Simos805 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γενικώς η Samsung προσέχει την αναβάθμιση των συσκευών της, ειδικά των ναυαρχίδων της. Λογικά θα παίρνεις τις τελευταίες ενημερώσεις περίπου 1 μήνα αφου βγουν απο την google, πράγμα που είναι πολύ καλός χρόνος σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες android. Επίσης κάθε νέα έκδοση android έχει και βελτιώσεις και στο skin της Samsung το Touchwiz. Όχι,δεν θα αργεί έναν μήνα.Δυστυχώς θα παίρνει παραπάνω. To 4.1 παρουσιάστηκε τέλη Ιουνίου, το S3 το πήρε κατα οκτώβριο.Το 4.2 παρουσιάστηκε τον οκτώβριο και ακόμα δεν έχει βγει για το S3 παρα μόνο κάτι leaks.Αλλά οτι η Samsung δίνει πρώτες τις αναβαθμίσεις ισχύει. Όμως,επειδή θα βγει S4 Stock Έκδοση δε ξέρουμε,κατά πόσο το xda θα μπορέσει να μετατρέψει ένα συνηθισμένο S4 σε stock edition. πχ.η HTC,λένε φήμες, πως θα σε δίνει την δυνατότητα για μετατροπή απο HTC One με Sense σε HTC One Stock. Αλλά ακόμα και να μη γίνει η μετατροπή του xda, υπάρχουν πολλές stock rom, οι οποίες δεν λειτουργούν άψογα αλλά τείνουν προς άψογα. Όπως και να έχει ο φίλος από πάνω λέει ότι δεν υπάρχει στην ελλάδα google edition οπότε και να θέλω δεν έχω άλλη επιλογή... Να ρωτήσω όμως είδα στο skroutz που το έχουν κάποια μαγαζιά γύρο στα 580€, λέτε να το πάρω από εκεί ή για να το δίνουν τόσο φτηνό κάτι δεν πάει καλά?Sent from my iPhone using Insomnia
kataramenos32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Προφανως για αλλη μια φορα φαινετε οτι κανεις δεν διαβαζει τα προηγουμενα posts.Φυσικα λοιπον και θα το παρεις απο εκει και δεν πρεπει να εχεις κανενα λογο ανυσηχιας διοτι ολα ειναι σωστα στα σκρουτζομαγαζα.Ψαξε λιγο στα ποστ παρακατω και θα δεις αναλυτικα τους λογους που στο σκρουτζ ειναι ολα πιο φτηνα
Simos805 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Σκοπεύω να το αγοράσω από εδώ: http://www.open365.gr/samsung-i9505-galaxy-s4-16gb-white-frost-kinito-tilefono-el.html όμως αν δείτε στα χαρακτηριστικά λέει ταχύτητα επεξεργαστή 1,9Ghz, εγώ απ' όσο ξέρω ο 1,9 δεν έχει έρθει ακόμα ελλάδα οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι ελληνικό το κινητό??
alexisgt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Η έκδοση με τον Qualcomm Snapdragon 600 (i9505) είναι αυτή που έχει εισαχθεί στην Ελλάδα και έχει 1.9MHz επεξεργαστή Quad-Core.
Simos805 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 αα ο άλλος είναι 1,6Ghz octa core.. τα μπέρδεψα.
Simos805 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά το πήρα σήμερα, όμως πήγα να βαλω την κάρτα sim που είχα στο iphone 5 με αντάπτορα ώστε να γίνει μεγαλήτερη και οταν πηγα να τη βγαλω ένιωσα οτι στραπατσαριστηκαν καπως τα σιδερακια μεσα και τωρα δεν μπαίνει τι να κανω??????
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 "Η Samsung προσέχει στην αναβάθμιση των συσκευών της" ;;;! Αυτό είναι ανέκδοτο και αποτελεί έναν από τους λόγους που προσωπικά πήγα σε iPhone. Ο,τιδήποτε πλην Nexus δεν έχει την υποστήριξη που του αρμόζει. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν μονοπύρηνα με 4.2 Jelly Bean & το Galaxy S GT-i9000 έχει μείνει official σε 2.3 Gingerbread. Ωραία υποστήριξη στις αναβαθμίσεις. Sent from my iPhone
Simos805 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πήραν τηλέφωνο στην samsung και μου είπαν ότι πρέπει να το παω εκεί και ότι λογικά δεν το καλήπτει η εγγύηση οπότε λογικά θα πρέπει να πληρώσω κανα 100+ ευρώ.. Βρήκα όμως αυτό το κατάστημα που λέει κάνει service ξέρετε αν ειναι καλό?? http://www.i-fixit.gr/repairs_galaxy.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα