Simos805 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το galaxy s4. Έχω ίδη iphone 5 αλλά θα το πουλήσω σε ένα φίλο που το θέλει. Το έχω δει σε demo το s4 και μου φάνηκε πολύ καλό, όμως θα ήθελα αν μπορει κανεις που το έχει αρκετό καιρό να μου πει γενικά πως του έχει φανεί και μήπως αν έχει αρκετές εφαρμογές εγκατεστημένες λαγκάρει κλπ. Sent from my iPhone using Insomnia
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τετραπυρηνο με 2GB RAM δεν παιζει να κολλαει εκτος αν κατι δεν παει καλα.Btw ποσο θα το δωσεις το I-phone?
Simos805 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 500€. Μια άλλη ερώτηση, είδα ότι υπάρχει Galaxy S4 i9500 και i9505 τι διαφορά έχουν?? Sent from my iPhone using Insomnia
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το Ι9500 εχει πανω τον οκταπυρηνο exynos της samsung ενω το Ι9505 εχει τον τετραπυρηνο Snapdragon 600.Απ'οσο ξερω ομως αυτο με τον exynos δεν εχει ερθει Ελλαδα ακομη
Simos805 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 οκ.. Επίσης κάπου διάβασα ότι θα βγει (ή έχει βγει δεν ξέρω) και έκδοση με καθαρό android πάνω αλλά δεν ξέρω, ποιό είναι καλήτερο το καθαρό ή αυτό με το skin της samsung? γενικά δεν είχα ποτε πρην επαφη με android και δεν τα ξέρω καλά τι διαφορές έχουν (εκτως απο την εμφάνιση)? Sent from my iPhone using Insomnia
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κοιταξε το stock android της google ειναι πιο λιτο,χωρις εφε αλλα και με λιγοτερες απαιτησεις και πιο γρηγοτα updates απο την ιδια την google.Μετα το andoid της Samsung εχει πανω το touchwiz δλδ διαφορα εφε κτλ πιο ωραια εμφανιση αλλα δεν ξερω αν θα παιρνεις τα καινουρια update το ιδιο συνχα
Simos805 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δηλαδή πόσο θα αργούν τα updates να έρθουν κανα μίνα ας πουμε? αν και το προτιμώ να έχει εφέ κλπ Sent from my iPhone using Insomnia
Alex0s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Γενικώς η Samsung προσέχει την αναβάθμιση των συσκευών της, ειδικά των ναυαρχίδων της. Λογικά θα παίρνεις τις τελευταίες ενημερώσεις περίπου 1 μήνα αφου βγουν απο την google, πράγμα που είναι πολύ καλός χρόνος σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες android. Επίσης κάθε νέα έκδοση android έχει και βελτιώσεις και στο skin της Samsung το Touchwiz. 1
Simos805 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εε ντάξει αν ειναι για κανα μίνα δεν με πιράζει.. Επίσης επειδή έχω συνηθίσει στο iphone να κάνω backup ότι έχει μέσα στο iCloud υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για το S4? Sent from my iPhone using Insomnia
Alex0s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέσω του Kies το κάνεις backup στο pc σου. Το έχω κάνει άπειρες φορές στο s3. Δεν νομίζω να διαφέρει στο s4
Simos805 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν γίνεται σε cloud drive? διότι θα πιάνει μετά πολύ χώρο στο pc Sent from my iPhone using Insomnia
mphxths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 o 750αρης που βλεπω στην υπογραφη σου θα σε καλυψει μην αγχωνεσαι Μα πραγματικα , εκει κολας εν ετει 2013?Αν το backup ενος κινητου που θα εχει εσωτερικη μνημη ποσο ?16 το πολυ? και ακομα 32 στην sd λεμε τωρα..θα πιανει χωρο σε ενα πισι που εχει 750γιγα δισκο ?
Simos805 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 <p>o 750αρης που βλεπω στην υπογραφη σου θα σε καλυψει μην αγχωνεσαι </p> <p> </p> <p>Μα πραγματικα , εκει κολας εν ετει 2013?Αν το backup ενος κινητου που θα εχει εσωτερικη μνημη ποσο ?16 το πολυ? και ακομα 32 στην sd λεμε τωρα..θα πιανει χωρο σε ενα πισι που εχει 750γιγα δισκο ? </p> Σωστό αυτό και έχει και 250GB free αυτός ο 750αρης δίακος απλά επειδή τον παλιό μου τον 500άρι τον είχα φτάσει να μην είχε ούτε 2GB ελεύθερα έχω τρομάξει λίγο... Sent from my iPhone using Insomnia
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 φίλος ο octa Ελλάδα δεν έρχεται, όπως και Google edition είναι μόνο για το America. σε έχουμε απαντήσει και σε προηγούμενα ποστ σου
Meraklis56 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γενικώς η Samsung προσέχει την αναβάθμιση των συσκευών της, ειδικά των ναυαρχίδων της. Λογικά θα παίρνεις τις τελευταίες ενημερώσεις περίπου 1 μήνα αφου βγουν απο την google, πράγμα που είναι πολύ καλός χρόνος σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες android. Επίσης κάθε νέα έκδοση android έχει και βελτιώσεις και στο skin της Samsung το Touchwiz. Όχι,δεν θα αργεί έναν μήνα.Δυστυχώς θα παίρνει παραπάνω. To 4.1 παρουσιάστηκε τέλη Ιουνίου, το S3 το πήρε κατα οκτώβριο.Το 4.2 παρουσιάστηκε τον οκτώβριο και ακόμα δεν έχει βγει για το S3 παρα μόνο κάτι leaks.Αλλά οτι η Samsung δίνει πρώτες τις αναβαθμίσεις ισχύει. Όμως,επειδή θα βγει S4 Stock Έκδοση δε ξέρουμε,κατά πόσο το xda θα μπορέσει να μετατρέψει ένα συνηθισμένο S4 σε stock edition. πχ.η HTC,λένε φήμες, πως θα σε δίνει την δυνατότητα για μετατροπή απο HTC One με Sense σε HTC One Stock. Αλλά ακόμα και να μη γίνει η μετατροπή του xda, υπάρχουν πολλές stock rom, οι οποίες δεν λειτουργούν άψογα αλλά τείνουν προς άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα