα (Πλαισιο) για να δοκιμαζα την τυχη μου τοτε στις αρχες του 3D. Με το που το εβαλα στην usb... απλα δεν δουλεψε ποτε! Bουρ επιστροφη και παπαλα... πηρα επιτραπεζιο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...