mariaal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 παιδια καλημερα..... εχω μια ερωτση..μολισ πριν λιγες μερες πηρα το sony x peria u και εχω μερικες αποριες.... πωσ μπορω να φτιαξω αλμπουμ φωτογραφιων σε ξεχωριστουσ φακελουσ??ασ πουμε ενασ φακελοσ με εμενα ενασ αλλοσ με αλλα προσωπα κλπ
Gr_Soul Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Βάζεις τις εικόνες σε ξεχωριστούς φακέλους και η Συλλογή τα εμφανίζει ξεχωριστά. 1
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 παιδια καλημερα..... εχω μια ερωτση..μολισ πριν λιγες μερες πηρα το sony x peria u και εχω μερικες αποριες.... πωσ μπορω να φτιαξω αλμπουμ φωτογραφιων σε ξεχωριστουσ φακελουσ??ασ πουμε ενασ φακελοσ με εμενα ενασ αλλοσ με αλλα προσωπα κλπ Μια ερωτηση ρε φιλε.Επειδη το παρατηρω σε ολο και περισσοτερους ειναι τοσο δυσκολο να βαλεις τελικο ς στις λεξεις σου?
mariaal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 μια ερωτηση ακομα......κλειδωνει αυτοματα στα 15 δευτερολεπτα,,υπαρχει καμια ρυθμιση η εφαρμογη να μην κλειδωνει αυτοματα ?το ψαχνω αλλα......εχω συνηθισει τοσα χρονια με νοκια και δυσκολευομαι λιγο
stevenosfp1999 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 <p>μια ερωτηση ακομα......κλειδωνει αυτοματα στα 15 δευτερολεπτα,,υπαρχει καμια ρυθμιση η εφαρμογη να μην κλειδωνει αυτοματα ?το ψαχνω αλλα......εχω συνηθισει τοσα χρονια με νοκια και δυσκολευομαι λιγο</p> Τι εννοείς κλειδώνει; Η οθόνη του κινητού; Αν εννοείς αυτό πηγαίνεις στις ρυθμίσεις->οθόνη->Και Απο εκεί βρίσκεις τη ρύθμιση για το κλείδωμα οθόνης σε δευτερόλεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα